Com funciona Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Com funciona Bitcoin?

Com funciona Bitcoin?

Bitcoin és mantingut per una xarxa peer-to-peer, que permet transaccions Bitcoin (la transferència de valor Bitcoin des d'una adreça Bitcoin a un altre utilitzant algoritmes criptogràfics) que es produeixi directament entre un comprador i venedor. Aquesta connexió directa del comprador i el venedor elimina la necessitat d'un intermediari financer, com un banc central o de la Reserva Federal. En lloc d'utilitzar un intermediari, les transaccions Bitcoin són facilitats per una xarxa col·lectiva independent de "miners" Bitcoin que les transaccions de procés i validar l'autenticitat de Bitcoin i prova de propietat. Qualsevol persona amb una connexió a Internet pot extreure bitcoins mitjançant l'execució de programari de mineria Bitcoin.

La suma total de potència de càlcul col·lectiva dels miners es diu la 'xarxa Bitcoin.' Com més gran sigui la xarxa Bitcoin, més segur es torna. La raó d'això és perquè es fa més computacionalment impracticable pel programari maliciós per atacar la xarxa Bitcoin com la Xarxa amplia els seus recursos informàtics. L'única manera que un atac maliciós efectivament es podria fer a la xarxa Bitcoin és si l'atac es va produir a partir d'una xarxa més àmplia i amb més potència de processament que la xarxa Bitcoin. Mentre que els bancs es cobren tarifes de transacció per recuperar als mil milions de dòlars invertits en infraestructura per facilitar les transaccions, els miners Bitcoin tenen l'oportunitat de rebre una tarifa de transacció pel seu poder de còmput de la despesa i l'electricitat.

Les taxes de transacció entre compradors i venedors independents Bitcoin són voluntaris i són fixades per les parts; les transaccions amb les tarifes més altes gairebé sempre es processen més ràpid, però amb el temps es poden processar fins i tot les transaccions sense càrrecs. La tarifa de transacció està dissenyat per incentivar a la gent a convertir-se en miners (o unir-se a un grup de mineria) per tal d'ampliar els recursos informàtics disponibles a la xarxa Bitcoin que es requereixen per verificar les transaccions. Les taxes de transacció per a la conversió de Bitcoin a altres monedes i transaccions comercials funcionen de manera diferent i són establerts pel proveïdor de serveis de Bitcoin com CoinBase.com i BitPay.com. Actualment, la tarifa de transacció estàndard és de forma competitiva banc marcats en l'1%.

La xarxa Bitcoin dels miners realitza dues funcions vitals: processa i valida les transaccions Bitcoin utilitzant algoritmes sofisticats, i s'introdueix un nou Bitcoin Bitcoin en l'economia mitjançant un procés conegut com "mineria".

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Developing Story: Rumors de USMS i FTC Raid en Butterfly Labs

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Els investigadors troben que una persona probablement va impulsar Bitcoin de $ 150 a $ 1,000 - Techcrunch

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els bancs dels EUA proposen la regulació de Bitcoin, les víctimes de TorrentLocker no pagaran el risc i més

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

La mort de Bitcoin - TradingView

Post Bitcoin

El comerç regular Bitcoin autoritzat a lÍndia, diu expert legal

Post Bitcoin

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Japó per abstenir-se de la regulació, implicacions per al preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada de Bitcoin 2a part: notícies, tendències, temps