Top Seven Ways Your Identity pot estar vinculat a la vostra adreça de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Top Seven Ways Your Identity pot estar vinculat a la vostra adreça de Bitcoin

Top Seven Ways Your Identity pot estar vinculat a la vostra adreça de Bitcoin

La clau per mantenir les seves transaccions Bitcoin de ser identificat amb vostè és evitar que altres persones saber què adreces són seus. Si vostè està tractant de romandre en l'anonimat (o més precisament, pseudònim) amb Bitcoin, per llegir en les formes més comunes veritables identitats de les persones estan sempre associats amb les seves adreces de Bitcoin. I tractar d'evitar-los.

També podria ser val la pena mirar Usant Bitcoin Anonymouslyfor altres millors pràctiques i consells professionals.

1. Publicació del seu Nom i Direcció de Bitcoin Online

Que coneix la seva Direcció: qualsevol usuari d'Internet

Gary ha rebut més de 71 BTC a aquesta direcció.

Això és una obvietat i és la forma més comuna de la propietat d'una adreça Bitcoin es revela. Molta gent a Internet mostren públicament una adreça Bitcoin amb el seu nom unit a ell amb l'esperança que altres els van a enviar bitcoins. Uns pocs exemples:

  • Escriure un bloc personal amb el seu nom veritable en ell i publiqui una adreça Bitcoin per a les donacions.
  • Usant la seva identitat real en un fòrum i posar la seva adreça Bitcoin en el post signatura.
  • El llançament d'un lloc web amb la seva adreça Bitcoin en qualsevol lloc en ell i el registre de nom de domini del lloc web amb el seu nom real.

Per desgràcia, un cop publicada, aquest coneixement estigui disponible per a qualsevol persona amb una connexió a Internet. Adreces específiques Bitcoin són fàcils de les operacions de recerca amb un motor de cerca. I gràcies a coses com Google Cache i Camí a la màquina, que probablement serà així per sempre.

2. Bitcoins comercials per a la moneda nacional en un intercanvi

Que coneix la seva adreça: l'intercanvi

Muntanya Gox va mantenir pestanyes. I després es van filtrar.

Gairebé tots els intercanvis que s'encarrega de la moneda nacional (Fiat) està subjecte a regulacions contra el rentat de diners, pel que és necessari perquè els clients proven la seva identitat en proporcionar imatges escanejades dels seus documents d'identitat del govern, estats de compte i factures de serveis públics. Llevat que es pot fer veure aquests tipus de documents, l'intercanvi sabrà exactament el que ets i conservarà aquests registres indefinidament. Vas a estar associat amb totes les transaccions Bitcoin entrants i sortints en el seu compte d'Exchange, el que pot indicar que la seva propietat de cap de les direccions relacionades amb aquestes operacions.

3. Les compres coses amb Bitcoin

Que coneix la seva adreça: el processador de comerç i / o pagament

Esperem Bitpay mai es posa amistosa amb l'IRS.

Revelar la seva identitat quan fa la compra amb Bitcoin no pot ser fàcilment evitat. El destinatari del seu pagament Bitcoin pot identificar la seva adreça d'enviament, més qualsevol direcció de canvi que el client envia bitcoins addicionals per. A menys que vostè està comprant béns digitals descarregables, en general necessita proporcionar un nom i una adreça d'enviament.

Si el comerciant utilitza un processador de pagaments com Coinbaseor Bitpay, la seva adreça d'enviament no pot ser revelada al comerciant, però el processador de pagaments sense dubte mantenir un registre dels detalls de la transacció i les seves dades personals.

4. L'ús d'un client fi o cartera Allotjat

Que coneix la seva adreça: els administradors del servidor

El client lleuger de l'electro no amaga les adreces dels servidors de Bitcoin SPV.

Clientsdon't prima té una còpia local de la cadena de bloc, de manera que consultar un únic servidor SPV que ho faci. Aquestes consultes revelen totes les direccions Bitcoin que pertanyen al seu client lleuger, a més de la seva adreça IP, a qui opera el servidor SPV. Mentre que els clients lleugers tenen la capacitat per emmascarar les adreces són seus utilitzant filtres de floració, la majoria dels clients lleugers no tenen prou utilitzar-los.

Carteres allotjats tenen coneixement de primera mà de les seves adreces de Bitcoin causa de la seva cartera resideix en els seus servidors. Qualsevol informació addicional que proporciona als ells (com el nombre de telèfon, la ubicació o adreça de correu electrònic) també pot oferir pistes sobre la seva veritable identitat.

Aquests dos tipus de carteres fuites tant la seva adreça IP i les seves adreces a tercers. La seva adreça IP no pot revelar la seva veritable identitat immediatament, però pot ser utilitzat per ajudar a descobrir la mateixa.

5. Ús de Bitcoin Sense una VPN / Tor

Que coneix la seva adreça: el proveïdor de serveis d'Internet (ISP)

A ells els agrada veure (el tràfic d'Internet).

Bitcoin no té cap tipus de xifrat incorporat pel que fa a les operacions de radiodifusió a través de la seva xarxa P2P. Quan el client transmet transaccions a través de la xarxa, que passen a través dels servidors de porta d'enllaç del vostre ISP en text pla. El seu ISP pot interceptar i analitzar aquest trànsit, i després determinar quina d'aquestes transaccions pertanyen a la seva adreça IP (en comparació amb aquelles transaccions que només es fa la repetició). Les transaccions que pertanyen al que van a aparèixer en primer lloc en la xarxa a través de la seva adreça IP, diferenciant-les transaccions que ja han estat propagades per altres nodes. I llavors la seva adreça IP pot ser utilitzat per la seva proveïdor d'Internet per buscar la seva identitat personal - el tenen en arxiu des d'subscriure al seu servei.

L'ús de Bitcoin amb una VPN encriptat o Torcan emmascarar eficaçment la seva adreça IP real, ajudant a dissociar el tràfic de Bitcoin de vostè.

6. L'ús de Blockchain.info i aclaparar a Roger Veure

Que coneix la seva Direcció: qualsevol usuari d'Internet

El menjar per emportar aquí és que les persones amb accés tant a les seves dades personals i adreça Bitcoin poden optar per publicar ells en qualsevol moment que vulguin.

7. Aconseguir un tatuatge visible de la seva Direcció de Bitcoin

Que coneix la seva Direcció: qualsevol persona que pren la imatge o li talla el braç

Un litat que aconsegueixi que va pagar.

A principis de 2014, un home de l'estat de Washington tenia la seva direcció pública tatuat a l'avantbraç en la forma d'un codi QR. No està clar si va ser mai capaç d'obtenir el codi QR per escanejar (no podria). Però si funciona, tindrà una forma convenient de cobrar en persona amb bitcoins. I serà tan convenient per a qualsevol persona que el veu en una camisa de màniga curta per saber exactament la quantitat que té en aquesta direcció Bitcoin.

Així que... Qui més podria saber?

Fins i tot si l'enllaç entre l'usuari i una adreça Bitcoin només es registra per un sol comerciant, administració del servidor, o el propietari de canvi, no sempre pot romandre d'aquesta manera. Registres del servidor poden ser piratejats i va filtrar a Internet. Els oficials de policia poden utilitzar citacions, ordres judicials, i en secret NSL'sto obligar a aquests serveis a lliurar els seus registres. O algun adversari podria utilitzar el xantatge bona passada de moda per aconseguir les seves mans en alguns registres del servidor sucosos.

A més, ara se sap que els poderosos organismes governamentals (* tos * Hola NSA * tos *) són interceptar i referències creuades quantitats massives de trànsit d'Internet. Així que a menys que vostè ha estat xifrant el tràfic d'Internet amb Tor o una connexió VPN, que probablement ja sàpiguen que vostè fa servir Bitcoin, quantes monedes que té, i que li agrada passar els mitjons d'alpaca. Weirdo.

Sap vostè que l'ús d'altres formes de Bitcoin es pot remuntar a la identitat d'algú? Posa't en contacte amb mi. Veurem si podem tirar cap amunt en aquesta llista aquí.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

Anem a aconseguir Meta amb la propietat del lloc mitjançant Token

Post Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Post Bitcoin

Op-Ed: no necessitem la fundació Bitcoin

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Veniu Bitcoins en una borsa

Post Bitcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin amb Purse.io

Post Bitcoin

Lascens fabulós de Bitcoin acabarà amb llàgrimes: South China Morning Post

Post Bitcoin

Trucoin sobre a Milers en la seva llista despera en més de dos estats de Dozen