Com crear una cartera de Bitcoin segura | Catalan.Lamareschale.org

Com crear una cartera de Bitcoin segura

Com crear una cartera de Bitcoin segura

Visiteu la Postfor la informació més recent

Aquesta és una guia per fer una cartera Bitcoin Moneder completament segura es manté en una unitat flaix. La raó és tan segur és que utilitzarem Ubuntu per crear un sistema operatiu d'arrencada capaç d'evitar qualsevol tipus de malware, spyware o virus. Ho estem fent d'aquesta manera perquè hi ha programes per aquí que intenten robar la seva cartera de Bitcoin. Hi ha carteres en línia que pot utilitzar, però li recomano que només utilitza els de transaccions diàries i mantenir una cartera separada del seu compte d'estalvis.

Abans de començar, necessitarà 1 o 2 unitats de Pulgar (a entrar en detalls sobre per què és possible que tingui 2 més endavant). Ells no han de ser grans. Vaig comprar les 2 unitats Gb per 5 dòlars cada un. Un cop aconseguit això, podem començar.

El sistema operatiu segur per la seva cartera de Bitcoin serà Ubuntu. No s'espanti si només ha utilitzat Windows tota la vida. Vaig a estar a l'usuari a través d'aquest pas a pas.

Anar a la Ubuntu Descarregar Pageand feu clic a l'opció de descàrrega a la dreta de la pantalla. Assegureu-vos de guardar-lo en un lloc que recordarà perquè necessitarem més endavant. També pot descarregar des d'un lloc de torrents si se sap com. Si no està familiaritzat amb torrents només ha de descarregar des de l'enllaç anterior.

Ara hem de fer una memòria USB d'arrencada-poder. Per sort per a nosaltres, no és fàcil d'utilitzar programari que fa això per nosaltres. Anar a l'instal·lador USB Pageand descarregar el programa d'instal·lació d'USB. Aquest programa farà que és el que pot arrencar des d'una unitat USB. Un cop s'hagi descarregat, executeu el programa i extreure'l a una carpeta que pugui recordar. Es recomana usar la carpeta de descàrrega i després crear una nova carpeta anomenada "USBinstaller" perquè recordi on és. Una vegada que es va obrir la cremallera, aneu a aquesta carpeta i executar el programari.

Seleccioneu Ubuntu per al pas 1. Ha de ser la primera opció en el menú desplegable. A continuació, fer clic al botó Navega i selecciona la descàrrega d'Ubuntu d'abans (recorda quan li vaig dir a recordar on el va guardar a?). A continuació, seleccioneu la seva unitat flash USB. Si es connecta, i no es presenta, deixar-lo endollat ​​i reiniciar el programa i ha d'estar allà. Llavors tot el que ha de fer és clic a Crea i es deixa córrer. No hauria de ser molt llarg, però serà un minut o dos. Això és el que s'assemblava a la meva.

** Abans de continuar assegureu-vos que recordi la nostra direcció startbitcoin.com perquè pugui tornar i acabar el tutorial. **

*** Llegiu les següents paràgrafs parell abans d'arrencar des d'Ubuntu ***

Ara que tenim una versió d'arrencada capaç d'Ubuntu, cal usar-lo. Mantingui la unitat de disc USB connectat i reiniciar l'equip. Si no s'inicia automàticament Ubuntu, pot ser que hagi de prémer la tecla Esc o Supr com el seu ordinador està arrencant. La següent part és molt important. ** No instal·lar Ubuntu. Seleccioneu "Executar Ubuntu des d'USB Drive" de la pantalla que apareix. La seguretat d'aquest mètode prové de assegurar-se que té un sistema operatiu nou cada vegada que vulgui accedir a la seva cartera de manera que no està guardant qualsevol informació que pugui ser maliciós.

Una vegada que s'està executant Ubuntu, seguir endavant i connectar-se a Internet. Si utilitzeu una connexió Ethernet cablejada (en realitat tenir un cable que va a l'ordinador de la seva mòdem o router) això s'ha de fer perquè ja. Si no feu clic al botó de connexió sense fils a la part superior dreta de la pantalla, seleccioneu el router i introduïu la contrasenya.

Ara hem de descarregar el client Bitcoin i començar una nova cartera. Anar al funcionari Bitcoin Homepageand recordar que utilitzeu Linux ara. Així que no es descarrega l'edició de Windows. Sempre descomprimir l'arxiu en la carpeta de descàrregues, però no importa, només recorda en la qual s'extreu a. Un cop extret Cistella de la carpeta de descàrrega i obrir Bin> 32> i obri la icona de Bitcoin. Això obrirà l'App Bitcoin. Ara tancar-la. L'única raó per la que vam obrir, era crear un arxiu wallet.dat.

El següent pas és fer que és tan podem veure els arxius ocults en l'equip. Obri el navegador d'arxius (s'assembla a una casa a una carpeta a la part superior del menú de l'esquerra), moure el punter del ratolí a la part superior esquerra de la pantalla. Hauria de veure un menú familiaritzat ara inclou arxius, editar i més. Feu clic a Edita i després preferències. Mirar abaix -

A la part superior de la finestra que acaba de fer esclatar a una opció per veure els arxius ocults. Seleccioneu D'acord i la finestra ha de tancar. Ara bé, en l'explorador d'arxius, feu clic a Ubuntu a la part superior esquerra de la finestra i vostè hauria de ser capaç de veure una carpeta anomenada ".bitcoin".

Vagi per davant i obrir això i hi ha l'arxiu de wallet.dat. Feu clic dret i copiar-lo.

Ara bé, tot i que encara en el seu explorador d'arxius pot seleccionar la seva unitat USB de la part esquerra de la finestra. Feu clic dret i enganxeu el fitxer wallet.dat en la seva unitat USB. Ara vostè té una cartera segura que està fora de perill de malware i virus.

Quan es vol tenir accés a la seva cartera va arrencar Ubuntu i instal·lar Bitcoin com ho feia abans, però això haurà de copiar el fitxer wallet.dat des de la unitat USB i enganxar-lo a la carpeta the.bitcoin i que són bons per anar.

Comproveu que no sobreescriure l'arxiu wallet.dat i jo recomanaria fer més d'1 unitat de disc USB per si alguna cosa li passa al seu principal. Algunes persones recomanen l'encriptació de la seva unitat de disc USB però recomanaria amagar-lo en un lloc segur... Com una caixa forta. Si vostè té suficients bitcoins en el qual sofriria una pèrdua greu, m'agradaria anar amb una caixa de seguretat.

Si ha trobat aquest útil tutorial - Donar a 1G1ehppEgjiFTUSHFz2xs9KLSQuWLPYF2o i si aconsegueixo prou, vaig a passar a la meva cartera segura.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

Què és un BitCoin Brain Wallet i com crear-ne un?

Post Bitcoin

Guanyeu $ 50 Valors de Bitcoins o Bitxo a Bitcoins

Post Bitcoin

Els grans governs esclafaran Bitcoin, però no ho mataran - Forbes

Post Bitcoin

Publicació de Wallet Dark Alpha 5

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Dos homes de Florida sels acusen dintercanviar Bitcoin il·legal

Post Bitcoin

Recordatori amistós sobre la enquesta dinfluents de Bitcoin

Post Bitcoin

5 Mètodes per comprar Bitcoin amb PayPal instantàniament el 2018

Post Bitcoin

Per què Bitcoin va baixant?