Com comprar Ethereum - Una guia ràpida dinici per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar Ethereum - Una guia ràpida dinici per a principiants

Com comprar Ethereum - Una guia ràpida dinici per a principiants

Darrerament hi ha hagut un munt de parlar de la altcoin més calenta a la comunitat - Etereum.

Quin és Etereum?

Etereum és un moneda digital i una blockchainplatform amb contractfunctionality intel·ligent. Es tracta bàsicament d'una plataforma descentralitzada per als desenvolupadors crear aplicacions a la part superior i que va ser inventat per Vitalik Buterin el 2013.

Etereum pot usar-se per codificar, descentralitzada, segur i el comerç gairebé qualsevol cosa: el vot, els noms de domini, els intercanvis financers, crowdfunding, govern de l'empresa, contractes i acords de la majoria de la classe, la propietat intel·lectual.

I el que és l'èter?

Doncs bé, l'èter és la moneda de la plataforma eterium. Èter serà requerit per qualsevol que vulgui aprofitar o utilitzar la plataforma Etereum. Igual que Bitcoin, l'èter pot ser objecte de comerç al voltant de la web i minat. En un segon et vaig a mostrar exactament on es pot comprar. La majoria de la gent fa servir el terme Etereum per referir-se a la moneda en lloc d'èter i és per això que pot ser tan confús.

L'oferta total d'èter i la seva taxa d'emissió es va decidir per les donacions recollides en el 2014 pre-venda de la moneda. Els resultats més o menys van ser els següents:

 • 60 milions d'èter creat per contribuents de la prevenda
 • 12 milions (20% dels anteriors) van ser creats per al fons de desenvolupament, la major part d'ella va a primers col·laboradors i desenvolupadors i el restant a la Fundació Etereum
 • 5 èters es creen cada bloc (aproximadament 15-17 segons) per al miner del bloc
 • 2-3 èters s'envien a vegades a un altre miner si també van ser capaços de trobar una solució, però no es va incloure el bloc (anomenat oncle / tia recompensa)

Els fundadors d'estat Etereum que l'èter no és una moneda tant com ho és "cripto-combustible", que vol dir que és un símbol que té un ús important - per pagar per la plataforma Etereum. Això vol dir que probablement no serà capaç de comprar coses en línia amb èter. No obstant això encara es pot comerciar i invertir-hi en espera que el seu preu puja.

A causa de que l'èter és menys "madura" que Bitcoin en aquest moment, és menys adequat per a persones no tècniques. Per exemple, es pot descarregar aplicació oficial de la cartera d'èter de GitHub, però no hi ha "fàcil d'usar" versió d'ella encara. També hi ha MyEtherWalletand EthereumWalletavailable amb una interfície senzilla.

Etereum (ETH) vs. Etereum clàssic (ETC)

Etereum Classic és un moneda digital que es va crear a causa d'un desacord amb la forma original de Etereum desenvolupa l'activitat empresarial. El catalitzador de la ruptura es va deure a un hacker per trobar una manera de robar $ 60 milions de dòlars en monedes d'Etereum. Els partidaris de ETH van dir que el codi ha de ser alterat i les monedes robades ha de ser reemborsat, mentre que els partidaris d'ETC va dir que "és el codi de la llei" i tot el que va passar, va passar. Així que a la vida real el que va succeir és que ETC va ser el mateix codi original Ehtereum i ETH es va bifurcar el seu codi per crear una nova Etereum.

Per a això febrer monedes en competència idèntiques van ser creats que tenia 2 tipus de canvi diferents. Avui dia el preu de ETH és molt més gran i és més comú en la comunitat moneda digital general.

Com comprar Etereum en 3 passos

Pas 1 - Obtenir una cartera Ethreum

Abans d'iniciar el procés de compra que es necessita per obtenir una cartera Etereum per mantenir la seva Èter. Hi ha molts tipus de carteres Etereum. Heus aquí una breu ruptura de les carteres Etereum més populars.

Carteres Maquinari Etereum

Carteres de maquinari són la forma més segura per emmagatzemar l'èter. Les principals carteres de maquinari que admeten Etereum són Ledgerand TREZOR.

Carteres electro Programari

Si vostè està començant a terme amb Etereum, no tenen una gran quantitat d'èter per emmagatzemar o no tenen els diners per comprar una cartera de maquinari pot utilitzar carteres de programari lliure. Aquestes carteres són gratuïts, però són menys segurs, ja que estan constantment connectats a Internet (i per tant pot ser hacker). Les principals carteres Etereum són Èxode, Jaxx, MyEtherWallet.

Pas 2 -Comprar Etereum (targeta de crèdit, transferència bancària i efectiu) en

La forma més fàcil de comprar Etereum (és a dir, l'èter) seria a través d'una de les bosses Etereum populars. És important fer una distinció entre un intercanvi Etereum real que va a vendre que l'èter i plataformes com eTorothat només li permeten especular sobre el preu.

Plataformes com eToro no li donen accés real als seus monedes i no es pot enviar monedes d'eToro a altres persones. L'únic que es pot fer amb la plataforma és comprar i vendre Etereum de moneda fiduciària (és a dir, dòlars, euros, etc.). Aquest mètode només és vàlid si viu fora dels EUA..

IMPORTANT: Si utilitzeu eToroyou en realitat no necessita una cartera Etereum ja que no li subministren les monedes reals.

Comprar Etereum través Coinbase

El més convenient i més barat per comprar Etereum seria Coinbase (si està disponible al seu país):

 1. Obrir un Coinbaseaccount
 2. Afegir el mètode de pagament (targeta de crèdit o compte bancari)
 3. Anar a "Compra / Venda" i seleccioneu la quantitat de Etereum que desitgi
 4. Feu clic a "Comprar Etereum"

Coinbase li vendrà ETH per un preu de 1,49% -3,99% depenent del seu mètode de pagament (targetes de crèdit tenen una taxa més alta que les transferències electròniques).

Comprar Etereum través Cex.io

CEX.io és un intercanvi de Bitcoin que també ven ETH a través d'una targeta de crèdit. Les taxes per sobre CEX.io ja es calculen en el tipus de canvi, per això li semblarà més alt que altres borses. Per exemple, la taxa de canvi d'1 ETH a CEX.io pot ser al voltant de 7% més gran que en Coinbase. No obstant això, CEX.io treballa amb els països d'arreu del món (a diferència de Coinbase).

 1. Obrir un compte de CEX.io
 2. Afegir el mètode de pagament (targeta de crèdit o compte bancari)
 3. Anar a "Compra / Venda" i seleccionar Etereum
 4. Trieu la quantitat de Etereum que vol comprar
 5. Feu clic a "comprar Etereum"
Comprar Etereum en Cex.io Llegiu la nostra revisió Cex.io

Comprar Etereum través Coinmama

Coinmamais un venedor mundial de Etereum. El lloc li permet comprar Etereum amb la targeta de crèdit i les taxes de canvi són relativament raonable tenint en compte les alternatives. Coinmama és un intercanvi molt bona reputació que ha estat treballant en el cryptospace des 2014.

L'intercanvi de Bitcoin (o qualsevol altre altcoin) per Etereum través Changelly

Una de les maneres més fàcils de comprar Etereum si ja té Bitcoin (o qualsevol altra altcoin) és canviar-ho a través d'Etereum Changelly. A partir de l'experiència personal que pren al voltant de 30 minuts per aconseguir una moneda canviat d'un tipus a un altre i la interfície és molt neta i intuïtiva. No obstant això, no utilitzeu l'intercanvi per comprar Etereum amb moneda fiduciària ja que les taxes són molt altes.

Comprar Etereum través Coinhouse

Si vostè viu a la Unió Europea (Eurozona) una altra bona opció podria ser la compra d'Etereum Coinhouse. La companyia és un corredor de Bitcoin i Etereum que va començar el subministrament de servei només a persones de França i va ampliar gradualment a la resta d'Europa. Pot pagar amb una targeta de crèdit, targeta de dèbit o Neosurf.

Comprar bitcoins en Coinhouse Llegiu la nostra revisió Coinhouse

Comprar Etereum través Bitfinex

Comprar Etereum amb diners en efectiu / d'un individu a través LocalEthereum

LocalEthereumis un mercat que permet a les persones connectar-se entre si per tal de comprar i vendre Etereum. El concepte és similar al LocalBitcoins. Mentre que la varietat i la flexibilitat d'aquest mercat són generalment alts, el risc també és alta. Vostè ha de assegurar-se que la persona a la qual està tractant és de fiar abans de realitzar una operació.

També pot obtenir l'èter de diversos intercanvis Bitcoin com Kraken, Poloniexand Shapeshift.io.

Pas 3 - Treure el èter a la seva cartera

Una vegada que va comprar Etereum recordar per assegurar-se que les monedes estan asseguts en la seva pròpia cartera personal. Això és rellevant sobretot en la compra d'èter d'un intercanvi. Si deixa les monedes en l'intercanvi i l'intercanvi piratejada o es torna insolvenat que pot arribar a perdre les seves monedes.

Com llegir una transacció Etereum

Un cop hagi realitzat la seva compra vostè serà capaç de seguir la seva transacció a través de l'ús d'un navegador bloc Etereum. Una explicació completa de com llegir una transacció ETH es pot trobar en aquesta guia.

No vol comprar? Pot el comerç de dia, així

Si només estàs en Etereum de beneficiar-se del tipus de canvi també es pot invertir en Etereum CFD (contracte per diferència). La idea és que en lloc de comprar realment Etereum només pot operar d'acord amb el tipus de canvi. CFD és generalment adequat per als operadors amb experiència i els seus diners està en risc en fer-ho. De moment Plus500are l'única empresa que ofereix Etereum CFD.

També pot extreure Etereum

Mineria Etereum utilitza prova de treball. És similar a la mineria Bitcoin en un sentit que hi ha una recompensa bloc cada vegada menor de cada bloc extret.

Vostè pot tractar de mineria Ethereumusing seu propi ordinador (CPU minera), però probablement no aconseguirà que massa. No obstant això, si vostè té una GPU dedicada establert per a la tasca, podreu obtenir alguns beneficis reals. Per obtenir informació sobre exactament com extreure l'èter visitar la pàgina web oficial de Etereum o al nostre blog sobre això.

Etereum èter i, en general, són les tecnologies de punta que s'estableixen per canviar com funciona Internet. Si té èxit o no està per veure, però per ara es pot aconseguir fàcilment la seva part de "El futur d'Internet" seguint els passos esmentats anteriorment.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

4 maneres de comprar Bitcoin amb efectiu Wordwide

Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC

Post Bitcoin

Cryptsy: lintercanvi alternatiu de criptocurrency (Altcoin)

Post Bitcoin

Publicació de Wallet Dark Alpha 5

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: informe de Citi i subhasta de la ruta de seda

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (Actualització Bitcoin Faucet)