KnCMiner envia les seves plataformes mineres de Júpiter i anima els miners a pressionar a altres empreses | Catalan.Lamareschale.org

KnCMiner envia les seves plataformes mineres de Júpiter i anima els miners a pressionar a altres empreses

KnCMiner envia les seves plataformes mineres de Júpiter i anima els miners a pressionar a altres empreses

Després d'un parell de moviments intel·ligents per mantenir a tots parlant de l'empresa - com tallar el priceof les plataformes o alliberar sucoses fotos, actualitzacions i vídeos a les xarxes socials -, sembla que KnCMiner està realment complint amb els terminis promesos. La signatura ha acabat la producció dels seus equips de mineria Bitcoin Júpiter i ha començat a enviar els dispositius als clients.

En una videopublished a Youtube per l'empresa amb seu a Suècia, els co-fundadors Marcus Erlandsson i Sam Cole revelen que la plataforma Júpiter mina en més de 550 GH / s (el límit teòric és 576 GH / s), que supera tots els 400 promeses GH / s fetes al juliol.

Abans que els nombres reals es van fer públics en aquest vídeo, KnCMiner ja havia publicat un curiós missatge a la seva pàgina web, el dilluns (30):

Tot va començar a l'abril i després d'un llarg estiu és, finalment, el dia que tots hem estat esperant.

Ens agradaria dir que, després d'un llarg període a la fàbrica durant el cap de setmana i amb gran ajuda de tot l'equip d'enginyeria, per fi estem preparats per alliberar les xifres que ha estat esperant. Júpiter és, per descomptat, no una màquina 400, que és molt més que això.

En el vídeo, publicat el mateix dia, co-fundadors de KnCMiner mostren fora de la plataforma en l'acció i demostrar el seu poder de hash. Sam Cole va dir Coindeskthat "ha estat un llarg estiu i per predir el nostre propi termini de cinc mesos de baixa i ho va copejar amb 45 minuts de sobres només demostra el dur que hem treballat en els últims mesos".

D'acord amb Cole, de nou citat pel lloc web Coindesk, això és prova que és possible construir bones plataformes en un curt període de temps, de manera que tots els clients per aquí ha de començar a pressionar a l'altra companiesin el mercat miner per lliurar dins dels terminis promesos.

Amb les plataformes ja a la venda als clients, la companyia va anunciar que estarà treballant en dispositius Gen 1,5 i Gen 2 de KnCMiner.Conegueu la millor manera de comprar Bitcoins de forma anònima als Estats UnitsAmb una societat que dóna cada vegada menys importància a la privacitat, sabent com comprar bitcoins anonymouslycan ser un bon avantatge. Com que és una moneda descentralitzada (almenys per ara), Bitcoin pot garantir certa privacitat als seus usuaris, sense deixar targetes de crèdit trailslike, per exemple.

Però també hi ha una manera ràpida i segura per comprar "monedes" d'una manera totalment anònima. Es triga menys de 10 minuts. Un membre de la comunitat Bitcoin ha fet públic aquests consells perquè tothom pugui usar-los. Només has de seguir sis passos senzills per a ser capaç d'obtenir bitcoins anonymouslyin els Estats Units d'Amèrica.

En primer lloc, vostè ha de descarregar i instal·lar TOR través d'aquest enllaç. A continuació, utilitzeu termes de referència per crear un compte de Tormail i confirmi la seva nova direcció. Mentre fa això, visiteu Bitinstant i triar el dipòsit en efectiu a Bitcoin a l'opció de correu electrònic.

A continuació, seguiu les instruccions Bitinstant i fer el seu dipòsit en efectiu. Vostè rebrà les seves bitcoins en el seu compte Tormail, sense haver de donar cap informació sobre tu. Finalment, rebre els seus bitcoins en el seu correu electrònic i això és tot. Vostè està a punt per utilitzar els seus bitcoins forma anònima.

Via privateinternetaccess.com


El CEO de Leetcoin, Kingsley Edwards, parla de jocs competitius i recompenses de BitcoinLeetcoin és una nova plataforma de jocs competitiu en què els jugadors poden jugar un contra l'altre per Bitcoin. League of Legends és el primer joc per aconseguir la integració Leetcoin completa, amb Team Fortress 2 i el suport Counter-Strike en el desenvolupament.

Web:

Twitter:

Contacte:


Celebrem (de nou) el cinquè aniversari de BitcoinSi algunes persones celebren l'aniversari de Bitcoin l'1 de novembre, quan es va publicar el llibre blanc original, altres preferirien salvar el seu orgull i alegria per a una altra data especial. Fa exactament cinc anys, el 2008, Satoshi Nakamoto va ser "minera" el bloc de zero, també coneguda com "La gènesi del bloc".

En realitat, la mineria no és la paraula correcta, ja que el primer bloc va ser originalment modificable en el programari. En el seu post titulat "Un misteri ocult en el Bloc Gènesi", la Sergio_Demian_Lerner Bitcointalk.org fòrum d'usuaris que va escriure:

El codi font de client de la versió 0.1 Satoshi no té una rutina especial ni un modificador de línia d'ordres a la meva un bloc Gènesi. De fet, estava per omissió el bloc Gènesi, el que probablement significa que es va generar per una altra aplicació el codi font es desconeix.

No obstant això, des de BTC eren essencialment sense valor en aquest moment, i no hi havia competència entre els miners, podem suposar que va ser la mineria amb la seva pròpia (i només una) ordinador personal.

Però ¿quins són els Bitcoiners de tot el món realitzen per celebrar aquesta fita especial? Bé, Hawaii, per exemple, serà l'amfitrió de la festa 'El Blockchain Bash' a "aprendre, relacionar-se, intercanviar i parlar sobre Bitcoin". Bitcoin Hawaii LLC anunciar l'esdeveniment a Reddit, en associació amb l'espai de coworking La gelea caixa.

No obstant això, aquí a Bitcoin examinador tenim una altra manera de celebrar: recordant la història de Bitcoin. Hi ha una nova plataforma en línia anomenada Història de Bitcoin que l'ajudarà a recordar els moments més importants en la història de moneda digital d'una forma visualment interessant.

El creador de la pàgina web recentment va parlar a Bitcoin Examinador sota el pseudònim de Satoshi Nakamoto. Segons el desenvolupador, la plataforma es pot accedir ara arreu del món a fi de "realitzar un seguiment de l'evolució de Bitcoinand per a proporcionar una visió general il·lustrada de tot el que ha succeït en el món de Bitcoin".

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Jody Drake de Butterfly Labs Reclamacions No es poden comprar productes alimentaris

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Revisió de laplicació: Hive Bitcoin Wallet per a Android (w Built-In App Store)

Post Bitcoin

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!

Post Bitcoin

Bitsquare - Intercanvi Bitcoin amb descentralització tot el camí cap avall

Post Bitcoin

Xina prohibeix a Bitcoin una altra vegada, amb poc efecte

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

Post Bitcoin

Fed April Minuts de reunió publicats: Quina és la política futura de la política federal per Bitcoin

Post Bitcoin

Capital One Contractant a Bitcoin Researchers

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini i CoinX Battle per ser la primera borsa de Bitcoin amb llicència