5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims | Catalan.Lamareschale.org

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

No hi ha notícies sobre el fet que PayPal ha estat negant a la gent la possibilitat de comprar bitcoins amb els seus serveis. Està escrit en veu alta i clara en TOSthat de PayPal no cobreixen els béns digitals i això porta a la qüestió de la devolució de càrrec. Per tant, qualsevol que tracti de vendre Bitcoin amb PayPal, probablement, serà suspès de PayPal.

Un cop dit això, encara hi ha un parell d'opcions per poder comprar bitcoins a través de l'ús d'un compte de Paypal. La majoria d'ells estan lluny de ser perfecte, però si és necessari adquirir una petita quantitat i que és una cosa de temps és possible que vulgueu considerar ells.

Opció 1 - Comprar bitcoins amb PayPal a través VirWoX

Aquest és probablement el sistema més antic i provat en el llibre. Hem escrit sobre aquest methodmany vegades i sembla que funciona prou bé. Les principals desavantatges de comprar a través Virwoxis que les taxes són molt altes (poden ascendir a al voltant de 15%) i, de vegades simplement no aconseguir la seva aprovació. Els pros és que és de provada eficàcia, és a dir, baixa possibilitat d'estafa.

Opció 2 - comprar bitcoins amb PayPal a través d'bitcoins locals

Bitcoins local és un mercat de compradors i venedors de Bitcoin. L'ús de la seva interfície que pot ser capaç de trobar algú que ven bitcoins a través de Paypal. Els desavantatges d'aquest mètode és que vostè no sap amb qui està tractant i la major part del venedor no oferir instruccions d'ombra per tal de no quedar atrapats per Paypal. Els avantatges són que vostè obtingui el seu Bitcoin generalment més ràpid que VirWoX i les tarifes són molt més baixos. Per als detalls complets llegir el nostre tutorial.

Opció 3 - Compra bitcoins amb PayPal a través de la bogeria Bitcoin

Vostè pot haver sentit sobre Bitcoin bogeria. Afirmen que Bitcoin per vendre a través de Paypal amb una prima. No obstant això després que he fet una mica de recerca en línia que no vaig poder trobar cap activitat en línia de la companyia després d'octubre de 2014. No he provat a terme el mètode mateix però des de l'aspecte general de la mateixa en Bitcointalk la companyia va començar bé i després simplement queixar va desaparèixer. Facebook i Twitterprofile no han estat actualitzats en gairebé un any també. Conclusió - Em quedaria lluny per ara...

Opció 4 - Comprar bitcoins amb PayPal a través Brawker

Brawker pren un enfocament diferent per tot el tema de càrrec. En comptes de deixar de comprar bitcoins amb PayPal directament, que coincideix amb una persona que vol comprar alguna cosa en línia. Vostè compra l'article per a ells amb PayPal i et manen bitcoins a canvi. Tot el procés sembla bastant complicat per a mi, com s'il·lustra en aquest breu vídeo.

Opció 5 - Compra Bitcoin CFD a través Plus500or Avatrade

Si només està interessat en la compra d'bitcoins per tal d'especular sobre el preu i obtenir un guany que només pot comprar a través de Bitcoin CFD Avatrade o Plus500. He escrit abans sobre Bitcoin CFDsand bàsicament vol dir que està tractant de predir el preu futur de Bitcoin. Això no aconseguirà que bitcoins reals, però ja que no estan comprant realment bitcoins es pot utilitzar PayPal per aquest mètode. Recordeu que quan el comerç de CFD la seva capital és en perill i això és sobretot adequat per als operadors amb experiència.

Encara no hi ha una manera fàcil de comprar bitcoins amb PayPal el 2015

Per resumir les coses, tot i que gairebé 2 anys han enganxat des que he escrit el meu primer tutorial sobre aquest tema encara no hi ha una manera fàcil de fer això. PayPal ha mostrat molt interès en Bitcoin i fins i tot alguns partnershipsbut la solució simple a aquest problema encara no s'ha vist. Havent dit que el tema de la compra d'bitcoins amb cardhas crèdit va millorar significativament, sinó que en el nostre proper post.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay