Coses importants per als nous Bitcoiners | Catalan.Lamareschale.org

Coses importants per als nous Bitcoiners

Coses importants per als nous Bitcoiners

La llista següent conté informació essencial per a aquells que vulguin començar a treballar amb Bitcoin. És d'esperar que l'ajudarà a evitar algunes de les dificultats i mals de cap comuns.

 • Bitcoin és notinherently anònima

  Bitcoin és pseudònims. Transaccions Bitcoin no contenen cap informació d'identificació personal, però cada transacció conté les adreces de Bitcoin del remitent i el destinatari (s) de la transacció. Totes les transaccions són dades públiques permanents disponibles perquè qualsevol pugui inspeccionar.

  Si la seva identitat real pot de cap manera ser lligat a una de les seves adreces Bitcoin, totes les transaccions d'aquesta direcció es poden remuntar de nou a vostè. Això sol passar quan es divulga la propietat d'una direcció, per exemple, mitjançant la publicació d'una adreça Bitcoin en un lloc web públic (per exemple, bloc, fòrum, o un lloc social personal), o el subministrament d'un intercanvi en línia amb la seva identitat real per motius de verificació. A més, usant un got de Bitcoin o barrejant ajuda servicecan si has entrat en aquest escenari.

  A més, una entitat que pot analitzar porcions significatives de trànsit d'Internet (és a dir, la NSA) podria determinar potencialment l'adreça IP del remitent d'una transacció Bitcoin. No obstant això, l'ús d'eines de xarxa, com ara VPN 3a part o la xarxa Tor per transmetre transaccions pot ajudar a eludir aquest tipus d'anàlisi de xarxes.

  Diners en efectiu física és més anònim que Bitcoin.

  Per a més detalls, vegeu Utilitzar de Bitcoin anònimament.

 • Que necessita per mantenir la seva cartera Bitcoin segur

  La seguretat és una part essencial de la propietat de Bitcoin. Centenars de milers de bitcoins han estat irrevocablement les pèrdues per robatori, fallada del disc dur, i l'oblit. La protecció i suport de la seva cartera és una necessitat.

  Fora de línia i carteres xifrats són l'opció més segura, però poden ser susceptibles a robatori físic, la pèrdua o l'oblit d'una contrasenya. Vegeu el meu guia per a seleccionar un walletfor millors pràctiques de seguretat i procediments de còpia de seguretat. A més, fa una ullada a reddit Bàsic de Seguretat Guideon del Piachu. Cobreix els fonaments de ser un usuari conscient de la seguretat Bitcoin.

  Si vostè està emmagatzemant les seves bitcoins amb una tercera part, assegureu-vos que són de confiança, de confiança, i tenen pràctiques de seguretat estrictes per a l'emmagatzematge de bitcoins, com l'ús d'un mètode d'emmagatzematge en fred per a la majoria dels seus fons.

 • No emmagatzemar grans quantitats de bitcoins en una cartera en línia

  Hi ha hagut molts casos de 3 parts que perden o roben bitcoins. Les raons són típicament pirateria informàtica, el robatori per l'operador del servei, o pèrdua a causa de raons tècniques.

  Si ha de fer servir una cartera en línia, tracti de mantenir la quantitat de bitcoins emmagatzemat allà per a una petita quantitat. Sempre hi ha una possibilitat que no s'aconsegueix de nou.

 • No utilitzeu una cartera cervell a menys que sàpiga el que està fent.

  Carteres cerebrals són les claus privades Bitcoin generats mitjançant programació utilitzant només una contrasenya. Això elimina la necessitat d'emmagatzemar un fitxer moneder en un ordinador. Qualsevol persona amb coneixement de la contrasenya pot generar la clau privada i passar algun bitcoins que pertany a la mateixa.

  Robots automatitzats de tot el món ja han generat milions de carteres cerebrals amb frases de pas comuns. Ells monitoritzen la cadena de blocs per a les transaccions enviades a aquestes carteres. Si la contrasenya de la cartera cervell és un conjunt comú de les paraules, una frase que es troba en un llibre, o una frase de la pel·lícula, els bitcoins que se li envien seran robats en qüestió de segons. Els éssers humans són fonts pobres d'aleatorietat i per tant arribar a les frases de contrasenya no aleatòries. Pel que només utilitzi una cartera cerebral si vostè està molt segur que la seva frase de contrasenya mai podria ser descobert.

 • Les transaccions són irreversibles

  Un cop hagueu enviat bitcoins i la transacció ha estat prou confirmat, la transacció no es pot revertir. No hi ha manera d'aconseguir els seus bitcoins esquena. Així que tenir molta cura quan s'introdueix la direcció de quantitat i el destinatari d'una transacció de Bitcoin.

  Si una transacció no ha estat prou confirmat (6 confirmacions és generalment acceptat per a ser prou confirmat), pot ser possible per a una transacció en conflicte posterior per ser acceptada en lloc de la transacció original, sense confirmar. Conegut com un intent de doble despesa, això pot passar si la transacció en conflicte es difon ràpidament a la xarxa després de l'original. Típicament, un miner només acceptarà la primera transacció vist a la xarxa, i ignorar la transacció en conflicte posterior. No obstant això, alguns miners han estat coneguts per triar la transacció en conflicte si es paga una tarifa més alta. A més, la transacció en conflicte es pot transmetre amb la suficient rapidesa per aparèixer com la primera transacció a altres nodes de la xarxa. Si dos miners resolen blocs més o menys al mateix temps, forkcan produeixen una cadena de blocs: dues versions diferents de la transacció de llibre major existent al mateix temps.

  Amb el temps, una de les transaccions seran vàlids i l'altre ignorat. Si una de les transaccions es va incloure en un bloc primer, l'altre serà descartat. Si s'ha produït una forquilla bloc de la cadena, amb el temps una versió de la cadena de bloc es convertirà llarg que l'altre, i la transacció en la cadena més llarga serà considerada vàlida.

  Per tant, si accepta bitcoins com el pagament d'un element físic, ha d'esperar fins que la transacció es confirma prou abans de lliurar la mercaderia.

 • No invertir més en Bitcoin del que es pot permetre el luxe de perdre

  Això hauria de ser evident, però si s'està gastant els seus diners en bitcoins, estigui preparat que podria perdre la majoria o la totalitat del seu valor. El preu és actualment molt volàtils a causa d'una sèrie de raons:

   Bitcoin és molt jove i encara està guanyant la confiança del públic en general.

   La confiança del públic i l'interès està fortament influïts basat en esdeveniments relacionats amb Bitcoin i mitjans de comunicació.

   La majoria dels bitcoins pot ser propietat d'un petit percentatge de la població, el que potencialment permet a aquestes persones per manipular els preus. Una tàctica exemple és la venda de grans quantitats de Bitcoin durant els esdeveniments de venda de pànic, i la compra de grans quantitats una vegada que les parts inferiors dels preus fora.

  Encara que és poc probable, si es troba un defecte fonamental d'existir en el protocol de Bitcoin, és molt possible que el preu d'un Bitcoin podria reduir-se a gairebé res.

 • La mineria és rendible només amb ordinadors ASIC cars

  En els primers dies de Bitcoin, blocs van ser extrets utilitzant la CPU dels ordinadors personals dels primers adoptants. Avui en dia, la major minera es realitza utilitzant ordinadors ASIC amb el maquinari específicament dissenyat per fer només una cosa: bitcoins mines. Des del llançament de maquinari ASIC Bitcoin, la dificultat de mineria s'ha disparat. Milers de persones han comprat i executar aquests equips les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, empenyent a la dificultat cada vegada més alt.

  A menys que vostè pot permetre el luxe de gastar desenes de milers de dòlars en equips de mineria, els costos inicials i de l'electricitat serà molt més gran que podria ser guanyat per bitcoins mineres.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Entrevista amb el president de Trucoin, Chris Brunner i vicepresident de màrqueting, Brent James

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

És Bitcoin Legal? Estat legal de Bitcoin per països

Post Bitcoin

Expedia Ara accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

USPS Bitcoin Exchange? Estan explorant laddició de Bitcoin!

Post Bitcoin

MasterCard Bitcoin Patent per carro de la compra arxivada a tot el món!

Post Bitcoin

Bitcoins contra Bit Coins i Bitcoin contra Bit coin

Post Bitcoin

Com fer créixer els seus bitcoins un 20% anual al pilot automàtic

Post Bitcoin

Revisió de FreeBitco.in

Post Bitcoin

Com utilitzar PayPal per comprar i convertir Bitcoin: una guia senzilla

Post Bitcoin

Un exemple real en viu per al comerç de Bitcoin per copiar