Claus privades: importació contra el barri | Catalan.Lamareschale.org

Claus privades: importació contra el barri

Claus privades: importació contra el barri

Saber la diferència entre la importació d'una clau privada i escombrar és important, especialment si s'utilitza carteres de paper.

Importació

En importar una clau privada, que està simplement afegint a la col·lecció de les claus privades en la seva cartera de programari. Si alguna bitcoins pertanyen a la clau privada, que ara van a ser inclosos en el saldo de la seva cartera de programari. Però aquests bitcoins segueixen sent assignat a la clau privada: per exemple, si va a importar una cartera de paper, els seus bitcoins ara existeixen tant a la cartera de paper i la cartera de programari. Si algú més surti a les mans la clau privada d'aquesta cartera de paper, o ja han tingut accés a la seva clau privada, que encara poden passar les seves bitcoins. A més, qualsevol bitcoins enviats a la cartera de paper en el futur seran acreditats tant a la cartera de paper i la cartera de programari.

Una altra cosa important a tenir en compte és que si qualsevol de bitcoins de la clau privada es gasten l'ús de la cartera de programari (és a dir, fer una compra en línia), llavors la clau privada s'esgota completament de les seves bitcoins. Fins i tot si només una part dels seus bitcoins es gasten. Això es deu al fet que les transaccions Bitcoin passen la totalitat del saldo d'una clau privada, i enviar qualsevol canvi sobrant per a una clau privada recentment generat a la cartera de programari.

La importació també pot conduir a altres problemes, com ara la necessitat de tornar a la reserva seves claus privades quan s'importen en una cartera determinista.

Quan s'ha de importar una clau privada?

Només s'ha de fer una importació Si ha generat la clau privada (o cartera de paper) a si mateix i ningú més té alguna vegada, o mai, tenir accés. Si algú li va donar la cartera de paper, o la seva clau privada s'ha vist, o serà vist per altres persones, d'escombrar al seu lloc.

Escombrar

Escombrant una clau privada és el mateix que importar, però amb un pas addicional: tots els bitcoins que pertanyen a la clau privada s'envien a una nova direcció Bitcoin en el seu client de programari. Això es fa a través d'una transacció de Bitcoin, per la qual cosa es requereix una connexió a Internet per enviar la transacció i completar l'escombrat. Després que el escombrat s'ha completat, la cartera de paper està completament esgotada de fons i tots els bitcoins de la clau privada ara pertanyen a una nova clau privada a la cartera de programari.

Des del escombrat implica l'enviament d'una transacció (a si mateix), amb càrrec d'un miner de 0,0001 BTC en general s'ha de deduir del seu saldo. Depenent del client que utilitzi, aquesta quantitat és opcional o configurable.

Quan s'ha de escombrar una clau privada?

Vostè ha escombrar una clau privada si algú té o tindrà mai accés a la clau privada (com si algú li va donar una cartera paper o la clau privada va ser publicat en línia). Això evitarà que un lladre mai ser capaç de passar els bitcoins associats a ella, fins i tot si tenen o alguna vegada aconsegueix accés. Si la clau privada (o cartera paper) es van a utilitzar en el futur, llavors es pot mantenir i escombrar el seu contingut de nou una vegada més bitcoins són enviats a ella.

Si encara està en dubte de si s'ha de importar o escombrar una clau privada, probablement hauria escombrar. Es resol molts dels problemes que poden sorgir de fer una importació.

Què clients de programari pot importar i escombrat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Els mariscs nord-americans ja esgoten la venda de Bitcoins de la carretera de seda

Post Bitcoin

Què és el suport de Bitcoin?

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Com comprar Ethereum - Una guia ràpida dinici per a principiants

Post Bitcoin

Per què necessitem finançar Wallet fosca?

Post Bitcoin

Com acceptar Bitcoin amb BitPay

Post Bitcoin

Guia de mines Zcash per a principiants: Mine Zcash a la vostra PC

Post Bitcoin

Revisió de Coinbase: la primera cosa que has de saber

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin depèn de tu

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

Trucoin anuncia la col·laboració amb Bitpay per al Bitcoin St. Petersburg Bowl