Les 3 millors maneres de comprar Bitcoin Cash (Bcash, BCH, o BCC) | Catalan.Lamareschale.org

Les 3 millors maneres de comprar Bitcoin Cash (Bcash, BCH, o BCC)

Les 3 millors maneres de comprar Bitcoin Cash (Bcash, BCH, o BCC)

Espera Què? Hi ha més d'un Bitcoin? Com si aconseguir una maneta en cryptocurrencies no era suficient, ara estem entrant en els dies de múltiples monedes Bitcoin. Crec que es pot comparar amb dòlars: no tant el dòlar nord-americà i el dòlar canadenc, i tenen clarament molt diferents usos geogràfics. Però com es podran imaginar, les coses són una mica més borrosa quan es tracta de la blockchain.

Bitcoin efectiu és un dels més famosos altcoins. Camina la línia oscil·lant entre esvaïments en una miríada d'altres altcoins i agafar la fama i la fortuna de la Bitcoin originals.

Bitcoin efectiu es va convertir en realitat a l'agost de 2017 després d'una forquilla dur i una divisió en el blockchain Bitcoin. Hi ha constants debats i moltes opinions sobre la millor manera de conrear moneda digital i Bitcoin efectiu és un resultat directe de l'argument.

En aquesta guia, trobarà exactament el que fa efectiu Bitcoin especial, que està treballant amb la moneda, i on obtenir les seves mans en una mica.

Què és Bitcoin efectiu?

Bitcoin efectiu es deu als problemes d'escalabilitat que s'enfronten Bitcoin. El blockchain original ha crescut exponencialment en els últims temps. Això vol dir que molts més usuaris i transaccions estan utilitzant el moneda digital, que està pesant la xarxa. La mida limitat de blocs Bitcoin d'1 MB significa que els blocs estan omplint més ràpidament del que poden ser extrets. Les transaccions han, de vegades, ser lenta i costosa.

Bitcoin efectiu fa alguns canvis de protocol diferents, la principal de les quals una mida de bloc de 8 MB. Aquest canvi permet que més dades per bloc, el que significa més transaccions poden ser processats en cada bloc extret. Molts veuen això com un pas endavant en termes de millor manera d'ampliar la xarxa.

Altres romanen ferms en què és simplement una solució a curt termini que no resol el problema, i no hi ha cap aplicació d'idees, com ara Segwit, el protocol està ara activa en les transaccions Bitcoin blockchain-per ajudar a trencar efectivament l'original cap avall en parts més petites, peces més manejables.

És important destacar que, amb una fractura en una blockchain, la moneda es duplica. Això vol dir que les dades històriques de transaccions Bitcoin es van copiar, i qualsevol persona amb fons Bitcoin va ser acreditat amb la mateixa quantitat de Bitcoin efectiu. Significa això que els diners lliure? Sí, sí que ho fa, sobretot quan cada Bitcoin efectiu està valorada en centenars de dòlars. Aquí està la nostra guia sobre com reclamar la seva propietat Bitcoin Bitcoin Cashif que abans de la divisió l'1 d'agost 2017.

Pas 1: Obtenir una cartera de Bitcoin efectiu

Abans que pugui comprar Bitcoin efectiu, tindrà una cartera Bitcoin efectiu per emmagatzemar-lo en. Molts proveïdors i plataformes han estat reticents a acceptar Bitcoin efectiu. Podria haver moltes raons per això. Alguns poden aferrar-se als ideals sobre la millor manera d'escalar moneda digital; altres poden simplement volen concentrar els seus esforços.

Recentment, molts dels principals creadors de cartera han adoptat Bitcoin efectiu. Tot i que encara hi pot haver un menor nombre d'opcions de canvi, es pot trobar un munt de llocs per als seus fons esquirol de distància per ara.

Carteres de maquinari que admeten Bitcoin efectiu inclouen la indústria leadersLedgerand Trezor. Tots dos proporcionen funcions per al seu ús efectiu Bitcoin com ho faria amb qualsevol altre moneda digital. Després d'un començament una mica lent, sinó que també han introduït la capacitat de reclamar els seus fons si ja era amo de Bitcoin en el moment de l'escissió blockchain.

Hi ha una varietat de carteres de programari que pot utilitzar; és possible que fins i tot ja sigui usant un d'aquests per a la seva Bitcoin originals. Èxode ofereix un servei de canvi de forma perfecta amb el seu programari perquè pugui moure la seva moneda a voluntat.

Per exemple, pot transformar entre Bitcoin efectiu i Etereum Classicif et sents particularment alternatiu. Jaxxsupports múltiples monedes, incloent Bitcoin efectiu. El servei s'executa en ordinadors i dispositius mòbils, de manera que pot mantenir la seva clau privada amb vostè en tot moment.

Electrons Cashis un derivat de l'electro. Si estàs acostumat a electro, llavors vostè no tindrà problemes per saltar a bord amb la seva tecnologia germana: es tracta simplement d'una forquilla d'electro amb tots els components necessaris per a Bitcoin efectiu.

Alguns intercanvis treballen amb Bitcoin efectiu, encara que és possible que no volen deixar els seus fons en les seves carteres durant períodes prolongats de temps. L'emmagatzematge dels fons amb les companyies en línia pot fer per negociació ràpida, però tendeixen a perdre el control de les seves claus privades. Això podria ser un risc per a la seguretat, depenent de quin tipus de servei que utilitzi. Coinflooroffers una cartera decent que li permet operar a la seva bossa Regne Unit. Així mateix, mantindrà les seves claus en línia d'emmagatzematge en fred alhora que els seus fons disponibles per al comerç amb poca antelació.

Bitcoin intercanvis en efectiu no són tan abundants com els intercanvis Bitcoin. No obstant això, encara hi ha algunes opcions de pes pesat a treballar.

Plataformes eToro- com eToro no li donen accés real als seus monedes i no es pot enviar monedes d'eToro a altres persones. L'únic que es pot fer amb la plataforma és comprar i vendre Bitcoin efectiu de moneda fiduciària (és a dir, dòlars, euros, etc.). És a dir, aquesta plataforma és bo si només desitja especular sobre el preu. Aquest mètode només és vàlid si viu fora dels EUA..

Coinbase- L'intercanvi de Bitcoin més reputació al voltant de només afegit Bitcoin efectiu supporty compra / venda d'opcions (a partir desembre dinovena 2017). Coinbase li permet obtenir preus competitius si el seu país és recolzada pel corredor.

CEX.IOis també una bona opció. Amb seu a Londres, l'empresa és un nom amb experiència fiable en la indústria, després d'haver estat vigent des de 2013. Es pot triar entre una selecció de monedes, incloent Bitcoin Efectiu (llegir la nostra revisió CEX.io aquí). Si el que desitja és posar-me en contacte amb alguna moneda, hi ha una opció de compra ràpid a través de targeta de crèdit.

Tingueu en compte, però, que l'opció de targeta de crèdit és un car. Per al comerç de baixa taxa, es pot dipositar a través de transferència bancària i el comerç en el canvi d'una quota de 0,2%, i es va a estalviar una petita fortuna en grans ordres de compra i venda. L'empresa amb seu a Europa li permet treballar tant en euros i dòlars.

Fins i tot pot utilitzar tècniques marge de negociació en la plataforma per maximitzar (o minimitzar) les seves declaracions al mateix temps mantenir un ull en la profunditat del mercat.

Coinfloorsupports un intercanvi obert Bitcoin efectiu; també amb seu a Londres, per la qual cosa és molt útil per als comerciants del Regne Unit.

Si vostè sap el que està fent quan es tracta de comerç, Krakenhas estat funcional amb Bitcoin efectiu des del llançament de la moneda digital a l'agost.

Altres opcions inclouen Bitfinex, Poloniex, HitBTC, i més (es pot veure tots els intercanvis disponibles a la pàgina web de Bitcoin Efectiu).

Pas 3 (opcional): Transferir el BCH a la seva cartera

Com és habitual, es recomana que mai es deixa els diners en una bossa. Un cop hagi acabat la compra del seu Bitcoin efectiu, moure-ho a la seva pròpia butxaca allotjat en si mateix (el que té el control sobre les claus privades a). A continuació, pot seguir l'estat de la seva transacció amb un bloc explorador Bitcoin efectiu. Quan rebi 03:00 confirmacions per a la seva Bitcoin efectiu, es pot dir amb seguretat que hagi completat el procés.

Bitcoin efectiu Conclusió

És evident que Bitcoin efectiu encara no s'ha guanyat l'acceptació plena per gran part de la comunitat moneda digital. Encara s'assenta fermament en el segon lloc al seu germà gran en termes de preu i disponibilitat.

El futur és incert per Bitcoin en el seu conjunt. Més divisions i forquilles durs són una certesa, i Bitcoin Or (sí, una altra Bitcoin) no ha gaudit d'un gran perfil, ja que fork de Bitcoin a l'octubre de 2017.

Bitcoin efectiu es queda clara d'Segwit, mentre que l'original, blockchain empeny cap a l'augment de la implementació de Segwit. Qui va a regnar? A curt termini, hi ha una sola i que és probable que vegem una major agitació com 2017 conclou. Efectiu Bitcoin podria tenir l'avantatge de ser la primera gran divisió que ha collit acceptació.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Què és la Mineria Bitcoin?

Post Bitcoin

Bad News For Bitcoin: Força de treball dels Estats Units per publicar Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Bitcoin Value Part 3: Teoria del valor de Bitcoin de Konrad S Graf

Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?

Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó