Compra Bitcoins des dun caixer automàtic | Catalan.Lamareschale.org

Compra Bitcoins des dun caixer automàtic

Compra Bitcoins des dun caixer automàtic

Bitcoin caixers automàtics (caixers automàtics) estan sorgint a tot el món. Ells són una forma convenient per comprar bitcoins amb diners en efectiu sense haver d'anar en línia o interactuar amb un altre ésser humà. No obstant això, hi ha coses importants que es coneix dels caixers automàtics Bitcoin abans de fer una compra:

 • Molts caixers automàtics Bitcoin són unidireccionals: el que significa que pot comprar bitcoins, però no els poden vendre (o viceversa).
 • Trobar un caixer automàtic de Bitcoin a prop seu pot ser un repte. Molts governs tenen estrictes regulacions financeres que determinen on i en quines condicions un caixer automàtic es pot instal·lar.
 • Des caixers automàtics Bitcoin poden estar subjectes a regulacions, és possible que hagi de provar la seva identitat per tenir les seves empremtes digitals, palmell de la mà, i / o targeta d'identificació del govern escanejat pel caixer automàtic. Tot això depèn del model de l'ATM i la jurisdicció d'on està instal·lat.

Com 1 Bitcoin ATM Obres

Bitcoin caixers automàtics dispensen bitcoins per moneda nacional (en efectiu), i si la màquina és bidireccional, es pot prescindir, a més de caixa per bitcoins.

Bitcoins es dispensen bé a la pròpia cartera Bitcoin del comprador (a través del codi QR escanejat en el dispositiu o paper mòbil cartera del comprador), o per a una cartera paper generat i imprès pel caixer automàtic en el moment de la compra. El preu de la compra depèn de la taxa actual de canvi de Bitcoin, que recupera el caixer automàtic a través d'Internet en temps real. A més, una quota percentual addicional es cobra per l'ATM per al servei i tenir-se en compte en el preu.

El caixer automàtic o bé té una certa quantitat de bitcoins per vendre en una cartera dedicada, o es connecta a un intercanvi en línia per comprar els bitcoins en temps real, en nom del comprador. El mètode utilitzat es basa en com la màquina s'ha configurat pel propietari, i si o no en temps real la intermediació de bitcoins es permet la seva jurisdicció en particular. Per exemple, en l'estat de Texas, caixers automàtics Bitcoin es poden operar legalment sense una llicència transmissor de diners si el caixer automàtic fa notmake en temps real, les compres on-demand d'una tercera part d'intercanvi en nom del comprador.

El procés de compra

El procés de compra Bitcoin ATM en general és una cosa com això:

  Es pot caminar fins al caixer automàtic i escanejar el codi QR d'una adreça de la seva cartera de Bitcoin (és a dir, es troba en el dispositiu mòbil o la cartera de paper) amb l'escàner de l'ATM. Aquesta és la direcció dels seus bitcoins comprats seran enviats a. Si no té una cartera Bitcoin, en molts casos, la màquina va a oferir l'opció de generar i imprimir una cartera de paper perquè una vegada que la compra s'ha completat.

  Depenent de l'ATM, com s'ha configurat, i els reglaments financers de la jurisdicció, se li pot demanar a escanejar les seves mans, empremtes dactilars, o la seva targeta d'identificació del govern. Així és com la seva identitat està lligada a la transacció i anti-rentat de diners de compra / venda de límits s'apliquen. En alguns casos, no es demanarà cap tipus d'identificació, el que significa que pot comprar bitcoins 100% anònima.

  Introduir en la quantitat de bitcoins que vol comprar, o la quantitat de moneda nacional que desitja invertir. La quantitat que pot comprar pot ser limitat basat en els reglaments financers i la quantitat de bitcoins disponibles a la cartera de la màquina.

  Inseriu els seus diners en efectiu, i esperar uns segons mentre els seus bitcoins comprats s'envien a l'adreça de la seva cartera de Bitcoin. Si ha optat per una cartera de paper que es generi, s'imprimirà i els seus bitcoins comprats serà carregat en la seva direcció pública.

Trobar un caixer automàtic de Bitcoin

La major part de recursos actualitzada per trobar un caixer automàtic de Bitcoin Bitcoin és l'ATM Mapwebsite. Compta amb un mapa mundial d'ubicacions conegudes Bitcoin ATM, els honoraris del ATM, i crítiques d'usuaris per a cada ubicació.

Els llocs de la moneda ATM Radarand Bitcoin ATM Spotter també tenen mapes dels llocs Bitcoin ATM, però no semblen als seus llistats de ser el més recent.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

MasterCard Bitcoin Patent per carro de la compra arxivada a tot el món!

Post Bitcoin

Laboratoris de papallona Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

La regulació de les notícies i els caixers automàtics apareixen, mentre que eBay i Google semblen més compatibles amb Bitcoin que mai

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin

Post Bitcoin

16 dabril de 2015

Post Bitcoin

Què és Bitcoin?

Post Bitcoin

Auditoria Bitcoin de Bitstamp mostra Reserves Cobrir tots els dipòsits

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els bancs dels EUA proposen la regulació de Bitcoin, les víctimes de TorrentLocker no pagaran el risc i més

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin, i el seu èxit, depèn de la descentralització

Post Bitcoin

Mystery Hotel Brand - The Facts