Guia de mines Zcash per a principiants: Mine Zcash a la vostra PC | Catalan.Lamareschale.org

Guia de mines Zcash per a principiants: Mine Zcash a la vostra PC

Guia de mines Zcash per a principiants: Mine Zcash a la vostra PC

Per a una breu descripció del que és Zcash llegir aquest post.

La bona notícia és que per començar amb la mineria Zcash és molt simple. No és necessari que descarregueu l'blockchain completa Zcash o és propietari de miners de línia d'ordres maldestre amb les instruccions del manual; es pot extreure directament a un intercanvi o d'una cartera de maquinari, com Trezor o Ledger Nano S. Per descomptat, sempre ha de fer la seva deguda diligència per assegurar-se que les seves monedes es donarà suport correctament abans d'enviar-los a qualsevol lloc.

A l'efecte d'aquesta guia, farem un recorregut detallat de com configurar i utilitzar la molt popular Nvidia EWBF Miner. Si vostè té targetes d'AMD, la mineria Ethereumis en general la opció més rendible.

No obstant això, si vostè té targetes de Nvidia, o si vostè està en el mercat per comprar noves targetes i no pot trobar cap targetes d'AMD a bon preu, llavors la mineria Zcash de Nvidia GPU segueix sent molt rendible amb el EWBF Miner, que és altament optimitzat per obtenir el màxim rendiment de nuclis CUDA de Nvidia.

Tot el procés d'aconseguir crear, descarregar la seva miner, la configuració de Windows, i la creació del seu arxiu per lots per a executar ha de tenir menys de 20 minuts. Seguiu juntament amb els passos de la guia de vídeo a continuació, o per llegir en una guia text complet.

La Guia text complet Zcash Mineria:

Aquí hi ha algunes raons de pes per a la meva Zcash:

  • La mineria pot ser una gran manera de subvencionar la compra d'un nou, d'alta gamma de GPU (o dos, o tres...).
  • A causa Zcash es negocia fàcilment per bitcoins (BTC), que és una forma barata de construir lentament un punt d'espera en Bitcoin. Moltes persones influents són molt optimistes sobre les perspectives futures de Bitcoin.
  • BTC pot ser fàcilment venut per diners en efectiu, per la ZEC mineria pot ser una bona manera d'omplir indirectament al seu compte bancari o guanyar diners. ZEC també pot ser venut directament en alguns mercats importants.
  • La mineria pot ser un bitllet d'entrada barata als mercats Zcash, que són estimats pels comerciants per la seva alta volatilitat. Si vostè és un comerciant bo i / o sort, pot maximitzar els seus guanys.
  • Des que va arribar al mercat ZEC, ha estat un dels altcoins de major preu al mercat, lluitant amb Etereum a ser el més alt preu altcoin i aconseguint un màxim de més de $ 400 al juny de 2017.

La construcció d'una gran posició ZEC través de la mineria ara pot permetre que vostè prengui avantatge d'apreciació dels preus en el futur amb menys risc del que un s'enfronta amb només comprar ZEC. Anem a trencar aquesta idea una mica més lluny.

La mineria i la criptografia d'espera és similar a la vella dita de comprar barat i vendre car, excepte pel fet que la majoria dels compradors no saben com fer l'anàlisi tècnica, de manera que compren i venen en el moment equivocat. Ells compren alta durant els augments de preus parabòlics i venen sota durant el que podria ser correccions normals registrades en les contínues tendències a l'alça.

La compra d'equip i la mineria moneda digital amb ell li permet ser amo d'un actiu que genera ingressos en la marxa en si, amb el valor de revenda del mercat d'accessoris que suporta molt bé i fins i tot apreciar. GPU comprats per a la mineria el 2015 i 2016 es venen sovint en un benefici en 2017 a causa de l'alta demanda en el mercat!

Permetent el seu equip per guanyar diners i venda d'engranatges que quan arribi al seu destí pot permetre fer gairebé tots els seus diners en l'engranatge i la butxaca de la cripto genera com a benefici.

Com Blockchain de Zcash Difereix de Bitcoin de

Zcash utilitza un algoritme hash diferent de Bitcoin de, per la qual cosa és incompatible amb el maquinari hash especial (ASIC) desenvolupat per a la mineria Bitcoin. L'algoritme de Zcash es coneix com Equihash. És un algoritme de memòria de disc; que està dissenyat per resistir el desenvolupament d'ASICs Zcash-mineres. En el seu lloc, es Equihash deliberadament el més adequat per a la mineria GPU.

Zcash també difereix perquè té incorporat un protocol de privacitat anomenada ZK-Snarks, que està dissenyat perquè sigui el líder de la criptografia basada en la vida privada en el mercat (en competència amb altres monedes de privacitat com Dashand Moneo).

Zcash té un temps de bloc de 2,5 minuts, en comparació als blocs de 10 minuts de Bitcoin, i produeix una recompensa de blocs de 10 monedes per bloc resolt.

Hashrate, dificultat i preu

El hashrate total de la xarxa ha estat pujant ràpidament des del seu llançament en 4Q16. Aquest gràfic a partir de Coinwarz explica la història:

Així que si la quantitat de maquinari dedicat a la mineria Zcash va en augment, per què no s'estan extraient els blocs més i més ràpidament per reduir el temps mitjà de 2,5 minuts en bloc?

La resposta? Dificultat. Mitjançant l'ajust automàticament la dificultat computacional de la resolució d'un bloc, el blockchain Zcash és capaç de mantenir intervals de 2,5 minuts. Es donarà compte de que la dificultat segueix de prop hashrate, i que, a més, ha experimentat un creixement exponencial d'aquest any:

La següent pregunta òbvia és per què hashrate i dificultats s'han incrementat en el primer lloc. Hi ha una resposta senzilla i econòmica: preu! Fes una ullada a aquesta taula de WorldCoinIndex:

La lliçó aquí és que el hashrate ha seguit l'explosió dels preus, el que realment va enlairar al maig i juny de 2017. El que executar un toro increïble! Fins a més de $ 400 USD des de menys de $ 50 dòlars en uns pocs mesos.

El càlcul de la rendibilitat Zcash Mineria

Ara que tenim una comprensió més clara de la blockchain Zcash i conceptes importants com ara la dificultat, és el moment de realitzar alguns càlculs econòmics.

En primer lloc, el cap a whattomine.com, que proporciona xifres fins a data per als preus actuals, els temps de bloc, i hashrates de xarxa (com es mesura en megahashes per segon, o MH / s, que denota milions de càlculs per segon).

Connecteu la seva targeta a la part superior i feu clic al número de model (el quadrat vermell a continuació), i la informació de hash i la rendibilitat es mostrarà a continuació (feu clic Equihash perquè sigui blau de manera que el càlcul).

Aquestes xifres poden canviar en funció de quan s'executa aquesta anàlisi, però per al propòsit d'aquest exemple, es podrien produir net d'aproximadament $ 1- $ 2 per dia per GPU, depenent del model i la configuració.

L'elecció del seu maquinari GPU

L'experimentació amb diferents seleccions de la GPU a la calculadora mostra una carta amb la combinació del consum de millor relació preu-rendiment de potència (expressada com MH / s per unitat de moneda). Recordeu que les targetes d'AMD superen les targetes de Nvidia per a fins miners Etereum a la EthashAlgo, però AMD no va Nvidia quan es tracta de l'algoritme Equihash utilitzant el EWBF Miner.

La targeta ha de tenir almenys 1 GB de RAM, o no serà capaç de mina d'Zcash adequadament. Aquesta és una correcció de la de vídeo, com EWBF dóna suport GPU amb només 1 GB de RAM, en comparació amb el requisit 3 GB de Etereum. No obstant això, algunes targetes antigues poden no ser prou eficaç per obtenir un guany d'energia, per tal de comprovar el whattomine.com mitjançant la introducció d'informació de la targeta.

Pro consell: fes un cop d'ull als següents GPU: GTX de Nvidia 1060-6GB / 1070/1080 Series; d'AMD RX 470/480, 570/580 RX, sèrie R9, o HD 7990/7950 (si estan disponibles les targetes utilitzades, tractar d'obtenir d'un jugador en lloc d'un miner, amb una garantia si és possible). Com amb tot, fer la seva pròpia diligència deguda per avaluar les GPU en funció del seu hashrates, requisits de potència, disponibilitat i preu.

Per a una targeta de pressupost sòlid, es recomana la Nvidia 1060 amb 6 GB de RAM (quan en l'acció i no ridículament car causa de l'escassetat de targetes que hem estat veient en l'estiu de 2017). Aquesta GPU li guanyarà als 480s AMD quan es tracta de la mineria Zcash!

Mineria Zcash en el seu PC (Windows)

Si estàs llegint la guia del principiant per Etereum miningand tenir una GPU que és prou potent com perquè valgui la pena, anem a suposar que està executant Windows, pel que ens centrarem en la mineria Zcash en aquesta plataforma.

1. Obtenir la targeta de vídeo controladors instal·lats

AMD GPU: Dirigeix-te a amd.com descarregar els controladors de la GPU. Anar a amd.com, seleccioneu Assistència i controladors, introdueixi la seva informació de GPU, i feu clic a Mostra resultats.

Podeu fer clic al botó Baixa per al conductor seleccionat o bé descarregar els controladors anteriors i programari en el costat dret. Això li permetrà triar una versió més antiga que serà un gran pilot per a la mineria basada en la seva targeta:

R9 o més: 15,12 utilitzar

RX 400 Sèries: 16.9.2 utilitzar o 16.10.3

RX 500 Sèries: pel fet que aquests són més recents, recomano anar amb el controlador actual d'ara

Feu clic al botó de descàrrega de taronja per començar.

Les GPU de Nvidia: Per a obtenir les últimes controladors NVIDIA GeForce, anar a https://www.geforce.com/drivers. Introduïu la vostra informació de targeta, i feu clic a Inicia cerca. Descarregar la versió actual dels resultats.

Instal·lar els controladors de la GPU com ho faria normalment i reiniciar el sistema. Vostè sabrà que el seu GPU s'ha reconegut correctament si vas a l'administrador de dispositius (buscar-la en la barra de cerca de Windows) i que no hi ha signes d'advertència en els seus GPU. S'ha de tenir aquest aspecte:

Punta de solució de problemes: Alguns miners han tingut un èxit la instal·lació de totes les GPU a la vegada, la instal·lació dels controladors. Altres prefereixen instal·lar només una targeta, instal·lar els controladors, apagueu el sistema i després instal·lar la resta de les GPU.

He tingut èxit en tots dos sentits, de manera que si arribes a tenir un problema amb un mètode, eliminar els controladors i tractar d'un altre mètode. Si cal eliminar els controladors, utilitzeu el programa DDU (controlador de pantalla desinstal) de Guru3d.comto eliminar tot el neteja, a continuació, començar de nou.

2. Obtenir un Moneder Direcció Zcash

Perquè vostè tingui un lloc per enviar les monedes que el meu, vostè necessitarà una adreça de cartera Zcash. Anar a Z.cash, el lloc web oficial Zcash, i descarregar el client Zcash.

El següent pas és descarregar el EWBF Miner. Descarregar només els miners de les rosques oficials a BitcoinTalk. Si es desplaça cap avall, veureu un parell de diferents opcions de descàrrega. Utilitzarem l'enllaç de descàrrega Mega.

Busqueu la versió més recent del miner i descarregar l'arxiu zip. Deixeu que s'executen (que no porta molt de temps), i una vegada que el tens descarregat, extreure a l'escriptori perquè pugui treballar amb ell.

Recordeu que al descarregar arxius miners autònoms, Windows pot proporcionar una advertència. Si ha utilitzat enllaços oficials de descàrrega de EWBF, pot ignorar això.

4. Alguns Tweak Configuració de Windows abans de Mineria

Alguns ajustaments han de ser modificades en Windows per ajudar a preparar-se per la mineria. En primer lloc, vostè no desitja que l'equip entra en mode de suspensió, ja que interrompria la seva mineria. Anar a la configuració d'energia i establir Turn Off / repòs en Mai.

A continuació, haurà de modificar l'arxiu de paginació del sistema i configurar manualment a 16384 MB (16 GB). Click dret "Aquest PC" des de l'Explorador de Windows i seleccioneu "Propietats". Feu clic a "Configuració avançada del sistema". A la fitxa Avançades, feu clic a 'Configuració' (en rendiment).

Feu clic a la fitxa Opcions avançades i feu clic a "Canviar" a la memòria virtual. Desactiveu l'opció "Gestiona automàticament l'arxiu de paginació". Feu clic al botó d'opció Mida personalitzada i introduïu 16384 per a la grandària inicial i la mida màxima. A continuació, feu clic a D'acord, Aplicar, D'acord.

Per reduir al mínim les interrupcions en la mineria i la seva configuració, també pot desactivar les actualitzacions de Windows. Si se sent més segur deixar actualitzacions des d'ara, pot fer-ho i tingueu en compte que hi ha actualitzacions freqüents que tornar a arrencar i aturar el seu mineria.

Finalment, si s'està executant Windows Defensar o algun altre programa antivirus, afegir una exclusió a ella perquè no marca tota la carpeta EWBF.

5. Unir piscina Mineria i configurar l'arxiu Bat Mineria

El següent pas és configurar la mineria piscina. Només la mineria és poc probable que alguna Zcash a menys que tingui un magatzem ple de GPU.

El seu primer pas serà triar una agrupació minera Zcash. Hi ha molt d'on escollir, però es recomana Flypool. La secció de la pàgina d'inici o l'ajuda d'un lloc miner piscina probablement contindrà instruccions sobre com extreure a la seva piscina utilitzant el popular EWBF Miner.

En zcash.flypool.org, veureu una secció anomenada Windows - Nvidia. El EWBF Miner és en aquesta primera secció. Haurà de copiar l'script d'exemple miner, com es mostra a continuació:

0

Anem a enganxar aquesta cadena a l'arxiu del pal flypool dins de la carpeta EWBF Miner es van extreure anteriorment. L'arxiu bat és un arxiu per lots que dóna les ordres per executar l'aplicació minera.

Feu clic dret a l'arxiu del pal anomenat "flypool" i prem Edita. L'arxiu s'obrirà en el Bloc de notes. Enganxar el que hagi copiat de la pàgina web flypool. Vaig a actualitzar el meu servidor per "US1" en lloc de "UE1," i jo també vaig a treure la llengua "-cuda_devices" al final. Aquest llenguatge s'utilitza si vol designar la mineria només a certs dispositius (per exemple, si vols a joc amb una GPU i la meva amb els altres dos). Si voleu extreure amb tots els dispositius, pot eliminar la designació -cuda_devices.

A continuació, copieu la direcció de la cartera Zcash. Dins de l'arxiu del pal enganxar la seva pròpia direcció Zcash (en l'exemple anterior substituir l'adreça que comença amb "t" i acaba amb "DX"). Després de substituir la direcció també es pot canviar el nom del treballador. En aquest cas it's.rig1, però es pot trucar it.miningRig1 per exemple.

Ara guarda l'arxiu com un arxiu per lots amb the.bat extensió:

Seleccioneu Fitxer> Anomena i desa i escriviu ".bat" després del nom. En el quadre Guardar com tipus, Seleccioneu tots els arxius, a continuació, feu clic a Desa.

Felicitats-Ara té un arxiu per lots preparats per a la meva! Crear un accés directe per al nou arxiu de ratpenat i enviar-lo a la seva escriptori. A continuació, pot eliminar la versió de text de l'arxiu.

1

6. Comenceu el seu Miner!

Feu doble clic al fitxer del pal per iniciar el miner. El miner s'iniciarà, inicialitzar cadascuna de les seves GPU, i el hash de distància.

Per a monitoritzar els seus guanys, tornar a zcash.flypool.org i enganxar l'adreça de cartera a la finestra d'adreces a la part superior. A continuació, feu clic a Comprovar estat:

2

Això és tot per la guia del principiant a la mineria Zcash en el seu PC!

Espero que hagis trobat aquesta guia útil! En el vídeo, cobreixo ràpidament overclocking i rebutjar el seu consum d'energia a través de MSI Afterburner, així que assegureu-vos de veure-ho així. Si sorgeix qualsevol problema o té alguna pregunta, comentari aquí al blog o en els comentaris de vídeo, i vaig a tractar d'ajudar tant com pugui.

Si vostè està interessat en prendre la seva mineria cripto al següent nivell, crea en Crypto Acadèmia de Mines, on vaig massivament en profunditat, detallant cada pas d'aquest procés en un curs complet. Miner feliç!

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Recordatori amistós sobre la enquesta dinfluents de Bitcoin

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

Desembarcament de Kipochi, Mpesa i Bitcoin a lest dÀfrica

Post Bitcoin

Ross Ulbricht és la raó de la seda, una causa per defensar?

Post Bitcoin

Contractes intel·ligents amb Bitcoin

Post Bitcoin

Entrevista amb el president de Trucoin, Chris Brunner i vicepresident de màrqueting, Brent James

Post Bitcoin

Creixent ineficàcia de la fundació Bitcoin

Post Bitcoin

Expedia accepta Bitcoin per a reserves dhotels!

Post Bitcoin

Primer llibre de text de Bitcoin publicat per la Universitat de Princeton: gratuït per descarregar

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat Bitcoin Part 3: Professionalitat