Mineria amb ASIC | Catalan.Lamareschale.org

Mineria amb ASIC

Mineria amb ASIC

Aquesta pàgina ha estat actualitzat: Si us plau, visita la Postfor la informació més recent.

Mineria amb ASIC és molt similar a la mineria amb les GPU amb unes poques excepcions. Primers passos segueix el mateix curs que la mineria GPU. Seguiu els passos de la pàgina "Com extreure bitcoins" per configurar la seva cartera personal, així com el seu compte amb una piscina de mineria de la seva elecció. La principal diferència és que vostè haurà d'utilitzar programari de mineria diferent amb ASICs com GUI Miner no soporta els ASIC. El programa que recomano es diu BFG Miner i es pot descarregar des de la pàgina de descàrrega miner BFG. Navega cap avall fins a arribar a les versions més recents i mirada oberta per a l'alliberament que es correspon amb el sistema operatiu que utilitzeu. Podria ser necessari ratolí sobre i mirar la barra d'estat per veure el nom de fitxer complet. Descarregar l'arxiu i extreure'l a un directori en el seu disc dur i obri el directori en el navegador de fitxers. Després de connectar l'ASIC a la seva màquina i permetre que el maquinari per a instal·lar al seu ordinador, obriu l'aplicació bfgminer.

Un cop iniciat el programa, se li demanarà l'adreça URL de la seva piscina. En el meu cas, jo faig servir stratum.bitcoin.cz:3333for piscina d'aiguaneu, però aquests tenen una tendència a canviar de tant en tant, i si no pot connectar, comproveu les instruccions de piscines per a la direcció actualitzada. Després d'això, se li demanarà el nom d'usuari i contrasenya. Recordeu que en aquest camp també se li demana el seu nom dels treballadors, així. Nomeno els meus treballadors amb un nombre, de manera que el meu nom d'usuari té el format d'USERNAME.1 amb un període que separa el nom d'usuari i l'ID del treballador. Després d'això, se li demanarà la contrasenya. Cada treballador té la seva pròpia contrasenya, i si està utilitzant piscina de Slush, aquesta apareixerà al costat del seu nom dels treballadors quan s'accedeixi al seu compte.

Una vegada que està en el sistema, el programa s'iniciarà la mineria amb tots els dispositius disponibles, incloent les GPU. Jo personalment prefereixo no la meva amb les GPU així que em vaig donar la meva. Per a això, faci clic a "M" al teclat i utilitzar les tecles de fletxa per seleccionar el dispositiu que voleu modificar i feu clic a la tecla "D" per desactivar qualsevol dispositiu que no ho fan amb la meva amb. Premi la tecla "Enter" per tornar a la pantalla principal.

Finalment, des de la pantalla principal, premeu la tecla "S" per entrar al menú d'ajustos i "W" per escriure un fitxer de configuració que emmagatzemarà la informació de la mineria perquè no hagi de escriure-la en cada vegada que es reinicia el programa.

El resultat final ha de ser alguna cosa com això:

Com es pot veure, sóc miner amb una papallona laboratoris Poc Individual SC que està lliurant més de 30 GH / s. Vaig a afegir una altra Petita únic i una sola SC en un futur pròxim.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Drama lloc de notícies

Post Bitcoin

Contractes intel·ligents explicats (per maniquís)

Post Bitcoin

Tot el que sempre heu volgut saber sobre els caixers automàtics de Bitcoin

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: 5-11 doctubre de 2014

Post Bitcoin

El faro de Mike Hearn podria millorar massivament Bitcoin

Post Bitcoin

Hive Bitcoin Wallet afegeix Bluetooth, GPS Assisted Discovery

Post Bitcoin

On els diners van a morir - AlephBlog

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

Per què la meva transacció Bitcoin pendent per tant de temps? - Tarifes Bitcoin per maniquís

Post Bitcoin

El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%