Preguntes més freqüents sobre Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Preguntes més freqüents sobre Bitcoin

Preguntes més freqüents sobre Bitcoin

Respostes per a les preguntes més freqüents sobre Bitcoin.

Com arribar bitcoins?

Hi ha un munt de maneres, veure una llista dels mètodes aquí.

El que estan recolzats per bitcoins?

Bitcoins no estan recolzats per cap física d'actius, el banc o el govern.

En el seu lloc, estan recolzats per les matemàtiques, la criptografia, i una xarxa distribuïda pública amb una potència de computació de hash de més de 740.000 petaflops (en l'actualitat). En escriure aquestes línies, la xarxa Bitcoin és més de 256 vegades més ràpid que els 500 superordinadors superiors, combinades.

Però què vol dir això? Això vol dir que molts dels ciutadans i les empreses del món han dedicat als ordinadors funcionen constantment i processar les transaccions Bitcoin. I se suma a una gran quantitat de potència de càlcul. Matemàtiques i criptografia s'utilitzen per demostrar la propietat individual de bitcoins, mentre que la potència de càlcul de la xarxa Bitcoin s'utilitza per assegurar el llibre major públic de totes les transaccions Bitcoin contra la despesa doble.

Per què utilitzar Bitcoin? Ja tinc un compte bancari / targeta de crèdit compte / Paypal.

Bitcoin té un munt d'avantatges sobre els mètodes de pagament existents:

 • No hi ha cap intermediari centralitzat que controla el flux de diners, pel que els seus fons no es pot congelar, va dur a terme, o se sotmet als límits de despeses arbitraris.
 • Podeu enviar pagaments gairebé instantània arreu del món per un preu molt petit, opcional; en general equivalent a uns pocs centaus.
 • Transaccions Bitcoin són irreversibles. Per als comerciants, això vol dir que no hi ha devolucions de càrrecs i un risc molt menor de frau en els pagaments.
 • Totes les transaccions Bitcoin són de domini públic, de manera que és possible provar un pagament s'ha fet o propietat personal sobre els bitcoins.
 • Bitcoins no pot ser falsificat o degradada - només una quantitat finita de bitcoins mai pot ser creat.
 • Bitcoin pot ser una forma anònima de pagament si es prenen certes precaucions.

Bitcoin és legal?

Això depèn de la jurisdicció, però fins a la data, cap govern ha aprovat cap llei que fa Bitcoin o moneda digital il·legal. Veure el BitLegal sitefor més informació sobre jurisdiccions específiques.

Bitcoin és anònima?

No, no és inherentment. Bitcoin és pseudònim, veure una explicació aquí, així com l'ús de Bitcoin forma anònima.

Bitcoin és un esquema de Ponzi?

No. Un Ponzi schemeis una estafa que promet les persones que compren en ell un cert retorn, però, el retorn es va pagar en secret amb els diners de nous inversors, en lloc de des de qualsevol benefici real generada per la inversió. Els rendiments que es paguen a terme atreu encara més a nous inversors. Amb el temps l'operador deixa de pagar a terme retorns als inversors, i afirma que l'operació ha anat bust mentre que en secret embutxacant tots els fons restants.

Bitcoin no té un operador recollida i pagament de diners des de i cap als inversors, ni hi ha cap promesa d'un guany o retorn.

Bitcoin és un esquema de "pump and dump"?

Probablement no. Una bomba i bolcat schemeis una operació fraudulenta, on els operadors posseeixen una gran quantitat d'una població de baix valor o matèria prima, i l'ús de la publicitat massiva per atreure grans quantitats de diners de nous inversors, que al seu torn s'infla el preu. Una vegada que el producte ha assolit un preu prou alt, els operadors de "Reintegrament" mitjançant la venda de totes les seves participacions, el que provoca el preu de la mercaderia a caure en picat, i els inversors posteriorment perden la major part dels seus diners invertits.

És molt poc probable Bitcoin s'ajusta a aquesta descripció perquè Bitcoin ofereix valor com una forma de diners: l'ús del concepte de prova de treball, Bitcoin prou resol el problema d'arribar a un consens entre una xarxa de parells no són de confiança, el que permet que els fons siguin transferits ràpidament a gent al voltant del planeta sense confiar en una tercera part. Bitcoin és el primer sistema de pagament per aconseguir això.

Per contra, els primers usuaris de Bitcoin van ser capaços de minar fàcilment grans quantitats de bitcoins i podria arribar a donar-se compte d'enormes guanys com el tipus de canvi continua augmentant. Alguns han estimat que 927 persones posseeixen la meitat de tots els bitcoins. A més, el blockchain indica que el creador anònim de Bitcoin, Satoshi Nakamoto, pot haver extret gairebé 1 milió de bitcoins, ara un valor de més d'1 mil milions de dòlars americans al tipus de canvi d'avui. Tot i això, a la cara d'aquests fets, els següents arguments oposats es poden fer:

 • No hi ha evidència de col · lusió dels primers usuaris de Bitcoin. Els primers a adoptar prendre un risc amb Bitcoin i qualsevol augment de la taxa de canvi són l'augment de recompenses per aquest risc.
 • Des del principi, Bitcoin s'ha promogut com un experiment, no una inversió, per als desenvolupadors, els primers usuaris, i les fundacions associades.
 • Els estudis de la blockchain originals indiquen que 1 milió de bitcoins minades de Satoshi Nakamoto mai s'han mogut, gastat o "pagui immediatament".
 • El tipus de canvi de Bitcoin s'ha recuperat de totes les bombolles i estavellar ha experimentat.
 • El codi Bitcoin és de codi obert, i contínuament està sent desenvolupat per tant un petit grup de desenvolupadors del nucli i una gran comunitat de col·laboradors.

No els governs tractar de matar Bitcoin?

Pot ser. Bitcoin podria ser la idea que, finalment, posa fi al banc i el govern monopoli mundial en els diners. Alguns governs podrien veure que com una amenaça al seu poder. Altres podrien abraçar Bitcoin i el seu potencial de creixement econòmic.

Bitcoin és descentralitzat, de manera que és un objectiu difícil per a un adversari per colpejar. Què podrien fer els governs per atacar Bitcoin?

  Excessivament regular o negocis basats Bitcoin impostos centralitzat (és a dir, l'intercanvi de Bitcoin en línia).

  Completament fora de la llei l'ús de Bitcoin i moneda digital.

  Apagar Internet.

Es pot argumentar que (1) ja s'està produint en algunes jurisdiccions: a la Xina, els bancs estan prohibits actualment de processar transaccions relacionades Bitcoin. Llei dels Estats Units requereix llicències de transferència de diners cars per operar serveis de pagament i de canvi, que s'ha determinat que s'apliquen a les empreses Bitcoin relacionats. No obstant això, Bitcoin segueix florint.

Prohibició (2) probablement es va trobar amb una forta oposició de les nacions lliures-ish, fins i tot de ciutadans que no utilitzen Bitcoin sobre la base de la llibertat. Però tot i això, il·legalització és sempre una possibilitat, però el resultat de la prohibició podria tenir revés effecton popularitat i ús de Bitcoin.

La probabilitat que (3.) sembla petita. La major part de l'economia mundial es basa a internet. No obstant això, en aquest cas, Internet descentralitzat accessmay ser una solució viable.

Bitcoin és utilitzat pels delinqüents per comprar drogues?

No. Molts dels ciutadans respectuosos de la llei, alçades utilitzen Bitcoin per a tot tipus d'activitats legals en una base del dia a dia. Fes una ullada a la llista gegant de comerciants i proveïdors de serveis en la pàgina wiki Bitcoin Comerç, o els més de 12.000 comerciants en el directori Bitpay.

Bitcoin pot ser utilitzat per comprar drogues i altres coses dolentes? Segur que pot! Igual que Fiat diners en efectiu, o qualsevol altra cosa amb valor, la gent està disposada a utilitzar-lo per dur a terme el comerç il·legal. Pots endevinar quin tipus de diners s'usa més comunament per a coses il·legals?

 • El 2012, quan el Roadwas seda originalment en línia, un estudi estima que les vendes mundials dels medicaments a Bitcoin seran $ 22 milions a l'any.
 • El 2003, un informe de l'ONU estima que les vendes mundials dels medicaments siguin més o menys $ 321 mil milions a l'any, amb Amèrica del Nord representa el 44% de les vendes.

¿Les persones han de pagar impostos sobre Bitcoin?

Dret fiscal depèn del seu país i localitat. Recentment als Estats Units, l'IRS ha declarat que Bitcoin s'ha de tractar com una propietat, no s'albira, a efectes fiscals. Tots els ingressos als EUA es grava, independentment de la forma que adopti. Si li paguen en bitcoins, se suposa que pagar impostos sobre els seus guanys al tipus de canvi / USD BTC quan rebi el pagament. El mateix va per els guanys de capital realitzades quan el comerç bitcoins per articles o vendre per diners en efectiu. Per descomptat, els impostos dels Estats Units no es poden pagar en bitcoins, només poden ser pagats en dòlars nord-americans, grandíssim ximple!

Això no s'ha d'interpretar com assessorament legal o instrucció, el contacte i pagar un advocat d'impostos per això.

Què és la mineria?

La mineria és com s'encunyen nous bitcoins, així com la forma s'assegura la comptabilitat pública Bitcoin (també conegut com el blockchain). Veure explicació aquí.

Puc fer un munt de diners bitcoins mineres?

Probablement ja no, vegeu l'explicació aquí.

Per què és tan difícil d'aconseguir, utilitzar i comprendre Bitcoin?

Aquesta és una qüestió subjectiva. Persones coneixedors de la tecnologia solen tenir un temps més fàcil de començar amb Bitcoin. Però no hi ha dubte que la gent, fins i tot tècnics lluiten amb la comprensió del protocol de Bitcoin: implica molts conceptes criptogràfics i computacionals complexos que la persona mitjana general no està familiaritzat.

La millor resposta pot ser que Bitcoin segueix sent una cosa nova, i un munt de gent a l'espai Bitcoin estan treballant en baixar la barrera d'entrada.

Per exemple, la caixa trybtc.com - es pot obtenir una petita quantitat de bitcoins i començar a usar-les en qüestió de minuts. O veure la guia sobre com començar amb Bitcoin: cobreix aspectes bàsics com l'elecció d'una cartera i enviament, la recepció i la protecció dels seus bitcoins.

Com explico Bitcoin en termes simples a algú?

Veure aquest missatge el bitcoin.stackexchange.com.

Quantes bitcoins hi ha?

En el moment d'escriure aquestes línies, s'han creat aproximadament 12,2 milions d'bitcoins. La quantitat total de bitcoins que mai poden existir es limita a 21 milions.

Alguns bitcoins s'han perdut per sempre a causa de la pèrdua tècnica: discs durs morts, contrasenyes oblidades de carteres xifrats, i la manca de còpies de seguretat de cartera. Fins a la data, es coneixen almenys 35.000 bitcoins estar perdut per sempre. Alguns estimen que aquest nombre és molt més gran. Milions de bitcoins des dels primers dies de la mineria segueixen sent indiferent després d'haver estat encunyada, i molts sospiten que els propietaris ja no tenen accés a les carteres que pertanyen a aquestes bitcoins.

Quantes persones utilitzen Bitcoin?

No hi ha manera de saber una xifra exacta, però algunes estimacions 2013/2014 atzar a Internet han estat d'entre 100,000and 1 milió de persones.

Qui té el major nombre de bitcoins?

És difícil saber a qui pertany la majoria dels bitcoins. Les adreces no són necessàriament de la identitat dels pobles, i qualsevol persona pot tenir diverses direccions Bitcoin, cada un amb el seu propi equilibri. Moltes persones sospiten que l'inventor de Bitcoin, Satoshi Nakamoto, és propietària de la majoria dels bitcoins: aproximadament 1 milió.

En escriure aquestes línies, la direcció Bitcoin individual amb l'equilibri més gran és 1FfmbHfnpaZjKFvyi1okTjJJusN455paPHat 144.000 bitcoins. La direcció pertany a l'FBI; els bitcoins van confiscar la suposada temible pirata Roberts, acusat de dirigir el mercat de la Seda.

Les 100 adreces Bitcoin més riques superiors es poden trobar a la BitcoinRichList.

Per què és Bitcoin vegades s'escriu amb majúscula 'B' i altres vegades s'escriu amb minúscula 'b'?

"Bitcoin" es refereix típicament amb el protocol i el programari associat, mentre que "bitcoin" es refereix a la unitat de la moneda. Per exemple:

Contra

Què és una cartera Bitcoin?

Una cartera de Bitcoin pot ser programari, maquinari, o un full de paper impresa, però tots ells essencialment el mateix: que permetrà passar i rebre bitcoins.

La part central d'una cartera Bitcoin són les seves claus privades. Cada clau privada és un nombre generat aleatòriament molt gran, i s'utilitza per crear una adreça Bitcoin corresponent (també conegut com a clau pública). Cada clau privada i pública concordant constitueix un parell de claus criptogràfiques.

En poques paraules claus públiques, són la forma en què rep bitcoins, i les claus privades li permeten passar bitcoins. Les claus públiques es deriven de les seves claus privades, i la seva cartera conté la seva col·lecció de claus.

Així que, bàsicament, carteres li permeten emmagatzemar i gestionar els seus bitcoins. Mirin el meu comparació de diferents Bitcoin walletsfor Les diverses característiques, avantatges i desavantatges de cada tipus.

Tingueu en compte si la seva cartera es perd o és robat, els seus bitcoins s'han anat per sempre. Així que mantenir en secret la seva cartera i segura.

Quina és la diferència entre Bitcoin Bitcoin-Qt i Core?

Són la mateixa cosa. Des de la versió 0.9.0, Bitcoin-Qt va ser rebatejat pels desenvolupadors per Bitcoin Core a "reduir la confusió entre Bitcoin-la-xarxa i Bitcoin-la-programari".

Com puc saber quins serveis Bitcoin confiar?

La resposta curta és: no es pot. Alguns dels serveis que han tingut milers de clients i opera de manera fiable durant anys han perdut en última instància, ja sigui o fugit amb bitcoins dels clients (és a dir, el desastre MtGox).

La resposta llarga és que s'ha de confiar en les experiències dels altres abans de prendre aquest primer salt a dipositar bitcoins amb un servei. Llegiu opinions d'altres i la investigació de la reputació del servei examinat en llocs com bittrust.organd buscar el servei a la Bitcoin subredditand bitcointalk.org. Les empreses que s'han establert ja o estan dirigides per persones conegudes a la comunitat Bitcoin tendeixen a ser més digne de confiança. És una bona idea per desconfiar de qualsevol servei que no enumera la seva direcció comercial o funciona de forma anònima.

El lloc més segur per mantenir les seves bitcoins està en la seva possessió.

¿Té una altra pregunta que li agradaria veure contestada aquí? Posa't en contacte amb mi.

 

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Els investigadors troben que una persona probablement va impulsar Bitcoin de $ 150 a $ 1,000 - Techcrunch

Post Bitcoin

Què és Bitcoin, Com utilitzar BTC, Bitcoin a USD?

Post Bitcoin

La regulació de les notícies i els caixers automàtics apareixen, mentre que eBay i Google semblen més compatibles amb Bitcoin que mai

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

Comerç del dia: compra i ven Bitcoin

Post Bitcoin

Lhackeo del drama de Satoshi Nakamoto va ser una gran pèrdua de temps

Post Bitcoin

Com minimitzar els Bitcoins a la llar en 5 passos

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

El faro de Mike Hearn podria millorar massivament Bitcoin

Post Bitcoin

Què és Ethereum? - El sistema més ambiciós des de Bitcoin

Post Bitcoin

Strategic Development és la primera empresa de consultoria a Carolina del Nord que accepta Bitcoins

Post Bitcoin

Revisió de laplicació: Hive Bitcoin Wallet per a Android (w Built-In App Store)