Per què Bitcoin té valor | Catalan.Lamareschale.org

Per què Bitcoin té valor

Per què Bitcoin té valor

Durant els últims 3 anys, la taxa de canvi de Bitcoin s'ha disparat. En l'inici de gener de 2011, 1 bitcoin canviaria per aproximadament $ 0,31 USD. Actualment, a principis d'abril de 2014, 1 bitcoin buscarà $ 445 USD. Això representa un augment d'aproximadament 143,548% al llarg de 3 anys.

Per què algú pagar tant "diners reals" per a alguns compon digitals hoosie-quin és el seu-que ni tan sols es pot sostenir a les seves mans?

La resposta ve de la comprensió que tota forma de diners, de dòlars a or per bitcoins, només és valuosa si les persones consideren que és valuós. El valor d'uns diners està completament basat en les nostres pròpies percepcions individuals. Si confiem i el valor d'una forma de diners, acceptarem que a canvi dels nostres propis productes i mà d'obra. Però la nostra confiança en formes particulars de diners no és arbitrària o sense raó. Gairebé totes les formes de diners popular de la història ha posseït trets particulars que han causat que la gent vol usar-lo.

Bitcoin té gairebé totes les propietats de seguretat, so, i els diners útil. I si hi ha una nova forma de diners posseeix suficient d'aquestes qualitats, especialment fins al punt en que és avantatjós utilitzar sobre altres formes existents de diners, la gent va a triar voluntàriament a acceptar com a pagament i mantenir-la com a reserva de valor. A mesura que augmenta la demanda, augmenta el valor i el tipus de canvi puja.

Això no descarta que alguns dels beneficis a curt termini i les pèrdues Bitcoin ha experimentat pot ser degut a l'especulació. Els inversors que busquen obtenir guanys ràpids estan abocant diners en efectiu en Bitcoin; no utilitzar-lo com un mitjà d'intercanvi, però per vendre més tard per un guany fàcil. Les bombolles de preus han inflat i va esclatar en accidents dramàtics com els especuladors de pànic vendre les seves participacions en la Paraula de notícies negatives i esdeveniments relacionats amb Bitcoin auditiva.

4 anys mtgox preu mitjà BTC / USD a la pantalla scaleunmodified logarítmica de bitcoincharts.com, CC ASA 3.0 llicència

No obstant això, Bitcoin és encara un concepte nou encara en la seva infància. El mercat està tractant d'esbrinar quant val la pena, fent que el preu a curt termini a ser molt volàtil. A mesura que passa el temps, i es torna més Bitcoin descobert i distribuït uniformement, el valor de mercat serà menys volàtil. Per exemple, quan el preu de 4 anys de Bitcoin és vista en una escala logarítmica, es fa evident que cada bombolla posterior ha estat menys dramàtica (en termes d'ordres de magnitud), i el preu a llarg termini s'ha mogut constantment cap amunt.

Les qualitats de diners

Heus aquí una llista d'algunes de les propietats més importants d'una moneda sòlida, seguit d'un quadre bàsic que indica diverses formes de diners i les propietats que s'apliquen.

  Supply Limited / Rare

 • D'una forma de diners per tenir èxit, ha d'estar disponible en quantitats limitades. Aquesta és l'oferta i la demanda bàsica: un subministrament petit, fix generalment equival a una certa quantitat de valor. El més rar una substància és, més típicament es valora.
 • Utilitat

 • La utilitat d'un objecte juga un factor important en la determinació del seu valor. Articles més útils produeixen una major demanda, i per tant un preu més alt.
 • Fungible

 • Unitats individuals de diners han de ser idèntiques i intercanviables entre si. En cas contrari, es creen conflictes: certes unitats acaben tenint més valor que altres, el que fa més difícil el comerç.
 • Divisible

 • La capacitat de dividir una unitat en trossos més petits és necessari perquè coincideixi amb els preus específics, com els pagaments més petits per als béns i serveis de baix cost. Els diners que té unitats insuficientment petites, o es destrueix dividint-lo en parts més petites, és menys que ideal.
 • Prova la falsificació

 • Si els diners pot ser falsificada, no es pot dur a terme valor. Falsificació crea una falsa percepció de valor d'inutilitat, i infla artificialment l'oferta de diners, reduint el valor de les altres unitats.
 • Prova Decay

 • Un dels propòsits de diners és un dipòsit de valor. Si les unitats monetàries tendeixen a podrir-se o desaparèixer amb el temps, hi ha poc incentiu per mantenir o acceptar els diners com a forma de pagament.
 • Fàcilment transferible

 • També hi ha diners per a ser utilitzat com un mètode d'intercanvi. Si els diners no es pot intercanviar convenientment de béns i serveis, no va a ser utilitzat.
 • Voluntària / no controlada per l'Autoritat

 • Aquesta propietat significa que l'ús dels diners no és un mandat d'una autoritat. La gent hauria de ser lliure d'utilitzar els diners només si decideixen fer-ho. Altrament, amb el temps es triï una altra forma de diners o revolta contra l'autoritat. A més, si una autoritat està en control de l'oferta monetària, l'autoritat ha de ser de confiança no abusar del seu poder per crear diner i no per limitar com i quan els diners es pot gastar. Diners injustament controlat per una autoritat serà abandonat per un públic gratuït, en general.
 • Anònim

 • tots els éssers humans tenen dret a la privacitat, que inclou mantenir el coneixement de com, quan i on es gasta els seus diners i va rebre limitat.

Comparació de diferents formes de diners

propertydoes hasthe nothave la propertyunclear, subjectiva, o té propietat a un grau variable

Nota: Alguns dels llistats a les taules anteriors són generalitzacions, i certes qualitats poden ser influenciats per situacions subjectives, marc de temps i ubicacions geogràfiques. Per exemple, un home famolenc en un lloc remot segur que trobarà un porc per tenir una utilitat més immediata i el valor que una ampolla de marea o un Bitcoin. Un altre exemple és que es necessitaven homes adults del centre imperi africà Kanem-Borno de pagar impostos al rei en forma de cauri shellsduring al segle 19, per la qual cosa petxines marines, en aquest cas, uns diners manat per l'estat.

Una comparació dels metalls preciosos, Fiat monedes, i Bitcoin

Una de les característiques més valuoses de Bitcoin és la seva transferibilitat: pots enviar fons gairebé instantàniament a qualsevol persona al planeta sense la necessitat d'una tercera part de confiança. Cap altra forma de diners en la història pot fer aquesta afirmació. Quan es combina amb les altres propietats clau esmentats anteriorment, ha de ser fàcil de veure per què moneda digital està guanyant popularitat ràpidament. Com a tal, la major demanda d'un subministrament d'unitats limitades velocitats de fins a.

Les propietats de diners, i com estan complertes, són utilitzats pel mercat lliure per a considerar com una adequada diners és per al seu ús. Ells determinen en quina mesura uns diners es pot confiar en la gent.

Confiança en els diners: Comparació de moneda fiduciària i Bitcoin

La forma més ubiqua de diners en el món d'avui és, de bon tros, la moneda fiduciària. La moneda fiduciària "deriva el seu valor de regulació governamental o llei". Gairebé tots els països del món té la seva pròpia moneda, que és la seva moneda de curs legal oficial. De vegades la moneda és administrat pel propi govern, altres vegades és administrat per un banc central. En qualsevol dels casos, una autoritat està en control de la seva creació, i els ciutadans han de pagar impostos amb ell.

En el cas dels Estats Units, que l'autoritat monetària és la Reserva Federal, una empresa privada que crea dòlars dels EUA, i els préstecs cap a fora a altres bancs i el govern. La Reserva Federal està lliure per a crear i prestar la seva moneda sense cap tipus de límits, i cada dòlar creat i cedit s'ha de ser retornat a la Reserva Federal, més els interessos. A més, tots els impostos han de ser pagats pels ciutadans i residents en dòlars nord-americans al govern dels Estats Units. El no fer-ho pot donar lloc a sancions financeres fortes i empresonament.

Monedes fiduciàries requereixen que confiï en l'autoritat monetària no abusar de la gestió de la moneda: fer massa la moneda es devaluarà, fent que els preus de béns i serveis a pujar. Com han manejat alguns països aquesta responsabilitat autoimposat? Una determinació bàsica es pot fer mitjançant la comparació del poder de compra a llarg termini d'una moneda fiduciària a una mercaderia que té un valor estable a llarg termini, com l'or:

 • Des de 2009, el pes argentí ha perdut aproximadament el 70% del seu valor.
 • Des de 1998, el ien japonès ha perdut aproximadament el 70% del seu valor, el dòlar canadenc ha perdut el 66% del seu valor, i l'euro ha perdut prop del 73% del seu valor.
 • Atès que el Banc Central de Reserva Federal va ser creada el 1913, el dòlar ha perdut al voltant del 98% del seu valor.

La confiança en els bancs i el govern.

La confiança en les matemàtiques i la criptografia.

En comparació, Bitcoin i cryptocurrencies requereixen confiança en les matemàtiques, la criptografia, i l'existència d'una infraestructura de xarxa.

La criptografia és una part fonamental de Bitcoin. La criptografia utilitza la teoria matemàtica en el disseny d'algoritmes que asseguren les dades; càlculs complexos fan inviable per a un adversari "crack" o revertir aquesta seguretat, fins i tot amb accés a enormes quantitats de potència de processament. Bitcoin utilitza algoritmes criptogràfics per assegurar el seu llibre de comptabilitat i demostrar la propietat dels fons.

Amb Bitcoin, no hi ha necessitat de confiar en una autoritat humana.

No obstant això, es requereixen electricitat i accés a Internet per Bitcoin per treballar (això també és cert per a la moneda fiduciària moderna, encara que efectiu física podria ser una caiguda difícil de manejar de tornada). Sense una xarxa d'ordinadors connectats, noves transaccions no podien ser transmeses o processades, i la cadena de blocs creixerien ranci i unpropagated. En l'improbable cas d'una "Killswitch Internet" que es realitzi o fallada en la xarxa generalitzada, seria Bitcoin sobreviure? Probablement. Sense passar per les xarxes de cable de propietat a través de l'ús de xarxes descentralitzades com Meshnetcould ser una alternativa viable. Però seria Bitcoin ser ferit? Sense cap dubte - igual que les comunicacions i el comerç es veuria perjudicada sense internet.

Així, donada una elecció entre Fiat i moneda digital, aquesta pregunta ha de ser feta: la que es pot confiar més? Els bancs i el govern, o les matemàtiques i la criptografia?

La resposta a aquesta pregunta podria produir una altra: li bancs i govern de tractar d'interferir amb una moneda alternativa internacional que arriba a ser més confiança que la seva pròpia moneda?

Videos addicionals

"La veritat sobre Bitcoin i monedes alternatives" per feeseminars

"El paper de Bitcoin com diners" per Erik Voorhees, 2013 Conferència Bitcoin

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin amb Purse.io

Post Bitcoin

Què és un BitCoin Brain Wallet i com crear-ne un?

Post Bitcoin

Trucoin: ara compleix i legalment està autoritzat a vendre Bitcoin en 31 estats

Post Bitcoin

Còpia de My Dirty Little Secrets Bitcoin Giveaway

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Els cinc millors vídeos que expliquen Bitcoin

Post Bitcoin

El servei de caixers automàtics Bitcoin a Nova Zelanda es tanca

Post Bitcoin

Què és un Bitcoin Wallet?

Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opcions de negoci per a principiants

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners