Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos? | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos?

Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos?

La Commodity Futures Trading Commission dels Estats Units (CFTC) ha reconegut oficialment Bitcoin té una mercaderia, oferint encara més el reconeixement de la moneda digital emergent. Sigui o no aquest reconeixement va arribar a ser una bona cosa, però, queda per veure.

Curiosament, el reconeixement de la CFTC tenia una mica d'un to de reny a ella, amb la CFTC argumentant que les mateixes regles són "aplicables a tots els participants en els mercats de derivats de matèries primeres."

En altres paraules, simplement perquè Bitcoin és encara força nou, i els governs no han totalment descobert la manera de manejar la situació, la moneda (que ara es diu dels productes bàsics) no pot limitar-se a vorejar les regles.

[Tweet_box disseny = "box_02"] Sigui o no el reconeixement de Bitcoin com una mercaderia va arribar a ser una bona cosa queda per veure. [/ Tweet_box]

És important destacar que la CFTC reconegut Bitcoin com una mercaderia de manera que pogués tenir autoritat sobre regulació dels derivats Bitcoin. Confós? Un derivat és un tipus de contracte que deriva el seu valor d'alguna cosa més. Per exemple, un contracte de futurs és un contracte per comprar una quantitat determinada d'un producte en un punt futur en el temps. Bàsicament, el comprador i el venedor d'aquests contractes seran les dues tractant d'endevinar quina manera els mercats es mourà en el futur.

Encara que la majoria dels comerciants Bitcoin se centren en el comerç de la moneda digital si, un nombre creixent d'empreses han començat a oferir derivats de Bitcoin. Això vol dir que en lloc de vendre BTC si mateixos, que estan venent vehicles financers que deriven el seu valor de valor de Bitcoin. Amb l'auge d'aquest tipus d'instruments financers complexos, les autoritats reguladores gairebé segur que prendrà un augment d'interès en Bitcoin, per millor o pitjor.

És important destacar que la CFTC només es va moure per classificar Bitcoin com una mercaderia després d'Coinflip, una empresa ja desapareguda prèviament amb seu a San Francisco, no passar pel procés normal de registre amb les autoritats federals per vendre derivats. Coinflip creu que, atès que els derivats es van basar en Bitcoin, no tenien cap obligació d'anar a través dels canals normals del govern. El govern pensava d'una altra manera.

El reconeixement és una espasa de doble tall

En termes generals, un major reconeixement ha estat vist com una cosa bona per la majoria dels usuaris de Bitcoin. Com més legítima és la moneda, la major protecció legal que està proveït.

reconeixement de la CFTC, però, pot no arribar a ser una bona cosa. D'una banda, la Comissió està reconeixent Bitcoin assomething que molts usuaris podrien afirmar que no és: una mercaderia. Això no és una batalla per pura semàntica, tampoc. Els guanys derivats de les transaccions de divises en general, no estan subjectes a impostos, mentre que els guanys de les operacions de les matèries primeres són. Amb el reconeixement de la CFTC com una mercaderia, que serà més fàcil argumentar a favor de la seva cort dels beneficis obtinguts fora de Bitcoin.

Reconeixement com una mercaderia també farà que sigui més fàcil per al CFTC i altres autoritats federals per regular Bitcoin. Anteriorment, el moneda digital ha caigut en una espècie de zona gris i les autoritats reguladores s'han acostat a ella amb cautela, preguntant-se qui, si algú, ha de regular-lo. Ara, la CFTC està donant un pas endavant i dir que tenen l'autoritat per regular Bitcoin, ia partir d'aquest moment es veu poc probable que algú va a desafiar-los.

Què vol dir tot això?

El món Bitcoin està evolucionant ràpidament i és encara en gran part una zona grisa. En aquest sentit, l'impacte total d'aquest desenvolupament és encara una mica desconegut. En primer lloc, la decisió de la CFTC no és probable que afecti la legislació estatal i altres reguladors. No semblen les afirmacions de la CFTC que pot venir a costa dels altres, i que semblen estar en qüestió estrictament amb derivats de Bitcoin.

La designació oficial de "mercaderia" per aquesta agència federal important no va donar més motius per Bitcoin a ser tractada com una mercaderia. Com ja s'ha assenyalat, això pot fer que sigui més fàcil per al govern per intentar cobrar els impostos. El creixent reconeixement també podria donar-se el luxe de Bitcoin una major protecció en el sistema legal nord-americà. Bitcoin ja ha estat reconegut com una cosa de valor pels tribunals dels Estats Units, però la designació oficial dels productes bàsics s'ha de subordinar l'execució legal de diverses qüestions més fàcil en el futur.

La CFTC teòricament podria començar a regular Bitcoin més closelyas la seva autoritat d'escombrat ample no concedir-li drets per reglamentar i vigilar els actius en què es basen els derivats. Fins ara, però, l'agència federal ha indicat que no va a anar per aquest camí.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet

Post Bitcoin

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Ser honest

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc