Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas | Catalan.Lamareschale.org

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

En el meu últim post sobre Bitcoin faucetsI pensava que anava a deixar que l'actualització de la meva progrés. No obstant això he rebut tantes sol·licituds que segueixi ficant els meus guanys que he decidit fer una actualització mensual en totes les meves aixetes cada mes. Si vaig a tenir alguna cosa valuosa per compartir ho faré, i si no, t'acabo a actualitzar sobre com van les coses.

Nota al marge: Si vostè és totalment nou per a aquest concepte d'aixetes Bitcoin començar amb aquest post.

El mes passat m'he llançat 99Satoshis. És una aixeta Bitcoin similar a Milli amb una petita diferència - és acte allotjat. És a dir, no estic fent servir un terç partit com Faucetbox o Paytoshi per gestionar els pagaments de la meva. Al principi vaig pensar que això només seria bo per estalviar la tarifa del 2,5% que paga aquests llocs i també per dependre menys de 3 parts, però, em vaig adonar d'una cosa molt més valuós...

Com funcionen les coses amb els llocs 3a part és així: Vostè diposita fons en el seu compte, la gent afirma petites quantitats de Satoshis de la seva aixeta i que quantitat es dedueix del seu saldo en el lloc tercera part.

Malgrat això!!

Si es pren Faucetbox per exemple, només paguen a adreces amb més de 13K Satoshis. Això es deu probablement al fet que la transacció mínima Bitcoin permès a la xarxa hauria de ser d'almenys 5430 Satoshisand alguns altres factors. Així que totes les persones que afirmaven fins 13K Satoshis i mai li pagui immediatament en realitat no són pagades, però les seves demandes encara es dedueixen del seu equilibri, i això fa tota la diferència.

Des del poc temps que he estat Ser propietari d'una aixeta que he après que hi ha 2 tipus principals dels usuaris de l'aixeta - els usuaris de l'energia que es cobrarà al voltant de 20K Satoshis un dia, i els usuaris temporals que acaba de sortir a provar l'aixeta i la majoria d'ells ni tan sols passarà 10K Satoshis en la seva vida.

Per exemple, en el moment d'escriure aquest post tot i que els pagaments totals per 99Satoshis són al voltant 0.27BTC, el nombre de pagaments elegibles (que excedeixen 13K Satoshis) crea un total de 0.14BTC. Així que gairebé la meitat dels pagaments no s'envien. Però tots els usuaris, no s'admeten encara guanyar diners a través de Adsense, per la qual cosa s'està generant ingressos d'aquest trànsit sense cap despesa.

Així que si s'utilitza una tercera part com el seu proveïdor poden quedar-se amb tots aquests comptes inactives i l'equilibri connectat a ells. Si té el seu propi aixeta allotjada llavors és guany pura per a vostè. La meva conjectura és que la majoria dels propietaris d'aixetes no pensen en això i per una bona raó.

Quan estàs començant amb el seu propi aixeta que s'ha de centrar en assegurar-se que la màquina funciona "diners". És a dir, si es posa en el trànsit en un dels extrems, els diners sortirà de l'altre extrem. També vol provar això el més ràpid possible, i la millor manera de fer-ho és mitjançant l'ús de codi de tercera part. Així que si vostè està llançant el seu aixeta encara suggerir l'ús de Faucetbox. Però a mesura que creix ha de allunyar-se'n.

Recordeu que l'organització del seu propi aixeta no és tot sol i arc de Sant Martí. Això vol dir que necessita per crear el seu propi sistema de gestió (i que costa diners). Vostè també ha de fer-se càrrec dels pagaments vostè mateix, protegir l'aixeta dels estafadors i assegurar els fons que utilitzeu per als seus pagaments.

Així que aquesta és el meu granet de sorra en la gestió d'aixeta. I ara per a l'informe d'abril.

He creat un full de càlcul de Google que seré encastat en aquests llocs per exposar totes les meves guanys. Aquesta és la mateixa fulla que utilitzo per a la meva pròpia gestió pel que no s'està perdent en res. A la part superior es pot veure les meves fonts d'ingressos en dòlars i en BTC, a la part inferior són les meves despeses (també en dòlars i BTC). El resultat final és el benefici.

Hi ha una columna diferent per a cada un dels meus dos aixetes. Recordeu que 99Satoshis estava en Beta per a les dues setmanes que va estar actiu a l'abril, així que no ha aconseguit acumular una gran quantitat d'ingressos. No obstant això et puc dir que el mes probablement serà una agradable sorpresa :)

També molta gent pot ser sorprès per la quantitat d'ingressos pel servei de Captcha "SolveMedia" ofereix. Tot i que es van posar molt bons resultats al març i abril els ingressos de SolveMedia sembla estar disminuint i probablement línia plana al voltant de $ 300 al mes de maig, però anem a esperar i veure.

Per a maig tinc la intenció de moure lluny de Milli Faucetbox i que sigui acte organitzat igual que 99Satoshis. Esperem que això augmentar el meu benefici global a causa de la tala de les despeses. Com sempre, si té alguna pregunta o comentari no dubteu a deixar a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin depèn de tu

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes