Kyle Alexander i Dylan Symington per class Action Against BF Labs Want A Voice | Catalan.Lamareschale.org

Kyle Alexander i Dylan Symington per class Action Against BF Labs Want A Voice

Kyle Alexander i Dylan Symington per class Action Against BF Labs Want A Voice

El 4 d'abril de 2014, els consumidors van presentar una demanda col·lectiva contra l'acusat BF Labs Inc ( "BFL") al Tribunal de Districte dels Estats Units per al Districte de Kansas, en nom de Kyle Alexander i Dylan Symington.

En la seva denúncia, els consumidors van al·legar BFL va violar la Llei de Protecció al Consumidor de Kansas ( "KCPA"), es van enriquir injustament, van fer declaracions falses negligents, i la conversió compromesa. En concret, els consumidors van al·legar BFL recollit pre-pagaments per als existents no equips de mineria Bitcoin, no per enviar les comandes d'equips de mineria Bitcoin per als que tenen pre-pagats als consumidors, falsejat la data de tal equip seria enviar als clients, i es va beneficiar de la mineria Bitcoin per BFL propi beneficiar mitjançant l'ús dels equips dels clients sense el permís o autorització dels clients. Els consumidors busquen danys i un fideïcomís per recuperar el preu de compra, el valor de bitcoins pagats a BFL, la pèrdua de l'ús de bitcoins, la pèrdua de l'ús d'equips de mineria que mai va ser rebut o no rebut de manera oportuna, la pèrdua de bitcoins minades per BFL utilitzant equips de clients, la disminució en el valor dels equips de mineria, costos de la demanda, els honoraris de l'advocat, i danys punitius.

Entre abril i setembre de 2014, els consumidors participen en el descobriment significatiu i estaven en el procés de negociació d'una solució col·lectiva en nom d'una classe putativa que consisteix a "totes les persones que Acusat pre-pagament per equips de mineria Bitcoin." Els consumidors i BFL intervinguin en la solució negociacions i acordat per intervenir el 5 de novembre de 2014. Judici està prevista per al 4 de gener del 2016.

El 15 de setembre de 2014, la FTC va presentar una demanda al Tribunal de Justícia contra la BFL i altres persones que busquen temporal, preliminar i permanent per mandat judicial alleujament, rescissió o la reforma dels contractes, la restitució, la devolució dels diners pagats, devolució de diners mal hagut, i una altra compensació equitativa.

Els advocats han presentat un argument a la cort indicant que l'acció de la FTC pot causar danys en les accions separades d'una demanda col·lectiva. Els estats advocats argument:

Els recursos plantejats pel conflicte amb FTC, frustren, i neguen els recursos disponibles per als consumidors, la FTC no pot representar adequadament els interessos dels consumidors. L'acció de la FTC a la cara, ni tan sols pretén representar adequadament els interessos dels consumidors. La FTC és una agència d'aplicació civil que no té cap relació d'advocat-client amb els consumidors i no té cap obligació fiduciària d'actuar en el millor interès de qualsevol consumidor en particular.

Aquí, els consumidors i l'acció de classe del consumidor proporcionen el millor mecanisme per protegir els interessos de la classe dels consumidors. Els consumidors ja han participat en mesos d'investigació i el progrés substancial en el seu vestit. Del procediment, els consumidors ja han sobreviscut a la moció per desestimar etapa, obtingut un marc descobriment (incloent un protocol complet per a l'intercanvi d'informació emmagatzemada electrònicament i una ordre de protecció), expedida múltiples citacions a no parts (molts dels quals estan encara pendents), recollit i revisat centenars de milers de pàgines de documents rellevants, que participen en les discussions de conciliació significatives, van modelar escenaris complexos que poden involucrar en efectiu i no en efectiu beneficis per als membres de la classe (efectiu, bitcoin, maquinari, hash), seleccionada i retenen un mediador, programades una data de mediació amb BFL, i va obtenir un entorn de prova.

És virtualment sense cap dubte la classe dels consumidors té un gran interès en relació amb la propietat i operació que és objecte d'aquesta acció i la disposició d'aquesta acció és probable que tant deteriorar i impedir la capacitat de la classe dels consumidors a protegir els seus interessos. El desig de la FTC per excloure la classe dels consumidors i tenir una veu en aquesta acció és, en el millor, desconcertant i demostra les parts existents a aquesta acció, no va representar adequadament els interessos de la classe dels consumidors. Aquesta Cort de concedir moviment dels consumidors a intervenir i escoltar les persones que realment pagats per equips de mineria, que en realitat es dediquen a la mineria Bitcoin, i els drets legals i de propietat són en realitat en qüestió.

Els advocats afirmen que estan esperant a ser escoltat i que ells creuen que la FTC no està actuant en el millor interès dels consumidors en aquest cas.

L'advocat de la FTC va indicar els objectes FTC per al moviment. L'advocat del receptor indicar que no era capaç de prendre un lloc fins instàncies del seu receptor i la FTC. Papallona laboratoris no s'oposa a aquest moviment, ja que podria resultar en el cas de la FTC prendre un seient del darrere a la que ja estiguessin pendents d'acció de classe consumidor en virtut dels quals és més probable que surti més favorable enfront de les accions de la FTC papallona Labs.

Aquest cas segueix creixent i arribar a ser encara més complexa a mesura que més parts que tracten de protegir-se són propensos a presentar més propostes al tribunal.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Caricoin porta Bitcoin al Carib

Post Bitcoin

Intentant comprar Bitcoin amb PayPal? Heus aquí com en 2 minuts

Post Bitcoin

Entrevista amb Charly Clinton de BitXBay, un mercat de Bitcoin

Post Bitcoin

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox

Post Bitcoin

Els països europeus sesquerdin a Bitcoin per reduir el finançament del terrorisme

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Hack: comprar Bitcoins amb Paypal instantàniament a través del cercle (només EUA)

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Bitcoin credit Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Developing Story: Rumors de USMS i FTC Raid en Butterfly Labs