Com vendre coses per Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Com vendre coses per Bitcoin

Com vendre coses per Bitcoin

Té alguns articles personals que desitja desfer-se de? Vols fer algunes ràpides bitcoins? Aleshores ha trobat la guia dret a fer precisament això, company!

Com funciona?

La venda del seu material en línia per bitcoins és igual que la venda de les seves coses per diners en efectiu / Paypal / etc. A Craigslist o eBay. Que publiqui un anunci en un lloc web que descriu l'article (s) que vostè està tractant de vendre, i els compradors potencials en contacte amb vostè o licitar.

Si els articles que ven són descarregables o prou petit com per a ser enviat, mai s'ha de revelar la seva identitat o complir amb el comprador en persona. Si vostè està venent un article més gran (cotxe, béns arrels, etc.), és probable que hagi de programar una cita amb el comprador i finalitzar l'acord.

Qui va primer?

En cas que el comprador enviï els bitcoins en primer lloc? O hauria d'enviar el venedor de l'article primer? Com venedor, s'arriba a fer els seus propis termes de la venda. Pot requerir que el comprador enviï els bitcoins en primer lloc. No obstant això, jo no recomanaria fer això a menys que tingui una reputació establerta com un venedor honest. Si vostè és un venedor desconegut, que no rebrà els compradors interessats. Transaccions Bitcoin són irreversibles, de manera que no hi ha cap protecció al comprador disponibles contra els venedors que no lliuren les mercaderies.

La construcció de la seva reputació com a venedor Bitcoin

Per ajudar a construir la seva reputació, s'adhereixen a la publicitat en els llocs web que han incorporat un sistema de retroalimentació. Fer algunes ofertes amb els compradors ja establerts. És possible fer algunes vendes inicials on s'ofereixi a enviar els articles primer, i permetrà als compradors per enviar els bitcoins, una vegada que han rebut els articles. Si vostè va a enviar les seves mercaderies en primer lloc, el millor és que el comprador que té una reputació establerta per reduir les possibilitats de pèrdua. Sempre hi ha una possibilitat que el comprador no pot enviar els bitcoins després de rebre la mercaderia.

El fideïcomís de l'ús

La millor política per als nous venedors i compradors és utilitzar un servei de custòdia tercera part. Que pot costar una petita quota percentual, però ajuda a protegir els compradors i venedors dels estafadors, perquè una tercera part de confiança i indiferent maneja els fons i resol conflictes. La majoria dels compradors i venedors insisteixen a utilitzar un servei de custòdia d'ofertes amb nous individus. Funciona d'aquesta manera:

  El comprador diposita la quantitat de bitcoins per l'article amb un tercer servei de custòdia de bona reputació. Això demostra que tenen els fons per fer la compra.

  El servei de custòdia notifica al venedor que els bitcoins s'han dipositat en la seva totalitat. En aquest punt el servei de custòdia generalment pren la seva quota (que pot ser pagat pel venedor, el comprador, o una divisió a parts iguals per tots dos).

  El venedor envia o les mans més dels articles al comprador.

  Una vegada que el comprador rep els articles i els inspecciona, entren en contacte amb el servei de custòdia per alliberar els bitcoins al venedor.

  El servei de custòdia envia els bitcoins al venedor. Tracte fet.

Si hi ha alguna disputa (és a dir, el comprador reclama els béns que van rebre van ser danyats, no segons el descrit, o mai va arribar), és fins al servei de custòdia per resoldre-ho. Com venedor, vostè ha de fer tots els esforços per documentar i demostrar que els articles que ven s'han proporcionat com s'havia descrit. Alguns exemples:

 • Fotografia o vídeo de les mercaderies i la seva condició abans del seu enviament o lliurament a retirar-se.
 • Foto o vídeo vostè mateix embalatge de les mercaderies per al lliurament de correu.
 • Obtenir un nombre de seguiment per al paquet, o una signatura en el lliurament, o un rebut de prova de lliurament.

Mirin alguna plica recomanada serveis- cada un d'ells té una bona reputació i en general és la confiança de la comunitat Bitcoin.

On vendre el seu material en línia

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Valor Bitcoin: la naturalesa i lorigen dels diners

Post Bitcoin

Com llegir una transacció de Bitcoin

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: informe de Citi i subhasta de la ruta de seda

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin és il·legal?

Post Bitcoin

Entrevista amb Charly Clinton de BitXBay, un mercat de Bitcoin

Post Bitcoin

Beneficis dinvertir en Bitcoin i com invertir en Bitcoins

Post Bitcoin

Informe anual de preus de Bitcoin Weekly Bit of Coin: 26 doctubre de 2014-1 de novembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Llista de països que han prohibit Bitcoin!

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

La mort de Bitcoin - TradingView