Introducció a Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Introducció a Bitcoin

Introducció a Bitcoin

A punt per començar a utilitzar Bitcoin? Anem a repassar els passos necessaris sota el supòsit que vostè té una comprensió bàsica del que Bitcoin és i com funciona.

El primer pas és obtenir una cartera Bitcoin perquè pugui rebre i enviar bitcoins.

El que l'infern és un Moneder Bitcoin i per a què el vols un?

Si vostè no sap el que és una cartera però, veure la resposta a la pàgina de preguntes freqüents.

L'elecció d'una cartera

Hi ha 3 tipus principals de carteres Bitcoin disponibles, cadascun amb els seus propis avantatges i desavantatges:

 • Programari walletsstore seus bitcoins en el dispositiu i permeten un fàcil despesa i de recepció, però pot ser susceptible a la pèrdua si la seva cartera no es copia de seguretat o el dispositiu es veu compromesa pels pirates informàtics.
 • Walletsare acollit a càrrec de les empreses 3a part, i mentre els seus navegador i aplicacions mòbils basades carteres són fàcils d'usar, s'ha de confiar en l'empresa i la seva plataforma per mantenir els seus bitcoins segur.
 • Fons walletskeep físiques protegides mitjançant l'emmagatzematge fora de línia en un mitjà físic com el paper. És fàcil rebre bitcoins amb una cartera físic, però per passar ells, ha de importar en un programari o cartera allotjat connectat a Internet.

La clau per triar la cartera ara és determinar com va a utilitzar Bitcoin.

 • Està A estrenar a Bitcoin i només vol provar ràpidament les aigües? Llavors electro o Multibit és probablement el millor, ja que són carteres clientsoftware primes que s'executen en el dispositiu, i no requereixen 15GB + de les dades blockchain a ser descarregat.
 • Prefereix una altra persona per gestionar assegurar les seves bitcoins? Utilitzeu un servei de moneder organitzada, que pot ser configurat fàcilment i s'accedeix a través d'un navegador o una aplicació mòbil.
 • Vols per guardar de forma segura lluny com molts bitcoins com sigui possible, sense necessitat de passar sovint, llavors una cartera de programari d'emmagatzematge en línia de la mateixa manera que l'Armeria o una cartera de paper físic pot ser la millor opció.
 • Està tècnicament competents i prefereix emmagatzemar el bloc de la cadena en el seu ordinador? Bitcoin-Qt i Arsenal de descàrrega i analitzar tota la cadena de bloc, en lloc de confiar en un servidor de tercera part que li proporcioni les dades resumides. Assegura't que tens prou espai de disc addicional per donar cabuda a tota la blockchain, que és actualment d'uns 16 GB i creixent.

No està limitat a un sol tipus de cartera; vostè és lliure de tenir tantes carteres com vulgui. Un enfocament pràctic que equilibra comoditat i seguretat és tenir 2 carpetes separades, similar a un compte de xecs i un compte d'estalvis. Les funcions del compte de xecs com una cartera en línia "calent" per a la despesa i la recepció, i típicament ser un programari allotjat walletor cartera. El compte d'estalvi cartera es va mantenir en línia com una cartera "fred" i s'utilitza per rebre la seva majoria (però en algun moment de passar) bitcoins.

Important

Tenir en compte si la seva cartera es perd o és robat, els seus bitcoins s'han anat per sempre. Així que mantenir en secret la seva cartera i segura.

Llista de programari Moneders

Carteres de programari emmagatzemen els seus fons directament al dispositiu en forma d'un fitxer moneder (generalment anomenat wallet.dat). Conté les claus secretes que li permeten provar la propietat dels seus bitcoins, i passar ells. Si el seu arxiu de cartera es perd, corromput, inaccessible per a vostè, o obtingut per un lladre, els seus bitcoins s'han anat per sempre.

Si heu instal·lat qualsevol dels programes anteriorment, seguiu els consells recomanats a continuació per protegir els bitcoins que té actualment, o ha de rebre en el futur.

  Fer còpies de seguretat del seu arxiu cartera

  Carteres de programari també li permet fer còpies de seguretat o exportar el fitxer de tecles cartera / privades. Això és essencial: còpies de seguretat de l'arxiu de cartera a un altre dispositiu o una carpeta de paper protegeix contra el cas d'una fallada del disc dur o la pèrdua del dispositiu. És millor fer diverses còpies de seguretat i guardar-les en diferents llocs; per exemple, còpies de seguretat del fitxer de cartera a múltiples unitats USB i posar un en una caixa de seguretat, enviar un altre a un amic o familiar de confiança, i així successivament. Les còpies de seguretat també es poden xifrar per una capa addicional de seguretat.

  Nota: si feu servir electro, que no cal fer còpies de seguretat de forma manual l'arxiu de la cartera ja que es pot restaurar usant la frase de llavor. Només heu de mantenir la seva frase de llavor segura i protegida.

  Nota: si utilitzeu o Multibit Bitcoin-Qt, que necessita per còpia de seguretat del fitxer cartera després de cada 100 gastar o rebre transaccions

  Aquestes carteres pre-generen 100 adreces de canvi ocults que s'utilitzen per enviar quantitats restants. Si no té el suport periòdicament, les claus privades per a aquelles adreces de canvi no estiguin disponibles quan es restaura des de la còpia de seguretat.

  Xifrar el fitxer cartera

  Totes les carteres de programari anterior té la capacitat de xifrar amb seguretat el seu arxiu cartera (també conegut com a claus privades) amb una contrasenya. L'encriptació del seu arxiu cartera afegeix una capa addicional de protecció. En el cas que el seu ordinador s'haja hacker, robat o confiscat, els seus bitcoins no es pot passar sense la seva contrasenya. Assegureu-vos d'escollir una contrasenya prou fort que no se li oblidi. Si decideix escriure la contrasenya, deseu-lo en un lloc segur. Però compte: si la contrasenya es perd o s'oblida, perdrà totes les seves bitcoins a la cartera (això ha passat a moltes persones en el passat).

Llista de carpetes de Hosted

Carteres allotjats manegen obtenció, emmagatzematge i còpies de seguretat de la seva cartera a l'Internet. Si bé aquest tipus de servei ofereix una gran comoditat, encara hi ha precaucions que ha de prendre per ajudar a maximitzar la seguretat dels seus fons.

  Habilitar l'autenticació de dos factors en el seu compte

  Serveis de cartera allotjats tots els acreditats tindran una funció d'autenticació de dos factors per assegurar addicionalment seu compte. Si no ho fan, llavors no utilitzar el seu servei. Autenticació de dos factors permet que el requisit addicional d'un codi d'un sol ús moment de ser presentada en iniciar sessió al servei o intenta enviar els fons. Aquest codi és generat pel telèfon mòbil (o un altre dispositiu) específicament per al seu compte únic. Sense accés a aquest codi d'accés addicional, un lladre no serà capaç d'accedir al seu compte, fins i tot si saben que el seu nom d'usuari i la contrasenya del compte.

  No emmagatzemar grans quantitats de Bitcoin en una carpeta allotjada

  S'ha de tenir precaució en emmagatzemar els seus bitcoins amb una tercera part. Sempre hi ha una possibilitat que el seu compte podria ser hacker o el servei podria perdre o robar els dipòsits bitcoin pertanyents als seus usuaris, els quals ja han succeït moltes vegades amb serveis de cartera allotjats en el passat.

  Fer còpies de seguretat del seu arxiu cartera

  Si la seva cartera allotjat li permet exportar les seves claus privades, pel que ha de fer i emmagatzemar de forma segura ells, com per exemple en un dispositiu USB o una cartera de paper. Tenir les seves pròpies claus privades disponibles per a vostè afegeix algun tipus d'assegurança si el servei de moneder organitzat es declara en fallida.

Llista de les carpetes físiques

Podeu revisar el balanç de la seva cartera utilitzant la seva clau pública (també conegut com a adreça)

Utilitzar un servei en línia (com blockchain.info) per fer un seguiment de la seva direcció pública, o Bitcoin aplicació al dispositiu mòbil per escanejar el codi QR de la direcció pública de la seva cartera de paper (el codi QR és la plaça dels espais en blanc i negre amb dibuixos). Per exemple, Scanbook (Android + iOS) i Blockchain (Android) poden rastrejar tant el saldo de la seva cartera simplement escanejant el codi QR.

Tractar carteres físiques com diners en efectiu

Qualsevol persona que ho aconsegueix (o fins i tot veu una imatge de les seves claus privades) poden passar les seves bitcoins, així que ocultar i protegir la seva cartera de mirades indiscretes. L'excepció a aquesta regla és si vostè té BIP38 encriptada la seva cartera física. Aquest xifrat requereix una contrasenya per desxifrar la clau privada i passar els bitcoins de la cartera.

Protegir les carteres de paper d'aigua

Si la tinta del codi o clau privada QR imprès resulta danyat i és il·legible, es perdran els bitcoins emmagatzemats a la cartera. Segellar la seva cartera de paper en una bossa de plàstic o cobrir amb un esprai impermeabilitzant.

És més segur per generar la seva cartera en un equip net, sense connexió

Ordinadors que s'han utilitzat àmpliament per navegar per Internet són més vulnerables al malware, el que podria robar la seva cartera una vegada que es genera. La forma més segura de generar una cartera de paper en línia és la instal·lació d'un nou sistema operatiu en un equip que no està connectat a Internet, posar el generador de codi JavaScript al mateix (és a dir, utilitzant un dispositiu USB), i executar el codi al teu navegador fora de línia. Per a més detalls, consulteu les guies d'instal·lació en el quadre anterior.

Veure més precaucions de seguretat de la carpeta de paper en bitcoinpaperwallet.com/#security.

Rebre bitcoins

Felicitacions! Si heu arribat fins aquí, ara hauria de tenir una cartera Bitcoin de la seva pròpia, i està a punt per sostenir alguns bitcoins.

Per rebre bitcoins d'algú, que necessiten saber la seva adreça Bitcoin. Depenent de la seva cartera, ara hauria de tenir almenys 1 direcció de Bitcoin. Si s'ha instal·lat una cartera de programari, o si està utilitzant una cartera allotjat, la seva adreça s'ha de mostrar en una fitxa "Rebre" o pestanya nomenat de manera similar. La seva adreça serà una sèrie de números i lletres. Per exemple, a continuació és una pestanya que mostra 5 adreces generades automàticament de la cartera de l'electro "Rebre":

Enviant la seva direcció a altres persones es pot fer amb una simple còpia / enganxar en un correu electrònic, missatge instantani o al codi HTML en el seu lloc web.

Si utilitzeu un paper walletor una cartera de programari per a un dispositiu mòbil, la seva direcció (també conegut com a clau pública) probablement es mostra com un codi QR, així:

El codi QR pot ser escanejat per un telèfon mòbil mitjançant una aplicació de Bitcoin per obtenir les adreces. Per exemple, Scanbook (Android + iOS) i Blockchain (Android) pot tant llegir codis QR a les carpetes de paper, copiar adreces a la porta-retalls del dispositiu, i realitzar un seguiment dels seus saldos.

Quant de temps es realitza una transacció

Transaccions Bitcoin normalment tenen només uns pocs segons que s'emetrà a través de la xarxa. Això vol dir que si vostè està utilitzant una cartera de programari, i s'està executant en el dispositiu o equip, ha de ser alertat immediatament d'una transacció d'entrada quan es va enviar. Però no fa falta per la cartera de programari per estar en funcionament per rebre la transacció. Fins i tot si el seu programari de la cartera està tancat, els bitcoins entrants encara s'acreditaran en la seva direcció, i que apareixerà la propera vegada que iniciï la seva cartera.

En una cartera de programari, pot veure les seves transaccions entrants i sortints a la "Història" o interfície pestanya "Transaccions". Això mostrarà la informació per a cada transacció de la cartera, com ara quantitat, rebent adreça, data, saldo corrent, i el nombre de confirmacions. Per exemple, a continuació és una mostra de la pestanya "Històric" d'electro:

El nombre de confirmacions pot ser important. Representa quants blocs s'han afegit a la cadena de blocs ja que la transacció ha tingut lloc. Els més confirmacions que han ocorregut, la una transacció més permanent es considera que és. Zero confirmacions és l'estat inicial de la transacció sent transmès a la xarxa i ha de considerar sense processar. És considerada una confirmació per ser processat inicialment, i pot prendre aproximadament 10 minuts a ocórrer. Sis confirmacions es considera generalment que és permanent i irreversible, i normalment dura aproximadament una hora.

Avís sobre la privacitat

Per ajudar a mantenir la seva cartera equilibri privada, el millor és generar i utilitzar una nova direcció Bitcoin per a cada transacció d'entrada. Això fa que sigui molt més difícil per a qualsevol persona per buscar el seu saldo total de Bitcoin.

Aconseguir el seu primer bitcoins

Hi ha alguns serveis que reparteixen petites quantitats de bitcoins de forma gratuïta. En general vénen amb una captura, i la quantitat de Bitcoin lliure és petita, així que realment no els recomanen. Però si realment vols provar, aquí hi ha alguns:

 • Bitcoins- diària paga una petita quantitat de BTC si completa CAPTCHA.
 • Trybtc.com - una interfície divertida, però requereix que registrar per obtenir un coinbase.comaccount lliure per obtenir la fracció de Bitcoin.
 • Bitcoin Carrer Faucet- requereix el seu número de telèfon mòbil i la seva acceptació de 2 missatges d'anunci de text al mes.

Consulteu les pàgines d'aquest lloc "Com puc obtenir bitcoins?" Dels millors llocs per comprar, guanyar, i bitcoins comercials.

Despesa i enviament de bitcoins

Enviar bitcoins a una altra persona amb el programari o cartera estada és un procés senzill. A més de la seva cartera i una certa quantitat de bitcoin, necessitarà dues coses:

  Una connexió a Internet

  Una adreça Bitcoin pertanyent al destinatari

Si utilitzeu un ordinador, direcció Bitcoin del destinatari pot ser copiar / enganxar des d'un correu electrònic, pàgina web, o missatge instantani. Si utilitzeu un dispositiu mòbil amb una cartera Bitcoin i fent un comerç en persona, pot escanejar el codi QR direcció de Bitcoin del destinatari del seu propi dispositiu mòbil o paper cartera.

Una vegada que tingui la direcció del destinatari, aneu a la pestanya "Enviar" a la interfície de la cartera de Bitcoin. Introduïu l'adreça, la quantitat, i una etiqueta opcional que l'ajudarà a identificar la transacció i el destinatari. A continuació es mostra un exemple del client d'electro "Enviar" pestanya d'interfície:

Important

Torni a comprovar la direcció i la quantitat que ha introduït és correcta abans de prémer el botó "Enviar". Mentre que el programari de la cartera li impedirà l'enviament de si va passar a la direcció d'errada (adreces Bitcoin s'han construït en les sumes de comprovació per evitar l'enviament a adreces incorrectes), encara vol assegurar-se que està enviant a la direcció correcta, i no a algun una altra direcció no desitjada. La seva cartera no pot protegir d'aquest tipus d'error. El mateix passa amb la quantitat - assegurar-se que ha introduït la quantitat exacta que vol invertir. Transaccions Bitcoin no es poden desfer, i només es retornarà si el destinatari decideix enviar bitcoins de nou a vostè.

L'enviament des d'un Moneder Paper

Si utilitzeu una cartera de paper, la despesa de bitcoins és una mica més complicat. Fer una ullada al meu guia separada en passar bitcoins en una carpeta de paper.

Benvingut a Bitcoin i moneda digital

Espero que aquesta informació ha ajudat a començar com un nou usuari Bitcoin. Si té preguntes addicionals, si us plau veure el Questionssection comuna o posar-se en contacte amb mi.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bill de Tennessee en consideració per a les contribucions en moneda digital

Post Bitcoin

Compra de Bitcoins amb efectiu, Western Union - Guia de pràctiques

Post Bitcoin

24 de març de 2015

Post Bitcoin

Fer diners per executar una aixeta Bitcoin - La meva lliçó de 45 dies

Post Bitcoin

FBI investiga els intercanvis de Bitcoin a causa de la prova de Silk Road

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Post Bitcoin

Comerç del dia: compra i ven Bitcoin

Post Bitcoin

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox

Post Bitcoin

Com comprar Bitcoins instantàniament Amb targeta de crèdit, verificació, efectiu

Post Bitcoin

Hey Idiots: Vas perdre tots els teus diners en Bitcoin, idiotes - Splinter

Post Bitcoin

Anuncis de Robocoin 2.0, noves funcions bancàries per Bitcoin

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014