Compreu Bitcoins directament des duna persona | Catalan.Lamareschale.org

Compreu Bitcoins directament des duna persona

Compreu Bitcoins directament des duna persona

La compra d'bitcoins directament d'una altra persona pot ser una de les maneres més ràpides i anònimes per obtenir bitcoins. En la majoria dels casos, no haurà de presentar la documentació que acrediti la seva identitat o esperar per un període de verificació. I en cas de pagar amb diners en efectiu cara a cara amb una altra persona, no hi ha necessitat de revelar el seu nom, adreça, o dades personals.

El repte és trobar una altra persona de confiança disposats a vendre la quantitat de bitcoins que vol a un preu que està disposat a pagar amb un mètode de pagament acordat. Existeixen mercats en línia per ajudar els compradors i venedors es troben mútuament pel que els permet publicar anuncis de la quantitat de bitcoins que estan comprant o venent, i el seu preu desitjat. A més, alguns d'aquests llocs web, com localbitcoins.com, ofereixen un servei de custòdia que protegeix els compradors de Bitcoin ofertes fraudulentes i qualsevol intent de gastar el doble 0-confirmació. A més, el sistema de realimentació d'usuari integrada del servei pot ajudar a identificar persones de confiança per comerciar amb, així com establir la seva pròpia reputació.

De persona a persona Bitcoin Marketplaces

Avantatges

  • Oficis de persona a persona són generalment més ràpid que l'ús d'un intercanvi.
  • La compra d'bitcoins amb diners en efectiu d'una altra persona és la forma més anònima per comprar bitcoins.

Desavantatges

  • Venedors marquen el preu perquè puguin fer un petit guany pel seu temps i servei - que en general va a acabar pagant un preu una mica més alt per bitcoin que ho faria en un intercanvi.

Alguns consells

  • El comerç amb els usuaris que tenen una alta puntuació de vots i un gran nombre de mercats trades.Most seguiment de la reputació dels comerciants a través de la retroalimentació. La reputació d'un comerciant és important per al seu negoci continu ja que estableix la confiança. Pel que els comerciants han demostrat ser dignes de confiança amb els altres tindran una alta puntuació de vots (al voltant del 100%) i en general un gran nombre d'operacions. Hi ha molt menys risc involucrat en fer negocis amb un comerciant establert.
  • No mantenir una gran quantitat de moneda nacional o bitcoins dipositat sobre un marketplace.There Sempre hi ha el risc que el servei pot tancar bruscament cap avall, i els seus fons ja no estarà disponible per a vostè (vegeu la debacle MtGox). Intenta només per dipositar la quantitat necessària i, a continuació, retirar els seus bitcoins després del comerç o la compra s'ha completat.
  • Ús de PGP / GPG missatges xifrats per una capa addicional d'anonimat (avançat).Messages que enviï a altres operadors en aquests mercats són emmagatzemats en text pla en els servidors del servei. L'ús de PGP / GPG per xifrar aquests missatges ajudarà a limitar la visibilitat de la informació d'identificació personal (és a dir, una adreça de Meetup, el seu nom real, adreça d'enviament, etc.) que només la persona que està amb el comerç. Tercers, com ara el servei de mercat o aplicació de la llei, no seran capaços de desxifrar el text xifrat. Així que quan s'inicia una operació, primer verifiqui si el venedor té una clau pública PGP / GPG i demanar-los que es la s'enviaran. A continuació, pot utilitzar-lo per xifrar el text sensible sobre si mateix i el comerç; el text xifrat només es podrà llegir per al venedor. Això és, per descomptat, llevat que decideixin compartir-ho amb els altres.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Els preus de Bitcoin pugen i per què no shaurien datendre

Post Bitcoin

Silk Road, venedor de la subhasta de Bitcoin anunciat per loficina dels marescos dels Estats Units. Qui és?

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 17 dagost al 24 dagost

Post Bitcoin

Open Bazaar Beta 3.0 fa més accessibles els mercats descentralitzats

Post Bitcoin

Els futurs CME haurien daturar, impulsar el preu de Bitcoin cap a zero: Motls

Post Bitcoin

Bitcoin Attack de Wonkblog de Washington Post està ple derrors

Post Bitcoin

Per què Rand Paul no és capaç de donar suport al valor de Bitcoin amb accions

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: Blunders en Bitcoin Business

Post Bitcoin

Fed April Minuts de reunió publicats: Quina és la política futura de la política federal per Bitcoin

Post Bitcoin

Sentència de presó de Charlie Shrem, popularitat de Bitcoin a Google i molt més

Post Bitcoin

Overstock ha fet un valor de $ 1.6 milions a les vendes de Bitcoin