Els cinc millors vídeos que expliquen Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Els cinc millors vídeos que expliquen Bitcoin

Els cinc millors vídeos que expliquen Bitcoin

He arrodonit fins als millors vídeos que descriuen de forma ràpida i Bitcoin no li donarà un mal de cap. Aquests vídeos són curts i al punt. Van ser fets per introduir les majors característiques de Bitcoin sense aclaparar l'espectador amb un munt de friki-parlar.

Què és Bitcoin? per Bitonicand funk-i

Per què és bo

Un vídeo molt enganxosa amb un gran impacte. Il·lustra moltes de les millors parts de Bitcoin en tan sols 1 minut i 35 segons: no hi ha fronteres, no intermediari, taxes baixes de transacció, quantitat limitada (sense inflació), i les transaccions ràpides.

On és inexacte


  00:31

 • Mdash; "... I obtenir algunes monedes Pot fer-ho de dues maneres :. O bé comprar-los en un lloc d'intercanvi, o acceptar-los com pagament, és clar."
 • Curt i dolç, amb algunes animacions fresc. Tocs d'altres avantatges principals de Bitcoin: la simplicitat d'enviament de Bitcoin, beneficis per als comerciants, i com els miners són recompensats per la verificació de transaccions i gravar-les en el blockchain.
 • On és inexacte

   Dotze i trenta-quatre - "Els seus bitcoins es mantenen en la seva cartera digital en el seu ordinador o dispositiu mòbil."

  • També pot emmagatzemar en un bitcoins allotjat walletor una cartera física o paper.

  Bitcoin: Tots els fets per viure cada dia

  Per què és bo

  Un vídeo lleugerament més lent ritme que colpeja en molts dels millors punts de Bitcoin sense ser parcial. Es dóna alguns detalls sobre la mineria i la forma en què la taxa de creació de bitcoins es redueix amb el temps.

  On és inexacte

   01:55

  • Mdash; "En aquest moment, 25 bitcoins es generen cada 10 minuts. Aquesta taxa es reduirà a la meitat cada 4 anys fins als bitcoins finals es creen en 2140."
  • Vaig a nitpick aquests marcs de temps, ja que són aproximacions. La veritat és que bitcoins detallada es creen cada vegada que un miner resol un bloc, que pot ser més o menys freqüents de 10 minuts (però la xarxa s'ajusta periòdicament la dificultat de mineria per fer la solució d'un bloc de presa 10 minuts de mitjana). A més, la recompensa Bitcoin es redueix a la meitat per cada 210.000 blocs que resol, que ha pres com a 4 anys en el passat. Però pot prendre menys de 4 anys en el futur, especialment si més i més potència de càlcul es posa en bitcoins mineres.

  Bitcoin Explicat per Duncan Elms

  Per què és bo

  Una mica antiquat, però completament la pena veure els efectes visuals! Els estats vídeo com Bitcoin no té banc central i hi ha una quantitat limitada de bitcoins, sinó que se centra més en la mineria Bitcoin, intercanvis, i mercats.

  On és inexacte

   02:11

  • Mdash; "El canvi més gran és Bitcoin Mt gox."
  • Aquesta vegada va ser cert, però Mt. Gox ha demanat el bankruptcyand ja no funciona.

  "Quin és el tracte amb bitcoins" per SENSE

  Per què és bo

  El vídeo va ser produït professionalment per eBay. Porta moltes de les millors característiques de Bitcoin com estar gairebé a prova de falsificacions, seguretat a través de la criptografia, i la manca d'una autoritat central. Però l'objectiu principal és la incertesa del futur de Bitcoin i com es "podria impactar un dia l'economia global".

  On és inexacte

   00:47

  • Mdash; "Bitcoins són també una forma totalment anònima de la moneda."
  • No és cert, és Bitcoin pseudònim, perquè totes les transaccions són públiques i destinataris i remitents són identificats per les seves adreces de Bitcoin. Diners en efectiu física és una forma totalment anònima de la moneda.
  • 01:10

  • Mdash; "No poden ser confiscats pels governs...".
  • Això és una manera confusa perquè una cartera Bitcoin pot ser confiscat pels governs, els encarregats de fer complir la llei, o qualsevol altra persona. El prenedor només ha de tallar l'ordinador o robar el seu disc dur, o enganxar-qualsevol mitjà físic que conté les claus privades de la seva cartera. I els seus bitcoins hauran desaparegut. Només cal preguntar Ross Ulbricht, que tenia 144.000 bitcoins confiscats pel FBIwhen van arrabassar el seu ordinador portàtil mentre ho estava utilitzant en una biblioteca pública.
  • La millor protecció contra el robatori físic és xifrar el disc dur o cartera Bitcoin amb una contrasenya segura, i una còpia de seguretat a una altra ubicació física. Llavors, fins i tot si es pren la seva cartera, serà gairebé impossible que el lladre d'ús o gaudi dels seus bitcoins, mentre que encara tindrà accés.

  Coneix altre vídeo que és genial d'explicar Bitcoin ràpidament? Contacte Me- fem que aquesta llista creixi!

  Què és un Bitcoin? per WSJDigitalNetwork

  Per què és bo

  Una mica antiquat, però completament la pena veure els efectes visuals! Els estats vídeo com Bitcoin no té banc central i hi ha una quantitat limitada de bitcoins, sinó que se centra més en la mineria Bitcoin, intercanvis, i mercats.

  On és inexacte

   02:11

  • Mdash; "El canvi més gran és Bitcoin Mt gox."
  • Aquesta vegada va ser cert, però Mt. Gox s'ha declarat en fallida i ja no opera.

  Unir-se a la revolució Bitcoin per FreeToEvolveS

  ->

  Bitcoin vídeo curs accelerat

  Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

  Notícies relacionades

  
  Post Bitcoin

  Nota de premsa: Geniuses Work Work Corp adquireix el control del patrimoni net a ZenMiner per 8 milions de dòlars

  Post Bitcoin

  The Rise and Rise of Bitcoin, llançat a tot el món, però necessita als espectadors principals

  Post Bitcoin

  Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

  Post Bitcoin

  Developing Story: Rumors de USMS i FTC Raid en Butterfly Labs

  Post Bitcoin

  Què és el Bitcoin Mempool?

  Post Bitcoin

  Anuncieu que la vostra empresa accepta Bitcoin

  Post Bitcoin

  Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

  Post Bitcoin

  Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

  Post Bitcoin

  On els diners van a morir - AlephBlog

  Post Bitcoin

  La regulació de les notícies i els caixers automàtics apareixen, mentre que eBay i Google semblen més compatibles amb Bitcoin que mai

  Post Bitcoin

  MasterCard Bitcoin Patent per carro de la compra arxivada a tot el món!

  Post Bitcoin

  Com comprar Bitcoins: 100% segur, guia gratuït de compra de Bitcoin