La nova cartera Bitcoin de Blocktrail ofereix un desenvolupament tecnològic interessant | Catalan.Lamareschale.org

La nova cartera Bitcoin de Blocktrail ofereix un desenvolupament tecnològic interessant

La nova cartera Bitcoin de Blocktrail ofereix un desenvolupament tecnològic interessant

Actualització: Blocktrail vol oferir un codi de promoció especial per als lectors 99Bitcoins (100 vals de descompte en estoc). Si descàrrega l'aplicació Wallet en qualsevol de iOS o Android i introdueixi "99bitcoins" a la secció de codi promocional li receive.01 BTC gratis.

Redoble de tambors, si us plau... Un altre cartera Bitcoin, aquesta per Blocktrail, s'ha posat en marxa. El més probable, aquest anunci no es planteja moltes celles, almenys no de moment. Fa alguns anys una nova cartera podria haver estat un gran problema, però avui en dia hi ha tantes opcions, el mercat està gairebé saturat.

nova cartera de BlockTrail, però, ofereix algunes novetats interessants en el que va de Bitcoin tecnologia. És per això que anem a prendre un moment per mirar a la nova cartera.

Llavors, què és l'important de la cartera de BlockTrail? L'empresa està buscant per posar en marxa una cartera que no té absolutament cap accés a la BTC. Així és, que volen crear una cartera que no és realment molt d'una cartera en absolut, almenys en el sentit que moneda digital no s'emmagatzemarà directament per la pròpia empresa. La cartera està molt descentralitzada i l'empresa afirma que no hi ha manera que els usuaris poden bloquejar fora del seu amagatall Bitcoin, almenys no per la pròpia empresa.

Per a les persones que segueixen preocupats per la cremada causada per la muntanya Gox, un intercanvi centralitzat que van veure a centenars de milions de dòlars en moneda digital simplement s'esvaeixen, la idea de prendre BTC fora de les mans de les autoritats centralitzades sens dubte ha de sonar atractiu. Si la cartera de BlockTrail compleix les seves promeses, no hi hauria cap manera per qualsevol autoritat centralitzada a escapolir-se amb la seva riquesa de Bitcoin.

Tenint en compte que la Muntanya exdirector general de gox va ser acusat recentment de malversar més de $ 2 milions de dòlars el valor de Bitcoin, i ha estat un sospitós a la muntanya més gran Gox fusió, de manera descentralitzada per emmagatzemar Bitcoin temps que permet una facilitat d'ús podria ser just el que necessita el cripto-comunitat.

Una opció més segura

Des de l'any 2011 al voltant de 13.000 usuaris han perdut almenys 11 milions de dòlars dollarsin relacionats amb Bitcoin estafes. Molts d'aquests fraus es dirigeixen a carteres, neteja a terme abans dels usuaris tenen l'oportunitat de respondre i protegir els seus actius. Una cartera altament descentralitzat que ofereix als usuaris un control complet dels seus fons podria oferir una capa addicional de seguretat, però només si els usuaris prendre les precaucions adequades.

Si vostè ha estat utilitzant Bitcoin - que gairebé segurament sentit això abans, però tindrem l'oportunitat de tornar a repetir -, vostè ha de fer tot en el seu poder per protegir al seu amagatall. Això vol dir assegurar-se que totes les claus, contrasenyes i qualsevol altra cosa que li donaran a les persones l'accés als seus bitcoins són altament confidencials. Fins i tot una cartera segura com BlockTrail de no ser capaç de protegir a vostè si vostè no protegeix les seves claus i altra informació.

Per descomptat, la descentralització no és l'única manera que una cartera Bitcoin per oferir protecció contra fraus. Moltes de les principals carteres en realitat estan assegurats a protegir als usuaris d'aquest tipus d'estafes. Haurà de buscar a cada cartera individual, és clar, però es pot esperar que aquestes carteres a ser més costós que les versions descentralitzades. Després de tot, algú haurà de pagar per l'assegurança, i al final del dia que vol dir que els usuaris. Una cartera descentralitzada pot ser capaç d'oferir nivells similars de protecció, mantenint els costos baixos.

A més, una cartera descentralitzada podria dir-se que s'adhereix més estretament amb l'esperit Bitcoin. Moltes persones fan servir moneda digital precisament perquè no volen confiar la seva riquesa a les autoritats centralitzades i estan tractant de mantenir els costos baixos. Si una cartera que pot proporcionar protecció a través d'un sistema centralitzat recolzat per una companyia d'assegurances, és que realment tot és molt diferent d'un banc tradicional?

Així que vostè ha de bolcar la seva cartera actual i començar a utilitzar la cartera de Blocktrail? Per ser honest, això és una discussió diferent per a un dia diferent.

Per ara hi ha una gran quantitat d'opcions de cartera per aquí i molts d'ells ofereixen avantatges competitius. La cartera de Blocktrail és interessant, si més no, i la seva naturalesa descentralitzada podria apuntar a un futur de desenvolupament de programari Bitcoin. Tenint en compte com de prop la cartera de Bittrail sembla coincidir amb l'esperit de la comunitat Bitcoin, més escàndols com la muntanya Gox crisi, sembla que hi ha un mercat per a les empreses com Blocktrail que poden proporcionar serveis descentralitzats, d'alta seguretat.

La cartera de Blocktrail també compta amb l'autenticació de múltiples sig

La companyia ha estat recolzada per 500.000 € a fons de posada en marxa, i ja té un historial establert prestant altres serveis Bitcoin d'alt valor, com ara API i l'exploració de transaccions blockchain.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com obtenir Bitcoins gratuïts amb aixetes Bitcoin que realment paguen

Post Bitcoin

Cheapair Now accepta Bitcoins per a hotels i vols

Post Bitcoin

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Revisió de laplicació: Hive Bitcoin Wallet per a Android (w Built-In App Store)

Post Bitcoin

Centralització Minera de Bitcoin: El mercat sestà solucionant

Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

LocalBitcoins Data Breach però Bitcoins i dades dusuari segurs!

Post Bitcoin

KnCMiner envia les seves plataformes mineres de Júpiter i anima els miners a pressionar a altres empreses