Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat) | Catalan.Lamareschale.org

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Etereum (ETH) és una opció popular per als miners de la targeta gràfica (GPU). En 2018, va trencar la seva Etereum a llarg termini $ 400 de sostre, i va arribar a més de $ 1,000.

Etereum GPU Mineria

Si ets nou en Etereum mineria, hi ha 4 coses importants que vostè ha de saber:

Prova de participació s'acosta.

Etereum té la intenció de canviar a un esquema de prova d'Estaca anomenat Casper. Tot i que aquest interruptor s'ha retardat, és raonable esperar que es produirà a finals de 2018. Minera Etereum ja no serà possible després que, si no es posa a prova híbrida de treball / Prova de model d'Estaca.

Si és així, les recompenses als miners es reduiran significativament, potser amb la meitat de totes les noves recompenses de monedes va titulars al seu lloc.

Suficient VRAM es requereix.

La mineria Etereum actualment requereix una GPU amb almenys 3 gigabytes de RAM de vídeo (VRAM). S'espera que aquest requisit VRAM creixent a 4 gigues en 2018.

L'arxiu Etereum Dirigit acíclics Gràfic (DAG) s'emmagatzema a la memòria VRAM pels miners. El DAG creix en grandària al romandre proporcional a la dificultat de la mineria. Aproximadament una vegada cada època (o 30.000 Etereum blocs), un nou DAG es genera, que ha de ser descarregat per tal de continuar amb la mineria.

Podeu veure l'època actual i altres estadístiques de xarxa Etereum aquí. (En el moment d'escriure aquestes línies, l'època era 162.) Recordeu que el rendiment de les targetes més antigues es degradarà amb cada nova època.

Fins a cert punt, més VRAM també millorarà el rendiment. La present diferència entre una versió de 4 i 8 giga de la mateixa targeta pot ser de fins a 5 MH / s (Per aclarir, MH / s significa megahash per segon, i una megahash és un milió d'intents de patata.)

La demanda minera augmenta el cost de Bona GPU.

La popularitat de la mineria moneda digital basada en la GPU ha fet pujar els preus de les targetes particularment eficients. Fabricants de GPU han tingut dificultats per satisfer les demandes dels miners. Aquesta lluita s'ha traduït en una escassetat notable de certes targetes, així com els preus inflats dels proveïdors en el "mercat secundari" (en altres paraules, els venedors, en llocs com eBay).

Encara que l'oferta fa lloc a satisfer la demanda amb el temps, el recent augment en el preu de Etereum ha donat lloc a una escassetat fresca de les targetes i els preus corresponents altes.

El maquinari del sistema i el programari també compten.

Hi ha més èxit a la mineria Etereum d'aconseguir una gran targeta gràfica. Pel que fa al maquinari, es recomana com a mínim les següents especificacions del sistema:

 • Almenys 4 GB de RAM del sistema. (DDR4 serà suficient, ja que no ha de ser el més ràpid.)
 • Un cable de pujada per a cada targeta, per tal de connectar amb la placa base.
 • Un cas amb bona circulació d'aire. (Si voleu utilitzar diverses GPU, es pot utilitzar una solució de bastidor igualment ben ventilat.)
 • Es recomana una unitat d'estat sòlid. (Aquest dispositiu va a accelerar les operacions de lectura / escriptura del seu programari de mineria i sistema operatiu).
 • Una font d'alimentació fiable amb una mica de capacitat de reserva. (Assegureu-vos d'entendre com classificacions d'alimentació elèctrica workbefore de fer la seva selecció.)
 • Una connexió a Internet raonablement ràpida.

Pel que fa al programari, necessitarà el següent:

 • Que necessita els últims controladors per al seu GPU particular. (Una vegada que entra en el rendiment d'ajust, és possible que un controlador específic proporciona el millor rendiment.)
 • Si no està inclòs en el programari del controlador, tindrà una utilitat que monitora overclocking i temperatures. (Si bé l'overclocking no està dissenyat per als usuaris més avançats, es pot reduir la vida útil de la GPU, i certes alteracions menors pot produir millores significatives de les taxes de hash.)
 • Us cal el programari adequat minera Etereum.

La resta d'aquesta guia se centra en el costat del maquinari. Per l'ajust de l'ajuda addicional de fins a un moneder Etereum, unir-se a una piscina, i utilitzar la seva miner. Aquests passos es detallen en la nostra guia per a principiants a la mineria Etereum.

Mineria Etereum Fabricants de maquinari: AMD vs Nvidia

En els primers dies de la mineria GPU, targetes d'AMD van ser els clars guanyadors, en termes de rendiment. Targetes més recents de Nvidia (com la gamma Titan) igualar o fins i tot superar el rendiment de la targeta de AMD. Exercici de la mineria per a certes monedes pot ser millor o pitjor, depenent del fabricant.

Veure aquesta pàgina a la piscina centre miner, el que permetrà ordenar AMD o Nvidia targetes i mesurar la seva rendibilitat.

Targetes d'AMD tendeixen a ser més barat i oferir més suport i possibilitats de modificació. No obstant això, les targetes de Nvidia tenen un millor suport d'overclocking dins de Windows.

Comparant el millor maquinari per Etereum Mineria

Hem recopilat les estadístiques sobre les millors targetes disponibles, el que hauria d'ajudar a decidir quin triar. Heus aquí una breu explicació d'aquests termes:

Nom

El nom del chipset produït per Nvidia o AMD per a cada targeta segueix sent el mateix (com ara RX 480). Es donarà compte de que diversos models estan disponibles de diferents fabricants d'equips originals (OEM). Per exemple, pot trobar-se amb el MSI Gaming Radeon RX 480.

Preu i el rendiment poden variar significativament entre els fabricants d'equips originals (com ara MSI, Sapphire, i XFX). Les seves diverses versions compten amb una varietat de:

 • Velocitats de VRAM o quantitats
 • Les taxes de memòria o rellotge en fàbrica overclock
 • Característiques refrigeració extra

Preu

El preu inicial es paga determinarà quant de temps es necessita per a la targeta per pagar per si mateix, basat en els seus guanys mineres. Aquesta fórmula assenyalar el seu retorn de la inversió (ROI): monedes guanyaven menys costos elèctrics i altres costos. El retorn de la inversió s'expressa generalment en mesos. Els preus han de ser considerats indicacions aproximades, ja que estan basats en els preus actuals d'Amazon en el moment de l'escriptura.

Recordeu que la compra utilitzat targetes de miners de xifrat no és recomanable, a causa dels llocs de desgast i esquinçament mineres en les targetes. Si vostè revèn la seva targeta després que ja no és útil per a la mineria és, s'ha d'esmentar que es va utilitzar per a la mineria, llavors el preu en conseqüència.

Hashrate

La taxa de la targeta aconsegueix en condicions ideals de mineria amb 9,6 Claymore, però sense cap tipus de overclocking.

Consum d'energia

Aquest consum de corrent és la quantitat d'electricitat que consumeix una targeta mentre que la mineria, que es mesura en la sortida.

Eficiència

És possible determinar la qualificació per a l'eficiència dividint el hashrate pel consum d'energia. Les targetes més noves són en general més eficient. Aquesta qualificació és d'importància primordial donat per que l'electricitat és un cost fix i permanent. En altres paraules, com més eficient sigui la seva targeta, el més rendible serà un cop que hagi rebut el retorn de la inversió.

Mitjançant la introducció de les dades esmentades, en una calculadora Mineria Etereum, us apareixerà una guia aproximada dels seus beneficis esperats. Mentre que la calculadora entrarà automàticament en la xifra actual de dificultat, tenir en compte que la dificultat és molt probable que augmenti en el futur. Esquers de alt preu de Etereum a més miners!

IMPORTANT: La següent informació és presa dels fabricants i no té en compte i encàrrec de configuració com ara overclocking, undervolting i modificacions del BIOS. Els resultats reals poden variar depenent de la seva personalització. Targetes d'AMD permeten una major personalització, mentre que les targetes de Nvidia es bloquegen en determinades configuracions.

Nvidia Etherum Targetes Mineria Opinió

Hem va classificar collita actual de Nvidia de targetes de mineria, d'acord amb el seu valor total per a la mineria. S'exclouen antigues targetes de Nvidia amb 4 GB (o menys) de VRAM. El seu rendiment va ser generalment dolenta, i només empitjorarà més com altres tantes èpoques antelació. Llavors augmenta la mida de DAG.

GeForce GTX 1070 (Edició del fundador)

Augment de Preu: ~ $ 775

Preu regular: ~ $ 450

Consum d'energia: 225 W

Hashrate: 27,3 MH / s

VRAM: 8 GB GDDR5

Pros: Un munt de VRAM, un gran potencial per ajustar, i el consum d'energia raonable
Contres: Pot arribar a ser molt car, especialment quan està en alta demanda.

Si vostè pot trobar aquesta targeta a un preu decent, que és un molt bon exercici. En augmentar la velocitat estoc a través d'una utilitat overclocking (com a dispositiu de postcombustió), el seu hashrate pot augmentar de 10% a més del 31 MH / s.

Aquí està l'única pega real d'aquesta targeta: És una excel·lent intèrpret versàtil, de manera que la demanda de la mineria ha impulsat el preu de la regular de $ rang de 400 a més de $ 700! Si vostè és capaç de trobar-lo a un preu inferior, no dubti en encaix amunt.

GeForce GTX 1080 Tu

Augment de Preu: ~ $ 920

Preu regular: ~ $ 800

Consum d'energia: 330 W

Hashrate: 31,2 MH / s

VRAM: 11 GB GDDR5X

Pros: alta quantitat de VRAM i una taxa de hash excel·lent.
Contres: relativament car, l'alt consum d'energia per a la seva hashrate

Amb una mica d'ajust, la GTX 1080 es pot augmentar a més de 32 MH / s. Si bé això és molt bo per a hashrate Etereum, la targeta és encara millor en la mineria Zcash.

Aquesta targeta té una gran quantitat de VRAM ràpid, de manera que s'ha d'assegurar que serà capaç d'extreure Etereum durant els pròxims anys. No obstant això, en el moment en el DAG augmenta més de 10 (o fins i tot 5 o 6) GB, és molt probable que els miners molt més eficients estaran disponibles. Alts costos inicials de la targeta i un considerable consum d'energia significa que haurà de passar cert temps per assolir la rendibilitat.

Aquesta targeta es ven generalment en el rang de $ 800, però la demanda de la mineria ha conduït al seu preu més de $ 1,000 en algunes localitats. Si tens la sort d'obtenir energia lliure, llavors aquesta targeta podria ser una gran opció.

Cal notar que l'estàndard (no Tu) GTX GeForce 1080 té 8 GB de VRAM, i que té un hashrate comparativament feble de 22 MH / s.

GeForce Titan XP

Augment de Preu: ~ $ 1.430

Preu regular: ~ $ 1.200

Consum d'energia: 200 W

Hashrate: 35 MH / s

VRAM: 12 GB GDDRX5

Pros: alta quantitat de VRAM, i una gran taxa de hash de baix consum d'energia
Contres: Comparativament, és molt car

El Titan XP pot ser overclock a 42 MH / s, però consumirà 300 W quan s'empeny tan difícil. S'aconsegueix una taxa de hash excel·lent sense massa despesa de força. Mentrestant, el límit de gamma d'AMD rival, el RX Vega 64, aconsegueix un rendiment molt similar per la meitat del preu.

Actualment, només el model d'edició de col·leccionista de Star Wars sembla estar disponible de Nvidia. Si bé aquests Ordre Jedi targetes sense dubte es veuen molt bé, les característiques cosmètiques no afegeixen res a l'acompliment de la mineria.

Titan V

Preu: ~ $ 3,000 (de Nvidia només)

Consum d'energia: 215 W

Hashrate: 70 MH / s

VRAM: 12 GB HBM2

Pros: Té un poder de hash sense igual, i és summament eficient en energia.
Contres: És massivament car!

Targeta insígnia més recent de Nvidia, el Tità V, és una veritable bèstia. S'utilitza un nou tipus de processador de gràfics denominat Volta, que també es troba en els acceleradors de Tesla. La targeta està destinada a cruixir nombre- greu (com l'aprenentatge de màquina, AI, i la computació d'alt rendiment (HPC)).

La targeta també es destaca en la mineria, arribant al 70 MH / s amb una configuració de valors. Però augmenta fins a 82 MH / s quan és empès als seus límits. En les apostes de potència de hash primeres, aquesta targeta Nvidia posa molt per davant en les apostes de hash de potència primeres, i supera el seu rival més proper d'AMD, la Radeon RX Vega 64. Només s'arriba a uns 45 MH / s i consumeix més energia.

No obstant això, etiqueta de preu massiu del Titan V tant posa fora de l'abast de la minera de casa mitjana, però assegura que prendrà un temps molt llarg per pagar per si mateix. És probable que les versions de jocs d'atzar, despullada de menor preu de l'Titan V es donaran a conèixer en l'any 2018. Una d'aquestes targetes pot arribar a ser l'últim bang-per-al-diners en potència minera Etereum.

AMD Targetes

A continuació, ens situem les nostres cartes favorites d'AMD per a la mineria Etereum d'acord amb el valor total pels diners. Recordeu que l'acompliment de la mineria de l'arquitectura Polaris és comú a la gamma RX venerable d'AMD, i s'està degradant ràpidament amb cada nova època.

Per exemple, hashrate del RX 580 ha caigut de 23 MH / s (140 èpoques) cap avall a 18,5 MH / s (162 èpoques). Mentre que la gamma RX és encara gran per a la mineria altres monedes de la GPU, s'està convertint ràpidament obsolets per a la mineria Etereum.

AMD Radeon RX Vega 64 refredat per líquid Edició

Augment de Preu: $ 1,300

Preu regular: $ 700

Consum d'energia: 210 W

Hashrate: 30 Mh / s

VRAM: 8 GB HBM2

Pros: Excel·lent exercici de la mineria per al preu, i el potencial d'overclocking extrems
Contres: S'executa calenta, el que requereix una solució de refrigeració extern. És molt escàs, i és difícil trobar a un preu just.

La Vega representa l'últim en arquitectura de la GPU d'AMD. Mentre que la sèrie estàndard de Vega refrigerat per aire corre una mica massa calenta per l'overclocking greu, aquesta edició especial es manté prou freda com per arribar a 42 MH / s, mentre que el dibuix poc menys de 300 watts! Aquesta característica representa un valor increïble: Es pot coincidir amb el rendiment de overclocking de Nvidia Titan XP, però només costa la meitat del preu.

Per desgràcia (i, probablement, per la raó a dalt), la refrigeració líquida Vega 64 és molt escassa. Si vostè pot trobar un a prop del seu preu recomanat, ha de comprar sense dubtar-ho.

Recordeu que Vega targetes requereixen molt tard, els conductors de mineria optimitzat per tal de realitzar de manera adequada.

R9 390 (X)

Augment de Preu: ~ $ 540

Preu regular: ~ $ 320

Consum d'energia: 235 W

Hashrate: 30 Mh / s

VRAM: 8 GB GDDRX5

Pros: Per una targeta més antiga, que té un rendiment molt impressionant, i en funció de la seva disponibilitat, que té un gran preu.
Contres: L'escassetat ha impulsat el preu molt alt, de manera que la tecnologia de més edat té un valor de revenda inferior.

En termes d'acompliment de la mineria Etereum, la sèrie R9 ha envellit molt més gràcia (tot i que es va introduir en 2015) que el 400/500 sèries més recents RX (que es va llançar en 2016 i 2017, respectivament).

La demanda de la mineria ha impulsat els preus molt per sobre del seu preu de venda normal. Dit això, la targeta arriba a una hashrate similar a la GTX 1079 Tu i 1080 models. I és una fracció del preu i menor consum d'energia, almenys en comparació amb el 1080. No obstant això, s'ha de tenir en compte que aquesta tecnologia més antiga tindrà un valor de revenda més baixos que aquests models de Nvidia (una vegada que ja no és adequat per a la mineria).

Des R9s només té 4 GB de RAM, vostè ha d'evitar, ja que el seu rendiment es degrada ràpidament amb l'avanç de les èpoques.

AMD Radeon RX 580 (i tota RX 400 i la sèrie 500)

Augment de Preu: $ 550 +

Preu regular: ~ $ 340

Consum d'energia: 185 W

Hashrate: 18.5 MH / s (i la caiguda ràpida)

VRAM: 8 GB GDDR5

Pros: Compta amb un gran refredament i un excel·lent rendiment pel preu
Contres: l'arquitectura Polaris és cada vegada més pobra per a la mineria ETH, i és car, a causa de l'escassetat freqüent.

Durant molt de temps considerat el cavall de batalla de la mineria GPU, el temps ha arribat quan el tristament 400 i 500 sèrie RX ha de ser posat a pasturar almenys per a fins miners Etereum. Llevat que la intenció de la mina i altres altcoins pot trobar un RX 580/570/480/470 a un bon preu, vostè ha de rebutjar els preus de l'estafa que els venedors sovint cobren per aquestes targetes.

Una allau de targetes RX pot sortir al mercat quan ja no són utilitzables per a la mineria Etereum. Llavors pot ser possible recollir algunes gangues, per tal d'altres monedes de la GPU de la mina.

Conclusió

Targetes d'AMD són probablement la millor opció per al pressupost-conscient. No obstant això, els de gamma alta targetes Nvidia ells superen en termes d'eficiència d'energia. Sospesar acuradament les seves opcions, i tenir en compte el seu pressupost i costos d'energia.

Qualsevol que sigui la targeta que vostè triï, estigui preparat per passar molt temps de compres en els diferents distribuïdors i revenedors. Només llavors es pot esperar trobar aquesta moneda a un preu "just". Mineria realment ha inflat els preus de la GPU a través del tauler, la qual cosa és un bon indicador que la mineria GPU segueix sent rendible, si juga bé les seves cartes.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Primer set de caixers automàtics de Bitcoin a Los Angeles aquesta setmana

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

OP-ED: Necessitem més professionalitat en el mercat danàlisi de preus de Bitcoin

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014