Problemes amb Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Problemes amb Bitcoin

Problemes amb Bitcoin

Bitcoin és una tecnologia revolucionària que ja està canviant el món - però no és perfecte. Els més notables són els seus problemes de facilitat d'ús que poden fer que l'adopció generalitzada difícil, si no impossible. A continuació s'enumeren algunes de les falles existents amb Bitcoin i el seu ús pràctic.

 • Bitcoin és difícil d'entendre

  L'existència de Bitcoin purament digital, la novetat i la complexitat tècnica són grans obstacles per a la majoria de la gent. Una gran quantitat de persones (especialment les generacions més grans) lluita amb el fet que no es pot mantenir un Bitcoin a les mans. O que no prové d'un banc, empresa o govern. Participar en Bitcoin requereix un ordinador o dispositiu. I donant una profunditat en l'explicació de com funciona Bitcoin a un oient no tècnica pot deixar-los amb una mirada d'ulls brillant. Aquestes barreres d'entrada contribueixen a la ignorància, la desinformació i desconfiança per als nous a Bitcoin.

  En general, un sol arxiu en l'ordinador de l'usuari Bitcoin és la clau definitiva per a l'accés a bitcoins d'aquest usuari. Si aquest fitxer cartera es perd o és robat, tots els bitcoins de la persona són molt probablement ha anat per sempre.

  Carteres xifrats? Magatzem refrigerat? BIP0038? terminologia de seguretat Bitcoin es llegeix com un altre idioma per al profà. L'aprenentatge de les millors pràctiques per a la protecció de bitcoins d'un pot ser aclaparador.

  Molts serveis de cartera en línia i les empreses han estat creades per descarregar els requisits de seguretat de l'usuari. La gent pot dipositar els seus bitcoins amb un servei per evitar haver de assegurar i còpia de seguretat de les seves pròpies carteres Bitcoin. No obstant això, l'ús d'aquests serveis encara requereix un coneixement bàsic de la seguretat informàtica, com l'ús de contrasenyes segures i autenticació de dos factors per evitar l'accés no autoritzat compte. A més, aquests serveis del sector privat són constantment blanc dels atacants, i alguns han estat hacker amb èxit i havien robat bitcoins dipositada per l'usuari. El principal problema amb aquests serveis és la confiança: si el dipòsit de bitcoins amb una altra persona, ha de confiar en ells per subjectar els seus fons (com un banc). Per desgràcia, ja hi ha hagut molts casos dels operadors de serveis Bitcoin corrent amb bitcoins dipositants.

  En aquest sentit, Bitcoin és similar al Fiat diners en efectiu. Pot confiar opcionalment una tercera part, com un banc o cartera en línia, per emmagatzemar els seus fons. Però aquesta confiança és definitiva: els operadors de serveis de Bitcoin podria fàcilment escapar-se amb els seus bitcoins. O el banc podria instituir una política de recapitalització i confiscar diners dels dipositants.

  Una diferència és que molts bancs estan recolzats per les agències governamentals d'assegurances per cobrir els tancaments, les curses bancàries, i el robatori, mentre que hi ha proveïdors cartera Bitcoin se sap que tenen algun tipus d'assegurança de dipòsits. Els bancs podrien confiar en el govern i el tresor nacional per treure'ls de la dificultat en cas d'insolvència. No obstant això, arguments en contra s'han fet que aquestes agències d'assegurances tenen fons suficients per cobrir els dipòsits o l'endeutament generalitzat de les arques nacionals per cobrir les demandes conduirien a la hiperinflació.

  ->
 • Bitcoin és lent i poc pràctic per a les transaccions de venda al detall

  Després d'una nova transacció es transmet a la xarxa Bitcoin, en general és visible per al destinatari en uns pocs segons. No obstant això, en alguns casos, pot trigar diversos minuts perquè la transacció viatjar a través de la xarxa i arribar a la connexió del receptor, causant una espera incòmoda tant per al comprador i el venedor.

  A més, llevat que el comprador està d'acord que esperar al voltant d'una hora aproximadament fins que la transacció sigui prou confirmada, la venda d'articles físics i digitals són susceptibles a atacs de doble gastar. Un comprador mal podria transmetre dues transaccions en conflicte utilitzant els mateixos bitcoins al mateix temps: un a pagar al venedor, i una segona transacció de pagar ells mateixos. El venedor pot veure la primera transacció al principi, i considerar l'ordre de pagament sense esperar que la transacció per confirmar, i que el comprador pugui sortir per la porta amb l'article. A continuació, la segona transacció queda confirmat de forma permanent en el blockchain després dels fets, el que invalida la primera transacció! En aquest cas, el venedor és bàsicament la víctima d'un robatori.

  La solució actual per aquest escenari és perquè els comerciants utilitzen un tercer proveïdor de serveis de pagament de tercers com processament de transaccions Bitcoin mànec bitpay.comto. Bitpay absorbeix tot risc doble despesa per al comerciant i afirma que té "experiència zero casos de frau en els pagaments". Si bé no és del tot clar com Bitpay mitiga els atacs dobles de despesa, s'estima que els serveis de pagament Bitcoin com aquestes estan ben connectats amb la xarxa Bitcoin a través d'un gran nombre de nodes Bitcoin a tot el món, que ajuden en la detecció d'atacs dobles gastar.

  Una solució podria ser una implementació del programari client Bitcoin que es pot connectar (potser a través de Bluetooth o NFC) directament al parell receptor i transmetre la transacció a ells, així com a tota la xarxa Bitcoin.

  ->
 • Bitcoin no s'ha incorporat a la protecció del consumidor

  Companyies de targetes de crèdit i les empreses de processament de pagaments (com PayPal) poden protegir els compradors dels venedors fraudulents amb les devolucions. Si un consumidor realitza una compra utilitzant els serveis de processament de pagament, i és capaç de mostrar que han estat arrencats per un venedor poc fiable, la companyia de processament de pagaments sovint reintegrar al comprador seus fons.

  Bitcoin no ofereix aquesta protecció: les transaccions són irreversibles, de manera que el comprador ha de confiar en el venedor a lliurar. Molts usuaris de Bitcoin diuen que aquesta és una característica, no una debilitat, i simplement requereix que el comprador per fer la seva deguda diligència abans d'enviar un venedor dels seus diners. A més, les transaccions irreversibles protegir els venedors de les devolucions fraudulentes.

 • Bitcoin té deficiències tècniques vulnerables als atacs orquestrats

  Atacs Sybil, 51%, i els atacs de denegació de servei no attacksare capaç de "trencar Bitcoin", però podrien interrompre temporalment els nodes de la xarxa o permetre transaccions dobles gastar. El treure d'atacs organitzats a gran escala requeriria una gran quantitat de potència de càlcul costós, i es torna cada vegada més improbable a mesura que més i més honestos nodes i els miners a la xarxa. Fins al moment, no s'han conegut interrupció estesa o doble despesa a causa d'aquest tipus d'atacs.

  Veure "debilitats" del Bitcoin wiki pagefor tota una llista de vulnerabilitats.

Bitcoin no és per a tots... Encara

Bitcoin va ser dissenyat per ser sense esperances: no cal dipositar la seva confiança en una autoritat central per crear, distribuir i administrar els diners. El costat afectar és que Bitcoin requereix més responsabilitat de l'usuari final per estar ben informat sobre les seves propietats i ús segur. I ja que Bitcoin és una forma completament nova i complexa idea, cal esperar un temps per a la majoria de la gent.

Però aquest coneixement no necessita ser absoluta; es pot optar per confiar en 3 parts per manejar les responsabilitats tècnicament més en profunditat perquè (igual que moltes persones opten per utilitzar Paypal, serveis de transferència electrònica, i els bancs per assegurar, gestionar i transmetre els seus diners). Nous negocis i entreprenuers estan construint aquest tipus d'infraestructura per solucionar algunes de les deficiències anteriors i fer Bitcoin més accessible per al públic en general.

Si utilitzeu un d'aquests serveis, segur de tindre una reputació digna de confiança en primer lloc. Google la merda d'ells per esbrinar coses com:

 • On es troba el servei?
 • Es publiquen una adreça física?
 • Es donen a conèixer les seves identitats o estan operant de forma anònima?
 • Quins són altres persones opinen sobre ells en fòrums i comentaris?

La conclusió és que Bitcoin és encara molt nova, i s'ha de considerar com un experiment. Les persones que encara no se senten còmodes amb els temes tractats anteriorment probablement no hauria d'usar Bitcoin.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

Silk Road, venedor de la subhasta de Bitcoin anunciat per loficina dels marescos dels Estats Units. Qui és?

Post Bitcoin

Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu

Post Bitcoin

BitPay estrena Copay: moneder Bitcoin de diversos segments per a grups

Post Bitcoin

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox

Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

Armory Technologies està publicant una versió actualitzada de la seva cartera Bitcoin després daconseguir una inversió de $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin Value part 2: els diners fins i tot necessiten un valor dús?

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Més brutícia al Bitcoin - Plata

Post Bitcoin

Qui és propietari de Bitcoin? És Bitcoin a Scam?

Post Bitcoin

Com es fa créixer la Comunitat Bitcoin a través de la consciència