És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018? | Catalan.Lamareschale.org

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?

Abans de començar, si ets nou en Bitcoin mineria i no sap el que és veure aquesta explicació breu i senzilla:

"És Bitcoin Mineria rendible en el 2017?"

La resposta curta seria "Depèn de quant està disposat a gastar". Cada persona que fa a si mateix aquesta forma s'aconsegueix una resposta lleugerament diferent ja que la seva rendibilitat Bitcoin Mineria depèn de molts factors diferents. Per tal d'esbrinar Bitcoin rendibilitat minera per diferents factors "calculadores de rendibilitat minera" es van inventar.

Aquestes calculadores tenen en compte els diferents parameterssuch com el cost de l'electricitat, el cost del seu maquinari i altres variables i li donarà una estimació del seu guany projectada. Abans de donar-li un breu exemple de com es calcula anem a assegurar-nos que està familiaritzat amb les diferents variables:

Bitcoin Mining termes que ha de conèixer

Hash, taxa haixix el problema matemàtic ordinador del miner necessita resoldre. El Hash Taxa és la taxa a la qual es resolen aquests problemes. Els més miners que s'uneixen a la xarxa Bitcoin, com més gran sigui la xarxa Hash taxa és.

El Hash Rate també pot referir-se al rendiment del seu miner. Avui miners Bitcoin (els súpers potents ordinadors es parla en el vídeo) vénen amb diferents tarifes Hash. Rendiment Miners 'es mesura en MH / s (de hash Mega per segon), GH / s (Giga de hash per segon), TH / s (Terra de hash per segon) i fins i tot PH / s (Peta de hash per segon).

Bitcoins per bloc

# 8211; Cada vegada que un problema matemàtic és resolt, es va crear una quantitat constant de bitcoins. El nombre de bitcoins generats per bloc comença a les 50 i es redueix a la meitat cada 210.000 blocs (quatre anys). El nombre actual de bitcoins atorgades per bloc és de 12,5. L'últim bloc halvingoccurred de juliol de 2016 i el proper serà el 2020.

Dificultat Bitcoin -Des de la xarxa Bitcoin està dissenyat per produir una quantitat constant de bitcoins cada 10 minuts, la dificultat de resoldre els problemes matemàtics ha d'augmentar per tal d'adaptar-se a Hash augment de tarifes de la xarxa. Bàsicament això significa que els més miners que s'uneixen, més difícil es fa realitat a bitcoins mines.

Tarifa elèctrica - Funcionament d'un miner de Bitcoin consumeix molta electricitat. Haurà d'esbrinar la seva tarifa elèctrica per al càlcul de la rendibilitat. Això en general es pot trobar a la seva factura mensual d'electricitat.

Consum energètic

# 8211; Cada miner consumeix una quantitat d'energia diferent. Assegureu-vos d'esbrinar el consum d'energia exacta del seu minera abans de calcular la rendibilitat. Això es pot trobar fàcilment amb una recerca ràpida a Internet oa través d'aquesta llista. El consum d'energia es mesura en watts.

Honoraris de la piscina

# 8211; Per tal d'explotar que necessita per unir-se a un grup de mineria. Una piscina de la mineria és un grup de miners que s'uneixen per tal de mina de manera més eficaç. La plataforma que els uneix s'anomena una piscina mineria i descompta algun tipus d'una taxa per tal de mantenir les seves operacions. Una vegada que la piscina aconsegueix mina de bitcoins els guanys es divideixen entre els membres de la reserva depenent de la quantitat de treball que cada miner ha fet (és a dir, la taxa de hash del seu minera).

Període de temps

# 8211; En calcular si la mineria Bitcoin és rendible que haurà de definir un marc de temps per relacionar-se. Ja que com més temps que les mines, els bitcoins més guanyaràs.

Disminució de la rendibilitat per any

# 8211; Aquesta és probablement la variable més important i difícil d'aconseguir de tots ells. La idea és que, atès que en realitat ningú pot predir la taxa de miners s'uneixen a la xarxa ningú pot predir què tan difícil serà per mina en 6 setmanes, 6 mesos o 6 anys a partir d'ara. Aquesta és una de les dues raons ningú va a ser capaç de respondre d'una vegada per totes "és Bitcoin minera rendible?". La segona raó és la taxa de conversió. En el següent cas, es pot inserir un factor de descens de la rendibilitat anual que l'ajudarà a estimar la dificultat creixent.

La taxa de conversió - Ja que ningú sap el que el tipus de canvi / USD BTC serà en el futur és difícil de predir si la mineria Bitcoin serà rendible. Si vostè està en la mineria per tal d'acumular bitcoins només llavors això no ha de molestar. Però si vostè està planejant per convertir aquests bitcoins en el futur per qualsevol altra moneda aquest factor tindrà un impacte important, és clar.

Obtenir una calculadora de la mineria

No obstant això, ara anem a fer una ullada a un exemple més complex, on s'inclou més factors:

Avui en dia un dels miners més avançats per aquí és la Antminer S9. És el que es coneix com una plataforma minera ASIC. Té una taxa d'extracció del 14 TH / s. Si fem servir la calculadora senzilla mineria Bitcoin (veure imatge superior) es veurà que en la dificultat d'avui guanyarà al voltant de 0,11 bitcoins un mes.

Però per descomptat això no té en compte el cost del maquinari, cost de l'electricitat, les tarifes de la piscina, etc. Intentarem calcular tots aquests junts.

Aquestes dades van ser presos d'una calculadora avançada mineria Bitcoin usant les següents estadístiques: 2% d'honoraris de la piscina mineres, 12,5 bitcoins com una recompensa, bloc / s de taxa de hash 14 TH, de consum d'energia 1375W i $ 0,12 per KW. Data de càlcul - agost 2017

Així que després de 12 mesos que hauríem d'estar fent al voltant de $ 4.032. No obstant això, no hem deduït el cost de maquinari, però, pel que és més com $ 2.032. No obstant això, això és cert per a la taxa de canvi actual de Bitcoin (al voltant de $ 4.000). Si es calcula això amb el tipus de canvi d'1 mes només serà el punt d'equilibri.

Aquest resultat pot canviar en funció del seu propi cost de l'electricitat, el canvi en la dificultat per a la mineria i el més important el canvi en el preu de Bitcoin.

Així que, encara que la mineria casa és un negoci car encara hi ha una altra opció que pot ser rellevant perquè pugui entrar en el joc de la mineria a un menor cost.

Com extreure bitcoins amb la mineria núvol

Hi ha un nou concepte anomenat "núvol de la mineria". Això vol dir que vostè no compra un equip de perforació minera física, sinó més aviat llogui potència de càlcul d'una empresa diferent i se'ls paga d'acord a la quantitat d'energia que posseeix. Al principi això sona com una molt bona idea, ja que no té tota la molèstia de comprar un equip costós, emmagatzemar-la, refredant, etc.

No obstant això, quan fa el mathit sembla que cap d'aquests llocs miners núvol són rendibles en el llarg termini. Aquells que ho fan semblar rendibles solen ser estafes que ni tan sols són amos de qualsevol equip de mineria, que només s'elaboren els esquemes de Ponzi.

Si vols fer una ullada a la mineria núvol suggereix emprar Gènesi Mining- l'única empresa minera núvol que ha existit el temps suficient per demostrar que no és una estafa. Però allibereu-ne els càlculs abans de posar els seus diners en qualsevol d'aquests plans.

Altcoins mineria com una alternativa a Bitcoin

Per tal d'entendre el que Altcoins són rendibles pot trobar índexs de llocs web, com ara CoinChoosethat donar-li un desglossament Altcoin completa. En CoinChoose es pot veure la dificultat per a cada Altocoin, on podeu intercanviar i quines són les possibilitats de beneficiar-bitcoins per la mineria cada Altcoin específica. 

Així és rendible Bitcoin Mineria?

La meva conjectura és que en el llarg termini es podria obtenir un benefici de la mineria Bitcoin però només si s'inverteix una quantitat considerable de diners en una bona plataforma d'extracció (per exemple Antminer S9). Si no tenen el temps o els diners - es mantingui allunyat de la mineria i simplement invertir en la compra d'bitcoins per al llarg termini.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 17 dagost al 24 dagost

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

3 maneres segures per estalviar amb seguretat els bitcoins