Com acceptar Bitcoin per a la vostra empresa | Catalan.Lamareschale.org

Com acceptar Bitcoin per a la vostra empresa

Com acceptar Bitcoin per a la vostra empresa

Per què en el món anava a acceptar com a pagament Bitcoin?

- gairebé tots els propietaris de negocis que no és un geek de l'ordinador

Al principi, podria semblar una bogeria acceptar Bitcoin per als seus productes o serveis. El tipus de canvi Bitcoin salta com una granota en una paella calenta. No està clar com diners en efectiu per bitcoins moneda local. I qui serà la compra de les seves mercaderies amb Bitcoin?

Totes aquestes són preocupacions comprensibles. Així que anem a començar amb els beneficis bàsics d'acceptar Bitcoin com a forma de pagament:

  • No hi ha devolucions de càrrec - Bitcoin pagaments són irreversibles. Això significa molt menys risc de frau per als comerciants.
  • Efectuï un pagament amb Bitcoin és molt fàcil per als clients: fan clic en un botó o escanejar un codi amb el seu telèfon. El pagament es mostra a l'instant, i es confirma en una hora. Fet.
  • Bitcoin no té fronteres, de manera que els pagaments internacionals no tenen obstacles o càrrecs addicionals.
  • Els mercats més grans. Una gran quantitat de nerds nous rics volen passar les seves riqueses Bitcoin.

Aquest és el material bàsic que s'obté quan s'accepta Bitcoin.

No obstant això, quan s'utilitza un servei de processador de pagament Bitcoin, no cal ser un expert o aficionat Bitcoin. La companyia de processament de pagaments s'encarrega de totes les coses confuses, i s'obté els següents beneficis:

  • Bitcoin pagaments es poden cobrar immediatament i enviats al seu compte bancari. El clients paguen a Bitcoin, li paguen en la moneda local (és a dir, dòlars nord-americans) a través de transferències bancàries diàries. Això evita qualsevol pèrdua potencial a causa de les fluctuacions de canvi de Bitcoin.
  • Molt menors taxes de transacció que les companyies de targetes de crèdit. O sense càrrecs a tots - Bitpaynow ofereix un pla que no té despeses de transacció, per a la vida! I Coinbaseis que actualment ofereixen sense despeses de les transaccions del primer $ 1.000.000 que s'obté en les vendes després de la signatura. Després d'això, et cobren un 1% per cada compra. La majoria de les companyies de targetes de crèdit cobren al voltant de 3% per transacció.
  • Aplicacions de punt de venda per a dispositius mòbils, factures per correu electrònic, pàgina web i botons de pagament i enviament estan inclosos de forma gratuïta. Se'ls paga en persona, per correu electrònic, o en el seu lloc web.
  • Protecció contra qualsevol intent doble de despesa dels clients fraudulents Bitcoin - que no cal esperar una hora per a la transacció Bitcoin per confirmar.

Processadors de pagament Bitcoin prenen la molèstia d'acceptar pagaments amb Bitcoin. Però si prefereix acceptar Bitcoin sense intermediaris, vagi de més a la pàgina d'acceptar Bitcoin en persona.

Quines són les desavantatges d'utilitzar un processador de pagaments?

Ells s'encarreguen dels seus pagaments entrants Bitcoin, el que sempre hi ha una possibilitat que poguessin ser hacker i perdre els fons de Bitcoin. O podrien ser obligats a revelar la seva informació a agències governamentals. Igual que amb les companyies de targetes de crèdit, el processador de pagaments tindrà els seus registres de vendes, i el seu banc tindrà registres de les transferències de diners que ha cobrat des del processador de pagaments. Aquests registres podrien ser citats si mai sota investigació.

Coinbase i Bitpay són els més recomanats aquí, per la seva política de preus (sense despeses!), Facilitat d'instal·lació, i la reputació establerta.

Quan obtingui la configuració, assegureu-vos d'atreure les empreses Bitcon per la publicitat que ara accepta Bitcoin.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

No hauríem dintentar ajustar Bitcoin en les estructures legals existents

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els bancs dels EUA proposen la regulació de Bitcoin, les víctimes de TorrentLocker no pagaran el risc i més

Post Bitcoin

Per què Bitcoin va baixant?

Post Bitcoin

Hey Idiots: Vas perdre tots els teus diners en Bitcoin, idiotes - Splinter

Post Bitcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part One

Post Bitcoin

Hack: comprar Bitcoins amb Paypal instantàniament a través del cercle (només EUA)

Post Bitcoin

Què està conduint el preu de Bitcoin avui? La mineria de Bitcoin és il·legal?

Post Bitcoin

Com crear una cartera de paper de Bitcoin segura del 99,9%

Post Bitcoin

Per què la meva transacció Bitcoin pendent per tant de temps? - Tarifes Bitcoin per maniquís

Post Bitcoin

Representant de monedes: recursos i inici de sessió

Post Bitcoin

La mort de Bitcoin - TradingView

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més