Història de Bitcoin i Litecoin | Catalan.Lamareschale.org

Història de Bitcoin i Litecoin

Història de Bitcoin i Litecoin

Esmentat per primera vegada el 2008 per un desenvolupador utilitzant la identitat de pseudo-anonimat de Satoshi Nakamoto, Bitcoin, la moneda digital de codi obert peer-to-peer es va posar en marxa per primera vegada el 2009, i ha arribat a desembre de 2013 més de 172.000 parells. Bitcoin va ser llançat com un codi obert plataforma de-centralitzada de moneda virtual, amb la qual cosa totes les transaccions es registren en blockchain pels seus operadors - els miners. Encara Bitcoin s'inicia lentament, s'ha convertit en un mitjà innovador per a una varietat de comerç digital i les activitats fiscals, incloent: les inversions especulatives a través d'intercanvis de BTC, l'activitat filantròpica, els jocs d'atzar en línia, l'ús de Bitcoin en lloc de determinades monedes (a l'Iran i Argentina, per exemple), el que permet als companys per passar per alt les sancions internacionals o una solució a l'alta taxa d'inflació, a través de diversos usos comercials - al lloc web de la tecnologia i avui en dia - fins i tot en les empreses tradicionals. Com Bitcoin no manifesta física o paper, és d'accés comú per comprar bitcoins a través de targetes de crèdit ia través de Bitcoin Paypalplatforms o usant BTC a les aplicacions de Paypal.

Actualment, molts països han prohibit bitcoin, mentre que es pot comprar o transaccions Bitcoin Comprar Litecoinfor en altres països amb empreses privades, ONG i canvi de divises a utilitzar les seves molts avantatges.

Moltes empreses i corporacions accepten Bitcoin com a moneda de pagament, el que representa el seu desig de ser percep com innovadora i globalment oberta. Virgin Galactic Airlines és un exemple típic, que des de novembre de 2013 van anunciar que accepten Bitcoin com a mitjà de pagament, el que permet la compra de bitllets per Bitcoin Bitcoin després de comprar a través de targeta de crèdit o BTC a Paypal.

Paral·lelament a Bitcoin, litecoin s'ha inspirat en ell i se li sembla com un moneda digital de codi obert peer-to-peer, llançat en 2011 per Charles Lee, s'ha convertit en la segona més gran per capitalització de mercat. A partir de novembre de 2013, litecoin ha rebut cobertura mediàtica estesa pels canals de mitjans prominents com el altenative Bitcoin. Litecoin proclama per oferir diversos avantatges a Bitcoin, entre els quals estan: nou bloc de processament de cada 2,5 minuts (4 vegades més ràpid que Bitcoin); Diferent i algoritme optimitzat proclamat; Projecció d'emissió de 84 mil milions d'Litecoins, 4 vegades més que Bitcoin;

Litecoin també es pot utilitzar en la majoria d'aplicacions que accepten Bitcoin o altres cripto-monedes, i en l'actualitat s'accepta en 23 intercanvis de mercat, el més gran dels quals és BTC-I. És possible comprar Litecoineither a través de targetes de crèdit o mitjançant la litecoin Paypalapplication, per al seu ús en les operacions de BTC / LTC, LTC / USD i el comerç LTC / EUR, així com el mètode de pagament amb les moltes corporacions, empreses, ONG, llocs web i aplicacions.

Una de les principals avantatges de tots dos Bitcoin i litecoin és les càrregues baixes taxes per a les transaccions. Quan es compra o Bitcoin Comprar litecoin, la tarifa pot ser inferior fins en un X20 les despeses d'operacions monedes regulars, alhora que permet el peer més seguretat, millor rendiment, millores i beneficis. L'ús de Bitcoin i litecoin més de l'ús de l'opció de Bitcoin Paypal, crea un senzilla, l'usuari manera fàcil, agradable i segur per comprar i adquirir Comprar bitcoins o comprar a Litecoins.

Futur de Bitcoin i litecoin sembla prometedor, tant comercial com a moneda digital i com un canal d'inversió, sobretot una vegada que el seu valor es torna menys volàtil.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Informe anual de preus de Bitcoin Weekly Bit of Coin: 26 doctubre de 2014-1 de novembre de 2014

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: impacte de Dell en el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Com convertir Bitcoin a USD

Post Bitcoin

Tot el que sempre heu volgut saber sobre els caixers automàtics de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin credit Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Post Bitcoin

Auditoria Bitcoin de Bitstamp mostra Reserves Cobrir tots els dipòsits

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Què és el Bitcoin Mempool?

Post Bitcoin

Com obtenir Bitcoins gratuïts amb aixetes Bitcoin que realment paguen

Post Bitcoin

Coin Breu Weekly Bitcoin Informe de preus: del 2 al 8 de novembre de 2014