Com comprar Bitcoins des dun Exchange | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar Bitcoins des dun Exchange

Com comprar Bitcoins des dun Exchange

Bitcoin exchangesand outletscan ser una forma molt convenient de comprar bitcoins. Aquests llocs web són els serveis en línia que accepten dipòsits de moneda nacional i li permeten comprar bitcoins, mentre es carrega una tarifa de percentatge per cada compra o comerç. El desavantatge és que alguns requereixen que vostè pugui provar la seva identitat i pagar amb un compte bancari o transferència bancària.

Passos per comprar bitcoins en una bossa o Outlet

Per comprar bitcoins en la majoria dels intercanvis i sortides, necessitarà un correu electrònic, un compte bancari, una certa quantitat de moneda nacional a aquest compte bancari (per anar a comprar, és clar). Algunes bosses també poden requerir una adreça i una identificació amb foto digitalitzada per ser presentades. Actualment, Virwoxexchange no requereix una verificació d'identitat o un compte bancari, i es pot utilitzar Paypal o una targeta de crèdit per (indirectament) bitcoins compra. Però en la majoria dels casos, vostè ha de seguir passos similars als de sota per comprar bitcoins amb serveis en línia.

  Fes-ho per obtenir un compte en el lloc web d'un servei (vegeu la llista més avall). Vostè haurà de proporcionar la seva adreça de correu electrònic i, possiblement, el seu país de residència per aquest pas. Nota: és possible que no es pugui inscriure o comercial si el servei no funciona en o donar suport al seu país.

  Proporcionar informació personal perquè la seva identitat pot ser verificada. La majoria dels països fan complir les regulacions contra el rentat de diners (AML anomenats / KYC als Estats Units) que requereixen serveis per validar la identitat dels seus clients abans que puguin fer negocis. La informació requerida és normalment la seva adreça, una anàlisi de la seva identificació amb foto, i possiblement el seu número de document nacional d'identitat.

  Espereu que la seva identitat sigui verificada pel servei. El servei ha de comprovar que la seva identificació amb foto no és fals, i que el seu nom no apareix a la llista de terroristes i persones sancionades. També poden intentar validar la seva direcció. Depenent del país i el servei, el procés pot durar des d'unes poques hores fins a un parell de setmanes.

  Dipositar la moneda nacional amb el servei. Els mètodes de dipòsit disponibles dependran del servei i el país. S'estenen de comptes bancaris dipòsits en efectiu, transferència bancària, transferència bancària ACH, dipòsit de la SEPA, o xec per correu. La pàgina web del servei ha de tenir instruccions detallades sobre com fer un dipòsit o enllaçar el seu compte bancari al seu servei.

  Col · locar una ordre de compra al lloc web del servei per la quantitat de bitcoins que desitja i el preu que està disposat a pagar per Bitcoin (també conegut com una ordre limitada). O es podria posar una ordre per comprar una certa quantitat de bitcoins al preu més barat disponible (també conegut com una ordre de mercat). En qualsevol dels casos, un cop que una ordre (s) venda coincidència existeix en la cartera de comandes de servei, una operació s'executarà automàticament, i la moneda nacional es deduirà del seu compte, i bitcoins serà acreditat al seu compte. El servei també carregarà una petita tarifa percentatge basat en el cost de l'operació.

  Retirar els seus bitcoins recentment adquirits a la seva pròpia cartera de Bitcoin.

Diferència entre un Canvi de Bitcoin i una sortida de Bitcoin

Mentre que els intercanvis i sortides poden aparèixer a fer el mateix, la forma en què duen a terme les transaccions dels seus clients és diferent. Intercanvis faciliten les operacions entre compradors i venedors que fan comandes amb el servei. Si el preu de l'ordre d'un comprador compleixi preu de la comanda d'un venedor, l'intercanvi comercia els fons entre les dues persones.

Una sortida, per contra, ven bitcoins directament als clients de les seves pròpies reserves que ha comprat a si mateixos. Si una sortida no té suficients reserves bitcoin a la mà d'una comanda, es poden comprar i vendre bitcoins en nom dels seus clients mitjançant l'intercanvi (que pot prendre temps addicional). Punts de venda normalment cobrar tarifes més altes que els intercanvis, però tenen un procés de comanda més simplificat. Els intercanvis tenen opcions de comanda més avançats, però els bitcoins disponibles per la seva compra es limiten a les ordres de venda que altres persones han col·locat.

Fes una ullada a la llista belowfor intercanvis Bitcoin bona reputació i punts de venda.

Tl; dr; intercanvis Bitcoin coincideixen les persones que volen comprar i vendre bitcoins, i executar les transaccions en nom seu. Mitjans de Bitcoin venen bitcoins directament a vostè.

Avantatges

 • Més convenient que reunir-se per negociar amb una persona cara a cara.
 • Els intercanvis amb un alt volum de comandes solen tenir els millors preus.

Desavantatges

 • Vostè ha de confiar en el servei no per robar els seus fons i ser solvent.
 • La compra d'un servei no és anònima. La seva identitat es pot vincular els bitcoins que compra si els registres del servei són cada vegada filtrades o emplaçat per una entitat governamental. A més, hi haurà un rastre de paper dels recessos i dipòsits vinculats al seu compte bancari.
 • Intercanvis i punts de venda cobren tarifes en les rutes, i també poden cobrar càrrecs pels dipòsits i recessos. El seu banc també pot cobrar tarifes addicionals per la transferència de diners en i fora de servei (és a dir, les taxes de transferència de filferro).
 • Aconseguir moneda nacional dins i fora de la borsa o la sortida de vegades pot portar molt de temps si el servei està experimentant un alt volum de dipòsits i recessos. Això es deu normalment límits diaris que els bancs lloc de la quantitat total de transaccions en moneda nacional que es permet el servei a realitzar.

Alguns consells

 • No mantenir una gran quantitat de diners o bitcoins diposita en una bossa o outlet.There sempre hi ha el risc que el servei pot tancar bruscament cap avall, i els seus fons ja no estarà disponible per a vostè (vegeu la debacle MtGox) nacional. A menys que vostè és un comerciant de dia o tractant de treure profit de les oportunitats d'arbitratge, només s'ha de dipositar la quantitat necessària, i després retirar els seus bitcoins després del comerç o la compra s'ha completat.
 • Només fer negocis amb un canvi important o serveis outlet.Avoid que no mostra la seva ubicació física o estan a càrrec de les entitats anònimes.

Principals bosses de Bitcoin i Mitjans

Els serveis a continuació són alguns dels més fiables quan es tracta de comerç Bitcoin.

Ubicació dels altres intercanvis Bitcoin

L'anterior no és una llista exhaustiva de tots els intercanvis Bitcoin - estigueu atents, es publicaran més a mesura que revisar-los. Si el seu país no està disponible per a qualsevol de les borses anteriors, visiteu els llocs El Bitcoin Bitcoin Pageand Chartsfor una llista d'intercanvis Bitcoin gairebé tots els actius.

 

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoins contra Bit Coins i Bitcoin contra Bit coin

Post Bitcoin

Bitcoin Oficialment Legal a Califòrnia! El governador Jerry Brown va signar AB129!

Post Bitcoin

Mystery Hotel Brand - The Facts

Post Bitcoin

Comerciants que accepten bitcoins per al pagament a lÀfrica

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin és il·legal?

Post Bitcoin

Actualització del preu de Bitcoin: Actualització dels Mariscs dels Estats Units sobre la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Compreu coses a les botigues de Bitcoin

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

4 maneres de comprar Bitcoin amb efectiu Wordwide

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC

Post Bitcoin

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Post Bitcoin

Llibreta fosca Alpha 4 Release