Guia per a principiants de bitcoins miners | Catalan.Lamareschale.org

Guia per a principiants de bitcoins miners

Guia per a principiants de bitcoins miners

Un dels majors problemes que em vaig trobar amb quan jo estava buscant per iniciar la mineria Bitcoin per a la inversió i el benefici va ser major part dels llocs van ser escrites per a l'usuari avançat. No sóc un codificador professional, no tinc experiència amb Ubuntu, Linux i una mínima experiència amb Mac. Per tant, això és per a la persona o grup que vol començar el camí més fàcil.

1. Obtenir un equip de mineria Bitcoin

La mineria Bitcoin és un nínxol molt competitiu per entrar. A mesura que més i més miners vénen a bord amb el maquinari més recent minera la dificultat a la meva augmenta cada dia. Fins i tot abans de començar amb la mineria Bitcoin que ha de fer la seva diligència deguda. Això vol dir que necessita per esbrinar si la mineria Bitcoin és encara rendible per a vostè.

La millor manera de fer això és mitjançant l'ús d'una calculadora de la mineria Bitcoin. Només has d'introduir les dades de la minera Bitcoin Ires de compra i veure quant temps li prendrà a un punt d'equilibri o d'obtenir un benefici. No obstant això, et puc dir des del principi que si vostè no té uns pocs centenars de dòlars de sobres que probablement no serà capaç d'extreure qualsevol bitcoins.

Com una banda, tingui en compte que és important assenyalar que en el passat era possible extreure bitcoins amb l'ordinador o amb una targeta gràfica (també coneguda com la mineria GPU). Avui, però, el nínxol de la mineria s'ha tornat tan competitiva que haurà d'utilitzar miners ASIC - ordinadors especials construïts estrictament per bitcoins mineres.

2. Obtenir una cartera Bitcoin

El primer que cal fer és aconseguir un "Bitcoin Wallet". A causa de que Bitcoin és una moneda basada en Internet, necessita un lloc per guardar les seves bitcoins. Una vegada que tingui una cartera, assegureu-vos d'obtenir la seva adreça de cartera. Serà una llarga seqüència de lletres i números. Cada carpeta té una forma diferent per obtenir l'adreça Bitcoin públic, però la majoria de les carteres són bastant senzill d'això. Recordeu que necessitarà la seva adreça bitcoin públic i no la seva clau privada (que és com una contrasenya per la seva butxaca).

Si utilitzeu una cartera acte organitzat (és a dir, que ha descarregat un programa a l'ordinador i no utilitzeu un servei basat en Internet) hi ha un pas molt important addicional. Assegura't que tens una còpia de la wallet.dat FileOn una unitat flash i imprimir una còpia i guardi en un lloc segur. Pot veure un manual sobre com crear una cartera segura aquí. La raó és que si l'ordinador es bloqueja i vostè no té una còpia del seu arxiu wallet.dat, perdrà totes les seves bitcoins. No aniran a una altra persona, que desapareixerà per sempre. És com la crema de diners en efectiu.

3. Trobar una piscina de la mineria

Ara que té una cartera que probablement estan rugint a anar, però si realment vol fer Bitcoin (diners), és probable que necessiti per unir-se a un grup de mineria. Una piscina de la mineria és un grup de miners Bitcoin que combina la potència de càlcul per fer més bitcoins. La raó per la qual no ho hauria de fer només és que bitcoins es concedeixen en blocs, en general 12.5 alhora, i si no s'obté molta sort, que no va a obtenir qualsevol d'aquestes monedes.

En una piscina, se li dóna algoritmes més petits i més fàcils de resoldre i tot el seu treball combinat li farà més probable que resoldre l'algoritme més gran i guanyar bitcoins que s'estenen al llarg de la piscina en funció de la seva contribució. Bàsicament, es farà una quantitat més consistent de bitcoins i serà més probable que rebi un bon rendiment de la inversió.

En triar quin grup de la mineria per unir-se haurà de fer diverses preguntes:

  • Quin és el mètode de recompensa? - Proporcional / Pay Per Share / puntuació basada / PPLNS
  • El que cobren per a la mineria i la retirada de fons?
  • Amb quina freqüència es troben amb un bloc (significa la freqüència amb què es veuen recompensats)?
  • El fàcil que és per a retirar fons?
  • Quin tipus d'estadístiques que proporcionen?
  • Què tan estable és la piscina?

Per respondre a la majoria d'aquestes preguntes pot utilitzar aquest excel·lent post d'BitcoinTalk. També es pot trobar una comparació completa de la mineria poolsinside el wiki de Bitcoin. A l'efecte de demostració vaig a utilitzar la piscina de Slush quan la mineria de bitcoins. Un cop hagueu iniciat sessió amb una piscina obtindrà un nom d'usuari i la contrasenya per a aquest grup específic que utilitzarem més endavant.

Segueixi l'enllaç per anar al seu lloc i feu clic a l'enllaç "Crea un" a la part superior del seu lloc i seguir les seves instruccions pas a pas. Un cop hagueu configurat el compte, haurà d'afegir un "treballador". Bàsicament, per a cada miner que s'estiguin executant, haurà de tenir una identificació del treballador de manera que la piscina es pot realitzar un seguiment de les seves contribucions.

4. Obtenir un programa de mineria per al seu equip

Ara que vostè té els fonaments coberts estem gairebé llestos per a la meva. Vostè necessitarà un client de la mineria a executar en l'equip perquè vostè serà capaç de controlar i supervisar el seu equip de mineria. Depenent de quina plataforma minera que has de haurà de trobar el programari adequat. Moltes piscines mineres tenen el seu propi programari, però alguns no ho fan. Per una llista de programari de mineria Bitcoin aquí.

Estic usant un mac així que vaig a utilitzar un programa anomenat MacMiner. El programa més popular que he trobat per a un PC són BFGMiner i 50Miner. Si voleu comparar diferents programari de mineria que pot fer això aquí.

5. Començar la mineria

OK, així que espero que ara tot està a punt per funcionar. Connect Miner a una presa de corrent i el foc cap amunt. Assegureu-vos de connectar també a l'ordinador (en general a través d'USB) i obrir el programari de mineria. La primera cosa que necessita fer és entrar a la seva piscina mineria, nom d'usuari i contrasenya.

Una vegada que això s'ha configurat bàsicament podràs començar la mineria de bitcoins. Que es va a iniciar accions col·leccions que representen la seva part del treball en la recerca del següent bloc. D'acord amb la piscina que ha triat se li va pagar per la seva part de les monedes - només assegureu-vos que introdueix la teva adreça en els camps requerits en registrar a la piscina. Aquí hi ha un vídeo complet de mi mineria en acció:

Conclusió - potser és millor només per comprar les monedes?

Per concloure aquest article aquí hi ha alguna cosa a tenir en compte. Potser seria més rendible perquè vostè acaba de comprar bitcoins amb els diners que gastarà en la mineria Bitcoin. Moltes vegades només la compra de les monedes produiran un major ROI (retorn de la inversió) de la mineria. Si voleu aprofundir en això una mica més profund aquí hi ha un post sobre exactament això.

Miner feliç !!

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech