Com obtenir qualsevol article $ 5 dAmazon o Ebay de forma gratuïta mitjançant Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Com obtenir qualsevol article $ 5 dAmazon o Ebay de forma gratuïta mitjançant Bitcoin

Com obtenir qualsevol article $ 5 dAmazon o Ebay de forma gratuïta mitjançant Bitcoin

ACTUALITZACIÓ: Aquest mètode ja no funciona des Coinbase va canviar el seu model de referència.

Molta gent diu que Bitcoin no està sent utilitzat com a moneda real, ja que no es pot comprar res amb ella. El problema és que Bitcoin no ha estat àmpliament adoptat pels comerciants encara i només hi ha uns pocs centenars de llocs web a la web que ho accepten com a forma de pagament.

Enllaç a Coinbase per aconseguir el seu $ 5 anys gratuïts

Enllaç a eGifter per a la compra de targetes de regal amb Bitcoin

Enllaç a Coin.MX

Enllaç a Xapo per obtenir una targeta de dèbit Bitcoin

No obstant això, la bona notícia és que en realitat es pot comprar anythingwith Bitcoin, només ha de saber com. Avui vaig a mostrar exactament com fer-ho i en el procés que va a obtenir un article de $ 5 a partir d'Amazon o Ebay de forma gratuïta.

El primer que haurà de fer és registrar-se per Coinbase utilitzant l'enllaç sota d'aquest vídeo. Ara vull revelar que aquest enllaç és el meu propi enllaç de referència, però aquí és el bo d'això:

Si s'inscriu a través d'aquest linkyou obtenir $ 5 a Bitcoin de forma gratuïta.

Després de registrar recordi verificar el seu compte afegint el seu número de telèfon i la connexió del seu compte bancari. Recordeu que tot aquest procés és gratis i Coinbase és una companyia molt respectada en l'espai de Bitcoin.

Un cop hagueu completat aquests passos curts veurà els $ 5 apareixen en el seu compte. Però, com diables es pot utilitzar aquests $ 5?

Bé, hi ha un lloc anomenat eGifter de vendre targetes de regal per a tot tipus de botigues en línia. Per exemple, pot obtenir una targeta de $ 5 per a Amazon, Ebay o fins i tot Best Buy. Només has d'anar a eGifter.com, crear un compte, i només ha de triar la targeta de regal.

Introduïu $ 5, com la quantitat de targetes de regal i triar l'opció "comprar per mi mateix". A la pàgina de pagament Bitcoin triar com a forma de pagament. Ara anem a obtenir una adreça Bitcoin per enviar les seves monedes a. Tornar a Coinbase i simplement enviar la seva connexió $ 5 a aquesta direcció.

Felicitats, vostè acaba d'aconseguir una targeta de regal de $ 5 per a comprar qualsevol cosa que desitgi a Amazon, Ebay o qualsevol altra botiga absolutament gratuït.

Algunes coses importants abans de concloure. Aquest procés només és aplicable als residents d'Estats Units amb un compte bancari que encara no té un compte Coinbase. Un cop dit això, si vostè està vivint fora dels EUA pot fer el mateix amb Coin.MX. L'enllaç a Coin.MX també es troba a la part inferior d'un vídeo. Recordeu que Coin.MX requereix un dipòsit de $ 50 per la qual cosa només suggereixo de fer això si vostè va a comprar realment bitcoins d'ells.

A més, si vostè no veu el $ 5 en el seu compte Coinbase assegurar-se que va comprovar el seu compte, que va introduir els Estats Units com el seu país i que en realitat es va utilitzar l'enllaç de referència es mostra en aquest vídeo.

Per acabar es pot comprar qualsevol cosa amb Bitcoin, és només una qüestió de trobar la solució correcta. La setmana passada jo en realitat em vaig comprar una targeta de dèbit Bitcoin que em permet pagar en qualsevol botiga amb el meu saldo de Bitcoin, si vostè vol saber més sobre aquesta visita l'enllaç a Xapo.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Developing Story: Rumors de USMS i FTC Raid en Butterfly Labs

Post Bitcoin

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Post Bitcoin

Primera universitat per instal·lar Bitcoin ATM - Vancouver, Canadà Campus

Post Bitcoin

Com comprar Bitcoin de forma anònima i sense ID

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

Quin serà el paper dels bescanvis Bitcoin en el futur?

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Què és la Mineria Bitcoin?

Post Bitcoin

La guia de principiant completa per fer diners amb les aixetes de Bitcoin

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Formes creatives per augmentar Bitcoin per a la caritat i el recaudador de fons