Millors Vídeos Tècnics sobre com funciona Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Millors Vídeos Tècnics sobre com funciona Bitcoin

Millors Vídeos Tècnics sobre com funciona Bitcoin

Heus aquí una llista dels millors vídeos que descriuen els detalls tècnics de Bitcoin - que ajuden a proporcionar una comprensió més avançada de les femelles i perns que fan Bitcoin treball.

Si vostè és una persona no tècnica i no té ja una idea del que Bitcoin és, probablement és millor que veure primer les cinc millors vídeos que expliquen Bitcoin (Ràpida) com encebador.

Els vídeos s'enumeren a continuació en ordre creixent de profunditat: la més avall a la llista del vídeo és, més profund és el forat del conill va. Així sentir-se còmode, posar en el seu protector de butxaca, i estar llest per a dominar el moneda digital conegut com Bitcoin.

Com Bitcoin Obres en 5 minuts de Scott Driscoll

Per què és bo

Prou curt com per veure en el teu descans per fumar a la feina (però el tipus parla ràpid, de manera que pot ser que hagi de rewatch algunes parts - Sé que ho vaig fer).

El vídeo compta amb uns gràfics informatius que il·lustren breument la mecànica de Bitcoin: xarxa P2P descentralitzat, signatures digitals, i prova de treball.

Com funciona Bitcoin Sota la màscara de Scott Driscoll

Per què és bo

Un altre gran vídeo per Scott Driscoll - és molt més lent ritme que el seu vídeo anterior, i se submergeix en molt més detall, tot dins de 23 minuts.

El vídeo utilitza un llenguatge senzill i il·lustracions animades bàsiques per donar una àmplia visió dels conceptes clau que fan la feina de Bitcoin.

On és inexacte

  00:43

 • Mdash; "... Limfàtics o ordinadors de la xarxa Bitcoin apliquen aquesta transacció a la seva còpia del llibre major..."
 • Això és una mica de simplificació. Nodes de retransmissió noves transaccions a altres nodes a la xarxa si la transacció passa la validació bàsica (és a dir, si hi ha sortides no utilitzats, té signatura vàlida, i no és una doble despesa). No obstant això, no s'apliquen de forma permanent nova transactionsto seus propis llibres en aquest moment.
 • Noves operacions s'apliquen després d'un miner "troba un bloc" i el difon a través de la xarxa. En aquest moment, els nodes afegeixen que el bloc de transaccions al seu propi llibre de comptabilitat (també conegut com blockchain). Això s'explica amb més detall més endavant en el vídeo.
 • 18:16

 • Mdash; "Cada quatre anys la recompensa bloc es talla per la meitat..."
 • La recompensa bloc es redueix a la meitat per cada 210.000 blocs que es troben - quatre anys és gairebé el temps estimat que es necessita (6 blocs / hora * 24 * 365 * 4 = 210.240).

Khan Academy - Bitcoin Curs de l'Acadèmia Khan

Per què és bo

Khan Academy és una organització educativa en línia de renom, i el seu vídeo juliol Bitcoin cicle de conferències dóna molta informació sobre el protocol Bitcoin a un ritme més relaxat. El conferenciant, Zulfikar Ramzan, fa un gran treball de descriure els detalls Bitcoin utilitzant una pissarra virtual i un llenguatge que no és aclaparadora ple d'argot tècnica.

On és inexacte

  Informació general a les 4:45

 • Mdash; "... I els 2 restants bitcoins seran una tarifa de transacció..."
 • Aquesta transacció exemple no és el millor exemple: una tarifa de transacció 2 Bitcoin és una quota gran que la majoria de la gent mai voluntari de pagament. Actualment, una tarifa de transacció normalment Bitcoin is.0001 BTC per transacció, o l'equivalent d'uns pocs centaus (en USD).

Referències i lectura addicional

 • Bitcoin Bitcoin Protocol Specon la Wiki
 • Guia del Desenvolupador de Bitcoin
 • Com el protocol Bitcoin realitat funcionament Michael Nielsen

Notícies relacionades


Post Bitcoin

FBI investiga els intercanvis de Bitcoin a causa de la prova de Silk Road

Post Bitcoin

Etiquetes dIRS Bitcoin a la propietat NO Moneda

Post Bitcoin

La cartera Bitcoin multi-sig segueix $ 12 milions en finançament per risc

Post Bitcoin

Els països europeus sesquerdin a Bitcoin per reduir el finançament del terrorisme

Post Bitcoin

Com es fa créixer la Comunitat Bitcoin a través de la consciència

Post Bitcoin

Què és una cartera Bitcoin i com aconseguir una cartera BTC?

Post Bitcoin

Com pot la moneda digital activar els agricultors a lÀfrica?

Post Bitcoin

Concurs destiu de MIT Bitcoin: BitComp

Post Bitcoin

Laboratoris de papallona Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

Valor Bitcoin: la naturalesa i lorigen dels diners

Post Bitcoin

Què passarà quan tots els bitcoins estiguin minats?

Post Bitcoin

Tot el que sempre heu volgut saber sobre els caixers automàtics de Bitcoin