Com guanyar diners amb Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Com guanyar diners amb Bitcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin

Mirant a guanyar alguns diners extra o construir la seva cartera de la riquesa? Bitcoin és una gran opció per fer-ho. Quan la majoria de la gent pensa a guanyar diners a través de bitcoin, que pensen sobre la mineria i la inversió en la moneda totalment digital, però en aquests dies hi ha moltes persones d'altres mètodes es poden utilitzar per generar bitcoin i diners en efectiu per si mateixos.

Anem a repassar algunes de les formes més conegudes i fiables de guanyar diners amb Bitcoin.

La manera més efectiva de fer diners amb Bitcoin

Un mètode passa per alt per fer diners amb Bitcoin és construir i administrar el seu propi aixeta de Bitcoin. Pot guanyar entre $ 50- $ 800 al mes per el funcionament del seu propi aixeta de Bitcoin. El procés d'execució d'una aixeta és bastant simple i tot s'explica en detall en aquesta guia.

Mitjançant l'execució del seu propi aixeta de Bitcoin que pagarà a terme petites quantitats de bitcoins als seus usuaris (automàticament), però va estar guanyant molt més ingressos a través d'anuncis que va posar al seu lloc. Aquí és com començar amb el seu propi aixeta de Bitcoin.

La creació del seu propi lloc web Bitcoin per generar un ingrés passiu

Una de les oportunitats més baix mirat de guanyar diners amb Bitcoin és, probablement, per iniciar el seu propi lloc web d'informació de Bitcoin. A diferència d'una aixeta, aquest tipus de pàgina web serà bàsicament explicar els fonaments de Bitcoin als nous usuaris, alhora que els diners dels anuncis i ofertes d'afiliats.

Es necessita una mica de temps i una petita quantitat de diners per començar, però en el llarg termini, probablement produirà el millor rendiment de la inversió. Heus aquí un vídeo courseexplaining tot aquest procés. Una versió PDF gratuïta del curs es pot trobar aquí - La meva Dirty Secrets Poc Bitcoin.

Mini resultats acumulados- Una mica del seu temps, una mica de diners en efectiu

Hi ha una àmplia gamma de llocs web que li pagarà petites quantitats de diners a canvi de completar certes tasques. La majoria de les vegades aquests anomenats "aixetes" implicar l'examen dels anuncis d'una manera o una altra.

Bàsicament, els propietaris del lloc se'ls paga quan la gent veure i interactuar amb els anuncis. Algunes pàgines web, com ara aixetes bitcoin, compartiran algunes d'aquestes guanys amb els seus visitants. El que has de fer per guanyar els seus bitcoins varia d'un lloc web, el lloc web. Amb alguns, que matarà als estrangers o alimentar els animals, amb els altres que simplement va a veure vídeos o fer clic als anuncis.

Es va advertir, però, alguns llocs web li infectar amb malware i virus.

Escriptura Enceneu les seves habilitats literàries en diners en efectiu

La Internet és plena d'una infinitat de fòrums i taulers d'anuncis, i això crea oportunitats. Aquests fòrums ofereixen grans oportunitats per difondre la paraula sobre els productes i serveis, i algunes empreses fins i tot de pagar per promocionar els seus productes en aquests fòrums. Sovint, això implica poc més que la modificació de la seva signatura i posar un codi d'anuncis en ella.

Altres llocs web li pagui a bitcoin per escriure articles i blocs. També pot configurar el seu propi bloc, publicar anuncis en ell, i se'ls paga a Bitcoin. Si per casualitat vostè coneix un altre idioma també es pot fer un treball de traducció de Bitcoin.

De qualsevol manera, si vostè sap com escriure, vostè pot guanyar bitcoin. La majoria de les oportunitats estan en anglès, però hi ha algunes oportunitats en altres idiomes.

La venda de productes i serveis

Recordeu, Bitcoin és una moneda. Això vol dir que vostè pot guanyar diners amb la venda de gairebé qualsevol tipus de producte i servei, simplement acceptant com a pagament Bitcoin. Fins i tot els llocs web més importants, com Overstock.com, ara accepten com a pagament Bitcoin.

Si vols passar a ser un venedor de primera classe, o és bo amb les arts i oficis (entre moltes altres coses), vostè pot vendre els seus serveis i mercaderies, i acceptar a canvi de Bitcoin. Igual que amb qualsevol altre tipus de negoci que haurà de sortir i el mercat mateix i els seus productes o serveis.

Si ja està venent alguna cosa, vostè ha de considerar l'acceptació de Bitcoin com a mitjà de pagament, si no ho ha fet ja. Si vostè no està venent res, ara és un bon moment per buscar en el mercat per identificar les necessitats, i per trobar maneres de satisfer aquestes necessitats. Bitcoin ofereix una àmplia gamma d'oportunitats empresarials per l'audaç i ambiciós, i la moneda totalment digital fa que la realització de negocis a tot el món més barat i més fàcil.

Bitcoin miner-mina de la seva pròpia riquesa

La mineria Bitcoin és sens dubte la més antiga forma de crear riquesa a través de Bitcoin. Bitcoins es creen a través de la solució de complexos algoritmes que creen blocs que s'agreguen a la comptabilitat pública. El llibre de comptabilitat pública és la història de totes les transaccions realitzades a través de Bitcoin.

Conte llarg, miners, bàsicament construir la comptabilitat pública i permetre que tot el sistema funcioni Bitcoin. A mesura que es creen nous blocs, els miners són recompensats amb nous bitcoins. Això anima més miners d'entrar en l'acció, el que permet a la comunitat Bitcoin a créixer.

Hi havia una vegada, la gent podria utilitzar el seu PC de casa a bitcoins mines, però amb el temps la mineria s'ha tornat més difícil, ja que els algoritmes s'han tornat més complexes. Ara, ja sigui que vostè ha de comprar un equip de perforació minera especialment construït, o unir-se a un grup de mineria bitcoin que aprofita el poder de diversos equips.

Si voleu revisar la rendibilitat de la mineria Bitcoin avui en dia utilitzen una calculadora de la mineria Bitcoin.

Investing- Toc a Bitcoin de valor cada vegada més gran

Ja a l'octubre de bitcoins es venien per menys de $ 250 dòlars. Al moment de redactar aquest article, bitcoins estan venent per més de $ 450 dòlars. Si vostè hagués invertit en bitcoin a l'octubre, tindria gairebé duplicar la seva inversió en el transcurs d'uns pocs mesos!

Des bitcoin està limitat a l'oferta i la producció està estretament regulada a través dels algoritmes de si mateixos, Bitcoin té nombroses consideracions antiinflacionarias van construir. Això vol dir que amb el temps bitcoin ha de guanyar en valor.

Gambling- Si tens una mica de sort és possible fer una mica de diners

Per ara, probablement estigui familiaritzat amb els casinos en línia. Són bastant senzill. Vostè juga un joc de sort o un joc basat en habilitats com el pòquer, i si vostè guanya, vostè guanya una mica de diners. Bitcoin fa que sigui fàcil de jugar i es pot guanyar una mica d'enormes quantitats de bitcoins si aconsegueix un premi més gran. Per descomptat, quan es tracta de jocs d'atzar de la casa sempre guanya en el llarg termini, de manera que els riscos són alts.

Activa- mostraria algunes de préstecs bitcoins, guanyar una mica d'interès

Préstecs és potser la forma més antiga d'usar diners per fer diners. Bàsicament, li presta diners a una de les parts pertinents i que tornar els diners, amb interessos. Les taxes d'interès variaran amb el risc que comporta. Si obté garanties a canvi del seu préstec, les taxes d'interès seran més baixos. No hi ha garantia significa més riscos, però també significa majors taxes d'interès.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Post Bitcoin

Open Bazaar Beta 3.0 fa més accessibles els mercats descentralitzats

Post Bitcoin

Què és Bitcoin Mining, How to Mine BTC

Post Bitcoin

Primera universitat per instal·lar Bitcoin ATM - Vancouver, Canadà Campus

Post Bitcoin

Expedia accepta Bitcoin per a reserves dhotels!

Post Bitcoin

La visió de Winklevoss twins sobre la moneda digital: la realitat de Bitcoin

Post Bitcoin

Què és la demostració de la cremada?

Post Bitcoin

La guia de principiant completa per fer diners amb les aixetes de Bitcoin

Post Bitcoin

Nota de premsa: Geniuses Work Work Corp adquireix el control del patrimoni net a ZenMiner per 8 milions de dòlars

Post Bitcoin

Developing Story: Rumors de USMS i FTC Raid en Butterfly Labs

Post Bitcoin

Utah fa la història de Bitcoin: la llei Crypto-friendly aprova la primera lectura del Senat

Post Bitcoin

Què és Peercoin?