A continuació sexplica com obtenir els vostres Bitcoins gratuïts | Catalan.Lamareschale.org

A continuació sexplica com obtenir els vostres Bitcoins gratuïts

A continuació sexplica com obtenir els vostres Bitcoins gratuïts

A partir d'novembre 2016 promo bitcoins lliures ha estat s'abandoni, ja no enviem bitcoins gratuïtes per als nostres subscriptors.

M'alegro que ha arribat fins aquí i com a mostra d'agraïment pel seu compromís m'agradaria que li enviï alguns bitcoins lliures. A més, m'agradaria arribar a conèixer-te una mica millor i qual són les principals raons que s'està ficant Bitcoin. 

Així que això és el que ha de fer:

1. Comprovar si hi ha la seva direcció Bitcoin pública - si no ho fa, només ha d'anar de nou a aquest tutorialand aconseguir un. Només es triga 2 minuts.
2. Enviar un correu electrònic al nostre departament de moneda a. Assegureu-vos d'afegir la seva adreça Bitcoin pública i unes poques paraules sobre si mateix - per exemple, què et va fer entrar a Bitcoin en el primer lloc. 

Recordeu que no podem respondre a qualsevol pregunta a través d'aquesta adreça de correu electrònic pel que si vostè té alguna pregunta específica només en contacte amb nosaltres aquí.

És crucial que enviï el correu electrònic a aquesta adreça única ja vam enviar les monedes de forma manual, i si el noi a l'altra banda no rep el seu correu electrònic, que no serà capaç d'enviar les monedes.

Un cop al dia Recullo tots els correus electrònics que s'envien a mi i envien els bitcoins. Això pot trigar fins a 24 hores, però normalment s'efectuarà abans.

Per temps limitat - Obtenir nostra $ 27 de Bitcoin Curs accelerat de forma gratuïta

Vaig pensar que podria estar interessat en saber que per un temps limitat també estem oferint la nostra Bitcoin Crash Coursefree de forma gratuïta a cada nou subscriptor. Aquest és un curs de vídeo 7 dies que li ensenyarà tot el que necessita saber sobre Bitcoin i és perfecte per als principiants.

Si voleu prendre avantatge d'aquesta oferta aspecte de la mostra sobre d'enllaç dins del correu electrònic només li hem enviat.

Compte amb els estafadors !!

Tenim tolerància zero per a l'estafa. Estem donant a terme aquestes monedes lliures no amb la finalitat de fer ric, però per tal d'ajudar a la gent a començar amb Bitcoin. Això vol dir:

  1. Enviem bitcoins només una vegada per a cada visitant / subscriptor.
  2. No enviem a terme bitcoins a persones que ja tenen ells - això és per a fins educatius.
  3. Jo no envien bitcoins a persones que simplement escriure la seva adreça pública i sense la introducció de si mateixos. Vull per assegurar-se que només les persones que es dediquen al procés de rebre'ls.
  4. Qualsevol persona que intenti rebre més monedes de nosaltres tindrà en compte i múltiples intents també pot resultar en una prohibició de 99Bitcoins. Recentment hem rebut sol·licituds d'estafa nombrosos i han ocupat de la conseqüència.

L'esperança per a sentir de vostè ben aviat!

Ofir.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com utilitzar PayPal per comprar i convertir Bitcoin: una guia senzilla

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: 5-11 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Com comprar Bitcoins a lÍndia: una guia dinici ràpid

Post Bitcoin

Lliure Ross William Ulbricht

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 12 al 18 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Els preus de Bitcoin pugen i per què no shaurien datendre

Post Bitcoin

Lhackeo del drama de Satoshi Nakamoto va ser una gran pèrdua de temps

Post Bitcoin

Què és Bitcoin?

Post Bitcoin

El comerç regular Bitcoin autoritzat a lÍndia, diu expert legal

Post Bitcoin

Fons Coin Fire en Bitcoin Starter!

Post Bitcoin

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014