Com acceptar Bitcoin amb BitPay | Catalan.Lamareschale.org

Com acceptar Bitcoin amb BitPay

Com acceptar Bitcoin amb BitPay

BitPaymay ser el major processador de pagaments de Bitcoin. Amb seu a Atlanta, EUA, i anomenat el "Paypal de Bitcoin", que processen els pagaments bitcoin per a més de 40.000 empreses i organitzacions. BitPay ara offersa vida pla de gratis, sense quotes de transacció i la conversió instantània de dòlars nord-americans, euros, lliures esterlines, CAD, i moltes altres monedes nacionals. BitPay elimina el risc de volatilitat del tipus de canvi d'acceptar Bitcoin sense cost addicional per als comerciants.

Començar

Després de presentar la seva sol·licitud, BitPay posarà en contacte amb vostè d'aquí a uns dies per saber si la seva empresa ha estat aprovada. Un cop aprovat, se li envia un correu electrònic amb un enllaç a "començar a treballar amb BitPay". Després de seguir l'enllaç a la pàgina web BitPay, se li demanarà que seleccioneu una moneda que desitgi pagaments Bitcoin entrants es converteixen automàticament a, i un compte bancari per rebre dipòsits. Les opcions inclouen dòlars nord-americans, dòlars australians, euros, lliures, pesos, dòlars neozelandesos, i Rand sud-africà. També pot optar per mantenir els pagaments de Bitcoin en lloc de convertir-los, o optar per mantenir un cert percentatge dels ingressos de Bitcoin.

Comenceu a acceptar Bitcoin

Ara que vostè té un compte de BitPay, estàs llegir per començar a acceptar pagaments Bitcoin. Inicialment, pot acceptar fins a $ 100 en vendes per dia, però això es pot augmentar mitjançant la presentació de més verificationinfo sobre si mateix.

BitPay ofereix els següents mètodes per acceptar pagaments amb Bitcoin:

  • Utilitzar l'aplicació web mòbil Comanda de BitPay per rebre en persona Bitcoin pagaments amb el telèfon intel·ligent, escriptori, o tauleta
  • Enviar una factura per correu electrònic Bitcoin
  • Instal·lar connectors BitPay per la seva plataforma de comerç electrònic (és a dir, Magento, WooCommerce, OpenCart, etc.)
  • Enviar ordres i les caixes de mango que utilitzen l'API de BitPay amb la seva pròpia plataforma de comerç electrònic personalitzada
  • Integrar el seu sistema de punt de venda amb l'API de l'entrada del pagament de BitPay

Augmentar el seu volum de vendes mascotes

El seu compte serà inicialment limitat a $ 100 de processament de vendes per dia. Per augmentar aquest nivell de $ 1.000 per dia, anar a El meu compte> Aprovat Vendes Volumeclick el botó Aplica per al BasicLevel. BitPay revisarà manual del compte en 1-3 dies laborals.

Hi ha altres nivells de volum de vendes es poden sol·licitar (a $ 10.000 / dia i de confiança en $ 100.000). Aquests nivells requereixen que presentar més documents de verificació per comprovar la seva identitat i de negocis, com ara identificació amb foto, comprovant de domicili, número d'identificació fiscal, extractes bancaris, etc.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Trucoin sobre a Milers en la seva llista despera en més de dos estats de Dozen

Post Bitcoin

La regulació de les notícies i els caixers automàtics apareixen, mentre que eBay i Google semblen més compatibles amb Bitcoin que mai

Post Bitcoin

Guanya una entrada a Bitcoins a Berlín (5 de març de 2015)

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin pot ser més rendible

Post Bitcoin

Què tindrà el futur? Predicció de preus de Bitcoin per al 2016

Post Bitcoin

Canadà per implementar el reglament Bitcoin

Post Bitcoin

El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

Op-Ed: no necessitem la fundació Bitcoin

Post Bitcoin

Jody Drake de Butterfly Labs Reclamacions No es poden comprar productes alimentaris

Post Bitcoin

Informe anual de preus de Bitcoin Weekly Bit of Coin: 26 doctubre de 2014-1 de novembre de 2014

Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues