Utilitzant Bitcoin de forma anònima | Catalan.Lamareschale.org

Utilitzant Bitcoin de forma anònima

Utilitzant Bitcoin de forma anònima

Totes les transaccions Bitcoin s'emmagatzemen en un llibre de comptabilitat pública anomenada la blockchain. Les dades emmagatzemades en cadascuna d'aquestes transaccions inclou una quantitat bitcoin pagament i les adreces Bitcoin del remitent i el destinatari (entre altres coses). Com que cada transacció utilitza els bitcoins d'una transacció prèvia, i el blockchain són dades públiques, cada pagament Bitcoin té un historial rastrejable que pot ser vist per qualsevol persona.

Adreces Bitcoin no estan supeditats al fet que una persona o entitat. És per això que Bitcoin és sovint anomenat pseudonymousor pseudo-anonimat. No obstant això, la identitat d'una persona pot estar associada amb una adreça Bitcoin a través d'altres mitjans. Quan això passa, és possible determinar les transaccions d'aquesta persona cap enrere i endavant a través de la història blockchain. L'incompliment anonimat sola pot descobrir tot l'historial de transaccions Bitcoin d'un individu.

Però, com es vincula amb una adreça d'una persona? En general, l'associació es produeix quan les persones publicar el seu nom juntament amb la seva adreça de Bitcoin en línia. Però hi ha un munt d'altres maneres (fer una ullada als primers set maneres de la seva identitat pot ser vinculada a la seva Bitcoin Direcció). Un cop realitzada l'associació, una festa amb suficient determinació, el temps i els recursos podria analitzar la blockchain i determinar quants bitcoins un individu té, la forma en que els reben, i la forma en què ells passen.

Per utilitzar Bitcoin forma anònima, les precaucions s'han de prendre per evitar que la seva veritable identitat sigui associat a les seves transaccions i direccions.

Tl; dr; Bitcoin no és anònima - però pot ser suficient en l'anonimat, si vostè té cura.

Utilitzar una nova direcció per a cada transacció d'entrada

La primera i més fàcil pas és utilitzar una nova, sense usar l'adreça per a cada transacció d'entrada. Simplement generar una nova direcció i utilitzar-lo per rebre un pagament d'ajuda a amagar el saldo total de la cartera de Bitcoin. Si cada pagament que rep va a una direcció diferent de la seva propietat, a continuació, els bitcoins es reparteixen entre diverses direccions, en lloc d'emmagatzemar-se en una suma gran embalum en una sola direcció. Això fa que sigui molt més difícil per a algú que sap quants bitcoins és el propietari perquè la majoria dels clients Bitcoin no revelen públicament les adreces que el propietari quan rep un pagament.

No obstant això, aquestes adreces es poden associar públicament entre si quan envia un pagament. Si l'import total de la transacció que està enviant és més gran que la quantitat que té en una sola direcció, a continuació, els saldos d'algunes de les seves direccions s'han de combinar com les entrades per arribar a la quantitat total de la transacció. Una vegada que aquesta transacció s'emmagatzema en el blockchain, pot indicar, però no necessàriament provar que aquestes direccions d'entrada individuals eren propietat d'una sola entitat. Si la seva identitat no s'ha associat amb qualsevol de les seves direccions, sent el seu anonimat ha de ser sobretot segura.

Però si ja té un parell d'operacions vinculades al seu nom, pot ser millor per començar una nova cartera que es dedica a l'ús de Bitcoin forma anònima, i transferir els seus bitcoins a la nova cartera mitjançant l'execució a través d'un mesclador. Mantenir la seva cartera en l'anonimat i la cartera ordinària separada - no enviar les monedes entre els dos sense necessitat d'utilitzar un mesclador.

També digne de menció és que les transaccions Bitcoin sempre passen la quantitat total emmagatzemada en una direcció. Això vol dir que si vostè està enviant 1 bitcoin des d'una adreça que conté 2 bitcoins, l'1 bitcoin addicional serà inclòs en la transacció, però serà enviat de nou a una de les seves pròpies direccions. En la forma més senzilla el canvi tornarà a l'adreça original, però això té el gran inconvenient que serà clarament visible que la direcció pertanyia a la part receptora. Per aquesta raó la majoria de les carteres Bitcoin creen automàticament noves direccions de canvi per rebre les restes de les seves transaccions. Aquestes adreces poden ajudar a canviar la màscara que el destinatari de l'operació realment era.

Tl; dr; Generar una nova direcció per cada pagament que desitja rebre - que ajuda a amagar el seu saldo total de Bitcoin.

Evitar clients lleugers i Moneders Hosted

Gairebé tots clientsleak prima que és el propietari adreces a qualsevol servidor de simple verificació del pagament (SPV) que es connecten a. Els clients lleugers no emmagatzemen la blockchain localment. En el seu lloc, consultar un únic servidor SPV per a les transaccions que involucren les adreces en la seva cartera. Mentre que aquesta funcionalitat és molt més eficient i ràpid que analitzar el blockchain localment, el desavantatge és que cada direcció Bitcoin és el propietari s'envien al servidor SPV.

Clients allotjats són fins i tot pitjors en termes d'anonimat. Totes les claus privades i públiques resideixen en els servidors de 3 ª part, pel que és trivial per a l'operador per saber què Bitcoin aborda és el propietari. A més, qualsevol altra informació que hagi enviat al servei s'associa amb les direccions de Bitcoin i es pot accedir fàcilment pels operadors del servei.

Aquests tipus de carteres fan que sigui fàcil per a un operador del servidor SPV o administrador del servei no només per saber què Bitcoin s'ocupa de la seva propietat, sinó també els associen amb la seva adreça IP. L'operador podria publicar la informació potencialment, podrien ser piratejats i la informació robada, o podrien ser subpoenaedor NSL'dto proporcionar registres a la policia o agències governamentals.

Un dels fonaments de Bitcoin és no haver de confiar en un sol partit. En termes d'anonimat, el millor és utilitzar un client complet com Bitcoin Bitcoin-Qtor Armeria, i emmagatzemar tota la blockchain localment.

Tl; dr; clientsand prima allotjat carteres s'escapen les direccions de posseir - utilitza un client complet com Bitcoin-Qtor Armoryinstead.

Bitcoin i la seva adreça IP

Quan vostè està iniciant una transacció en el seu equip, el client Bitcoin envia les dades necessàries per a altres clients, transmetent de manera efectiva la transferència a la xarxa Bitcoin. Bitcoin no xifra el seu trànsit, el que significa que el seu proveïdor de servei d'Internet, el propietari del punt d'accés Wi-Fi pública que utilitzeu, o la NSA pot mirar les seves transaccions i determinar els saldos dels seus Bitcoin amb poc esforç. Per a un tercer sofisticada és molt possible reunir una gran quantitat de dades sobre transactionsto realitzat revelar la identitat dels usuaris de Bitcoin en general.

Si la seva necessitat de contrarestar garanteix l'anonimat traçabilitat IP, cal connectar-se a la xarxa Bitcoin través d'una capa d'anonimat com Tor o una xarxa privada virtual (VPN).

Tor

Obtenir Torfrom el lloc web oficial, instal·lar el client Tor i assegurar-se que s'està executant. A continuació, aneu a la configuració de xarxa del seu client Bitcoin i establir la connexió amb servidor intermediari SOCKS, adreça 127.0.0.1 (també conegut com localhost) a través del port 9050 (el port estàndard Tor) o el port 9150 (si teniu el paquet navegador Tor). Tor és naturalment més lent que la seva connexió directa a Internet, de manera que si voleu configurar un client complet per al seu ús a través de Tor, que seria una bona idea per descarregar la primera blockchain sense Tor, i aleshores utilitzar Tor sempre que enviï una transacció.

VPN

A més de Tor també és possible utilitzar un VPNto ocultar la seva adreça IP. Però això ve amb l'estipulació que ha de confiar en el proveïdor de VPN no per iniciar la sessió o revelar les seves transaccions. La majoria dels proveïdors de VPN proporcionen configuracions o aplicacions que la ruta de forma automàtica tot el tràfic d'Internet a través del seu servei, així que no cal fer configuracions addicionals en el seu client Bitcoin.

Explotar una xarxa pública (WIFI) per a una capa addicional d'anonimat

Quan WIFI pública s'utilitza, a més de Tor o una VPN, s'afegeix un altre nivell de seguretat al seu anonimat. Proveïdors de serveis d'Internet Inici recullen els noms de clients, adreces i altres dades personals quan el client signa per al servei. La seva identitat està directament vinculada a la seva adreça IP i sigui quin sigui el tràfic d'Internet que generen utilitzant la seva connexió a Internet.

WIFI pública no requereix que proporcioni les seves dades personals per fer una connexió a Internet, el que fa més difícil per a la seva activitat que s'identifica a l'usuari. No obstant això, encara hi ha altres coses a considerar. La seva adreça MAC molt probable que es registra per l'operador WIFI pública, que pot ser utilitzat per identificar l'ordinador. La majoria dels sistemes operatius permeten a falsificar la veritable adreça MAC de la targeta de xarxa mitjançant la generació i l'ús d'una adreça MAC aleatòria al seu lloc. Això s'ha de fer cada vegada que abans de connectar-se a la xarxa WiFi pública. A més, considerar altres formes en que la seva identitat podria estar relacionat amb la seva connexió, com ara:

 • Càmeres de seguretat a la zona
 • Usant el mateix lloc WIFI de forma recurrent i ser reconegut pels empleats
 • Usant una targeta de crèdit per comprar béns en el lloc
 • Navegar per llocs no xifrats que calgui hagi enviat les seves dades personals a

Recordeu, es recomana mantenir tot el seu trànsit WIFI pública xifrada amb Tor o una VPN.

Tl; dr; amaga el seu tràfic d'Internet utilitzant Bitcoin Torand / o una VPN. Utilitzar WIFI pública com una mesura addicional.

Com arribar bitcoins anònimament

Si bé és possible per anonimitzar bitcoins més tard per trencar la cadena d'identitat que el vincula amb les monedes, la millor manera de romandre en l'anonimat no és tenir les seves credencials relacionada amb una operació de Bitcoin en el primer lloc.

Si compra bitcoins en un lloc d'intercanvi, que estan inevitablement vinculats al seu nom. La majoria dels intercanvis requereixen que verifiqui la seva identitat, proporcionant una anàlisi del seu document nacional d'identitat. També pot ser necessari per proporcionar imatges escanejades de factures de serveis públics o estats de compte bancaris per provar la seva adreça física. A més, molts intercanvis només accepten transferències de moneda nacional a través del compte bancari o targeta de crèdit, el que demostra encara més la seva identitat i deixant un rastre de paper que és fàcil de rastrejar. Una vegada que proporciona l'intercanvi amb una retirada Bitcoin direcció per enviar les seves bitcoins acabats de comprar a, que la direcció està vinculada al seu nom en els registres d'intercanvis. Aquests registres podrien ser filtrats, publiquen, o sol·licitats pels agents de l'ordre.

Tl; dr; intercanvis Bitcoin requereixen documents i comptes bancaris que proven que ets. Evitar-los.

Comprar bitcoins en persona

El millor per comprar bitcoins de forma anònima és de trobar-se cara a cara amb algú disposat a vendre per diners en efectiu bitcoins física. Hi ha una sèrie de websiteswhere es pot trobar gent per comerciar amb, però el lloc més popular és LocalBitcoins. Per romandre en l'anonimat, s'han de prendre les següents precaucions:

 • No proporcionen cap informació que pugui ser utilitzada per identificar-lo. No proporcioni el seu nom real, adreça personal de correu electrònic, número de telèfon o adreça física.

  Si vostè ha de proporcionar el seu número de telèfon o utilitzar un telèfon per coordinar un Meetup comerç, aconseguir un telèfon un sol ús. Són barats i es poden comprar amb diners en efectiu.

  Depenent de les seves necessitats d'anonimat, és possible que vulgueu utilitzar una connexió a Internet en l'anonimat, com Tor, a LocalBitcoins d'accés i el seu compte de correu electrònic d'un sol ús.

  Trobar un venedor que està disposat a intercanviar bitcoins per diners en efectiu.

  Revisar l'historial del venedor i la retroalimentació que han rebut d'altres compradors, no el comerç amb els nous venedors.

  Reunir-se en un lloc ben poblada, pública. Pot ser útil a peu o amb bicicleta a la ubicació per evitar que el seu vehicle o de la seva matrícula identificada. Si ha de conduir a la ubicació, aparcar a una distància considerable, o té un amic que deixar i et va a recollir.

Tl; dr; bitcoins comprats en persona d'un desconegut amb diners en efectiu física són molt anònim.

Comprar bitcoins amb efectiu al correu

Transferències de diners anònims també poden realitzar-se mitjançant l'enviament de diners en efectiu física al correu o amb certs proveïdors de pagaments com MoneyPak. En aquest cas, el venedor proporcionarà una adreça de correu i se l'espera a empaquetar i enviar el pagament a ells. Depenent dels termes de l'acord, el venedor pot requerir que vostè enviï el pagament en primer lloc, o poden estar d'acord a col·locar a bitcoins en dipòsit. Per a més seguretat, també pot optar per enviar el paquet com el correu certificat, assegurar-ho, o requerir una signatura en el lliurament. Si va a assegurar la unitat, és possible considerar l'adopció de vídeo o fotografies dels continguts del paquet de demostrar el seu valor en el cas que el servei postal perdre o robar el paquet.

Si decideix no proporcionar una adreça de retorn en el paquet, el més probable és ser marcat pel servei postal de la inspecció addicional (potser per raigs X o gossos de drogues). També és millor no utilitzar una adreça de retorn que no existeix, perquè també es marcarà el paquet. A més, si l'enviament no pot ser lliurat, i no pot ser enviat de nou a vostè, òbviament, es perdrà els diners físic.

A més, molts venedors prefereixen usar PGP / GPGencrypted comunicacions de manera que la seva adreça de correu es revela només a tu i mai s'emmagatzema en els servidors del servei en text pla. Pot recompensa per configurar PGP / GPG al seu ordinador, anuncien que li donen suport, i proporcionar la seva clau pública.

Tl; dr; bitcoins comprat a través de diners en efectiu enviat per correu són una mica anònim, tot i que la direcció del remitent (si es proporciona) serà conegut pel venedor.

Comprar bitcoins d'un caixer automàtic

Cada vegada són més els caixers automàtics Bitcoin estan apareixent. En algunes jurisdiccions que demanen una gran quantitat d'informació d'identificació abans de poder comprar qualsevol quantitat de monedes, però altres són completament anònimes i simplement generen una cartera de paper o bitcoins transferència a una adreça de la seva elecció després de donar-los de menjar alguna cosa de diners. Si vostè pot trobar un caixer automàtic de tals Bitcoin, que seria una bona opció per aconseguir que bitcoins de forma anònima i sense gaire molèstia, fins i tot si ha de pagar per sobre del preu de mercat actual - però són rars.

El treball en línia

Una altra forma d'obtenir bitcoins anònima és guanyar amb el treball en línia. Hi ha una gran quantitat de treball en lloc d'ombra ofertes això, sempre amb la deguda diligència en acceptar una feina i romandre en l'anonimat cal, per descomptat no revelar la seva identitat real als seus ocupadors.

Jobs4Bitcoinssubreddit de Reddit és un bon lloc per buscar treballs que paguen bitcoins. Les ofertes de treball han d'estar marcats amb [CONTRACTACIÓ] i li toca a vostè per fer el contacte quan trobi alguna cosa que li agradi. Per descomptat, pot també anunciar les seves habilitats comercials amb un pal, assegureu-vos de marcar amb [FORHIRE].

Coinalityis un bon lloc de treball Bitcoin té una gran quantitat d'ofertes de treball que es poden filtrar per tipus d'ocupació, la categoria, el pagament i la ubicació. La majoria de les ofertes de treball a Coinality són la tecnologia i Internet relacionats i molts es poden fer en línia des de qualsevol lloc del món. També pot enviar el seu full de vida per atraure potencials ocupadors.

També hi ha dotzenes de llocs que paguen quantitats minúscules per visitar els llocs i veient anuncis, però en general no val la pena el temps i esforç.

Tl; dr, es pot obtenir bitcoins anònims treballant per a ells. Però evitar treballs que paguen per veure vídeos o fer clic a enllaços - no pagaran molt.

Mineria

Mentes mineres bitcoins fresques que no han existit abans i, per tant, és una forma anònima per obtenir monedes. El desavantatge principal és que la mineria ha evolucionat a partir d'una cosa que ningú podia fer amb el maquinari dels productes bàsics a un mercat altament competitiu en què només el maquinari especialitzat extracció (anomenats ASICs) pot aspirar a generar un benefici.

Tal Bitcoin miners no són fàcils de trobar, però, especialment si vostè està buscant un que li va donar més que el seu preu de venda. La dificultat a la mina bitcoins està en constant augment, a causa del mecanisme d'autoregulació de la xarxa, i molt sovint miners Bitcoin només es pot comprar a pre-ordre, que té més sovint que no va resultar ser una decepció per als entusiastes de la mineria. En general, les possibilitats d'obtenir més bitcoins amb la mineria que de la simple compra són gairebé nul·les, llevat que vostè està invertint en una operació minera gran.

Si encara està pensant a anar per aquest camí per l'amor d'anonimat, fer la seva tasca i la investigació de pujada dificultat i el retorn de la inversió relacionada (Retorn de la Inversió) càlculs per a la mineria de maquinari disponibles Bitcoin. També ha de prestar especial atenció a la reputació dels fabricants de maquinari i proveïdors.

Tl; dr; mineria és una gran manera d'aconseguir bitcoins forma anònima, però requereix una gran inversió inicial i no es garanteix que va a fer els seus diners de tornada.

Neteja de les seves bitcoins Tainted

Si té bitcoins que ja han ser d'alguna manera contaminada amb un enllaç que pugui identificar a vostè, és possible trencar aquest enllaç i efectivament anonimitzar les monedes de nou. Si es fa correctament, les futures transaccions des d'aquest punt en endavant no estaran connectats a vostè més.

Per a això hi ha mescladors (també coneguts com a gots). El concepte bàsic és que vostè envia les monedes que desitja tenir anònima a la mescladora, que al seu torn envia la mateixa quantitat menys un càrrec a una nova direcció que proporcioni. Les monedes que rep de tornada són d'una gran piscina mantinguda pel Servei d'barreja i idealment no han de tenir cap connexió amb les seves monedes originals.

El principal defecte d'aquest sistema rau en la seva naturalesa centralitzada. Vostè ha de confiar en el servei de barreja de retornar les seves monedes i, a més, cal confiar que no mantenen cap registre de les operacions de mescla realitzades. Especialment aquest últim punt és complicat, ja que mai es pot saber amb certesa el que estan fent amb les dades. Si el mesclador realment no manté cap registre de transaccions, no tenen manera de provar-ho. D'altra banda, si no ho fan, o fins i tot estan obligats a lliurar les seves dades, que no hi ha manera de saber.

Una millora important sobre mescladors centralitzades són els anomenats transaccions CoinJoin. CoinJoin piscines una sèrie de transaccions de diversos usuaris junts d'una manera que fa que sigui impossible dir amb absoluta certesa que envien quantes monedes en què direcció. La millor part és que no requereix CoinJoin confiança en un tercer, ja que pot portar a terme en la seva totalitat entre els participants i en cap moment són les seves monedes en perill de ser robat.

Blockchain.info d'wallethas una funció integrada anomenada "Coin compartida", que utilitza CoinJoin. Per usar-lo aneu a la pestanya "Enviar diners" en la seva cartera Blockchain.info i establir el tipus de transacció a la moneda compartida. Es pot triar el nombre de repeticions que desitgi, que és el nombre de passos de la transacció passa per abans que arribi al seu destí final. Més repeticions és igual a més intimitat, a causa de que l'enllaç al que es fa més feble amb cada pas.

Recordeu que Blockchain.info opera aquest servei, i no està clar si es mantenen els registres que estan associats amb la transacció mixt (és a dir, adreça IP o adreces Bitcoin). Si utilitzeu Tor o una VPN, llavors això pot ser una preocupació menor ja que romandrà oculta la seva veritable adreça IP.

->

Bitmixer és un servei de barreja centralitzat. Se li permet especificar una o més direccions cap endavant, on rebrà les seves monedes barrejades. També podeu especificar el retard i la distribució percentual entre les direccions de personalitzar encara més el procés. En acabar amb la configuració, se li donarà la direcció d'entrada i un codi especial. El codi li impedirà aconseguir les seves pròpies monedes a partir de mescles anteriors quan s'utilitza Bitmixer més d'una vegada. Honoraris de Bitmixer són 0,5% més 1 0,0005 BTC addicional per a cada direcció cap a endavant utilitzat.

Bitcoin boira és un mesclador centralitzat que existeix en la forma d'un servei ocult Tor. Per accedir al lloc real que necessita un navegador habilitat Tor. Ha de crear un compte en primer lloc a la que enviarà les monedes que desitja barrejar. A continuació, pot sol·licitar recessos i el lloc de forma aleatòria automàticament una sèrie de pagaments amb quantitats variables i retards. La tarifa es va assignar a l'atzar també, entre 1% i 3% per dipòsit.

Tl; dr; mescladors Bitcoin poden ajudar a desvincular la seva identitat de certs bitcoins mitjançant el canvi de les seves monedes amb les monedes d'altres moltes vegades.

DarkWallet

Bitcoin és encara una vegada les noves tecnologies i els intents de fer ús anònim és possible amb bona capacitat d'ús són encara més jove. Un projecte prometedor en aquest sentit és DarkWallet, que pretén ser una cartera Bitcoin per a les masses que fa que l'anonimat i la intimitat el menor esforç possible. DarkWallet va ser llançat recentment com el programari alfa, i no obstant això, no es recomana per al seu ús amb bitcoins reals fins a més proves i el desenvolupament ha estat completat. L'objectiu final és crear una cartera que es basa en les transaccions CoinJoin, adreces de sigil (que ajuden a amagar el receptor, encara que la direcció de sigil s'ha fet públic) i l'accés a través de xarxes de proxy com Tor. DarkWallet estarà disponible com un add-on per Chrome i Firefox.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Revisió de Coinhouse: la meva experiència personal amb aquest intercanvi de Bitcoin

Post Bitcoin

Revisió de laplicació: Hive Bitcoin Wallet per a Android (w Built-In App Store)

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin prosperarà en una economia deficient

Post Bitcoin

Hive Bitcoin Wallet afegeix Bluetooth, GPS Assisted Discovery

Post Bitcoin

Lenginyer de Facebook Ben Davenport suneix a un dels nous Bitcoin Startups BitGo

Post Bitcoin

OP-ED: Glenn Beck és bo per Bitcoin

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

He dinvertir a Bitcoin el 2018? Aquí hi ha 4 coses que has de saber

Post Bitcoin

24 de març de 2015

Post Bitcoin

Anem a aconseguir Meta amb la propietat del lloc mitjançant Token

Post Bitcoin

Compra Bitcoins des dun caixer automàtic