Com comprar Bitcoins: 100% segur, guia gratuït de compra de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar Bitcoins: 100% segur, guia gratuït de compra de Bitcoin

Com comprar Bitcoins: 100% segur, guia gratuït de compra de Bitcoin

Des Bitcoin es va fer popular a tot el món el 2013 encara sembla ser gairebé impossible esbrinar com comprar bitcoins sense buscar a la web durant hores. Vaig a anar a través dels mètodes més populars amb una breu descripció de cada un. Les instruccions detallades poden trobar-se a través de l'enllaç al final de cada paràgraf.

Comprar bitcoins amb una targeta de crèdit

Probablement el més buscat solució és com comprar bitcoins amb una targeta de crèdit. Hi ha diverses maneres de fer això avui, però en general implicarà altes comissions. La raó de les altes comissions es deu al fet que quan algú li bitcoins amb una targeta de crèdit ven s'enfronta al risc de frau de la seva fi. És per això en general aquests mètodes per comprar bitcoins seran més cars. Aquí hi ha un tutorial detallat sobre comprar bitcoins amb una targeta de crèdit.

Bitcoin comprar amb PayPal

La segona opció més popular per a la compra de bitcoins és a través de Paypal. Un cop més, hi ha el risc de frau quan s'utilitza aquest mètode i és per això que no és tan popular. VirWoX, canvi de món virtual, que li permet comprar de segona Life Linden (SLL), que és una altra moneda virtual amb PayPal. A continuació, pot intercanviar aquesta moneda per a Bitcoin. Per a una explicació completa de com es pot fer això fes un cop d'ull a aquest tutorial.

Bitcoin comprar amb una targeta de dèbit

També és possible comprar bitcoins amb una targeta de dèbit. El procés és similar a la compra d'bitcoins amb una targeta de crèdit i es detalla en aquesta pàgina.

Comprar bitcoins amb una transferència bancària (USA)

Es tracta dels mètodes més populars que es poden trobar avui en dia per comprar bitcoins. És utilitzat per la majoria de les plataformes de comerç i intercanvis Bitcoin Bitcoin més. La raó que això és un mètode tan popular és perquè a diferència d'utilitzar una targeta de crèdit, una vegada que el cablejat dels seus diners a la plataforma d'intercanvi o comerç que ja no estan sotmesos a frau. Si et trobes en els EUA definitivament ha d'utilitzar Coinbaseto comprar bitcoins amb una transferència bancària. Aquí està el tutorial complet.

Comprar bitcoins amb una transferència bancària (SEPA)

Molt similar a PayPal, Moneybookers (anteriorment conegut com Moneybookers) és una empresa de comerç electrònic que permet als pagaments en línia. Encara que és difícil trobar llocs web que li vendran Bitcoin amb Moneybookers directament, encara és possible solucionar aquest problema mitjançant el següent tutorial.

Comprar bitcoins amb efectiu

Si se sent més còmode amb reunions cara a cara també té la possibilitat de comprar bitcoins amb diners en efectiu. Bitcoins locals per exemple, és un lloc web que li permet trobar persones que estan buscant vendre bitcoins prop de zones geogràfiques específiques. Cada persona té un grau de confiança i el lloc web també proporciona una plica serviceso pot sentir-se més segur quan la realització de negocis. Heus aquí com vostè compra bitcoins amb diners en efectiu.

Bitcoin comprar amb Western Union

Si Western Union és l'única opció que li queda encara és possible comprar bitcoins. Una empresa anomenada CoinMama accepta transferències de Western Union i subministraments que bitcoins a canvi. Les comissions són més alts del normal però és per una bona raó. Per l'explicació completa sobre la compra d'bitcoins amb Western Union fer una ullada aquí.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com comprar Bitcoin amb un compte bancari. Transferència bancària

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

Compreu Bitcoins directament des duna persona

Post Bitcoin

Com sutilitza Bitcoin? - Una guia dinici ràpid

Post Bitcoin

És Bitcoin Legal? Estat legal de Bitcoin per països

Post Bitcoin

Coinbase: el líder actual en la compra directa de Bitcoin

Post Bitcoin

Com llegir una transacció Ethereum

Post Bitcoin

Quant diners podeu fer de les aixetes de Bitcoin (actualització de febrer de 2016)

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Com convertir Bitcoin a USD

Post Bitcoin

4 maneres de comprar Bitcoin amb efectiu Wordwide

Post Bitcoin

Com la neutralitat de la xarxa podria afectar Bitcoin

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant