La nova plataforma comercial especial BitShares es llançarà a loctubre | Catalan.Lamareschale.org

La nova plataforma comercial especial BitShares es llançarà a loctubre

La nova plataforma comercial especial BitShares es llançarà a loctubre

Hi ha un nou servei de Bitcoin en l'horitzó: BitShares és un moneda digital descentralitzada i part d'un systemset derivats financers de negociació que es llançarà a l'octubre. Les ments darrere d'aquesta nova plataforma "pertanyen" a Innovacions Invictus.

BitShares es compon d'un protocol i programari anomenat Hydra amb tres serveis separats: els BitNames sistema de gestió d'identitat descentralitzats, xat i segur sistema de missatgeria BITcom i un peer to peer d'intercanvi de comerç. D'acord amb el cofundador del projecte, Charles Hoskinson (també el director del Projecte d'Educació Bitcoin i cap del comitè d'educació de la Fundació Bitcoin), el protocol i el programari serà de codi obert.

La inversió per convertir la idea en realitat provenia de la firma de capital privat xinès BitFund.PE, es va centrar en el finançament de projectes relacionats amb Bitcoin. El fundador de BitFund, Li Xiaoli, és també un dels directors d'Invictus.

Igual que el protocol del Bitcoin original, BitShares va ser dissenyat per a ser descentralitzat, privat i segur. El simple és també una paraula clau, ja que els creadors del servei estan apuntant a un nivell de dificultat baix quan s'utilitza la plataforma. Amb aquest nou projecte, Innovacions Invictus vol permetre que les accions comunes d'inversió en la borsa de comerç. A més dels BitShares "moneda digital", aquest nou sistema de comerç també es compon d'un derivat financer anomenats BitAssets.

"BitShares permet la creació de nous cryptocurrencies Bitcoin-com que poden rastrejar el poder adquisitiu de la seva moneda nacional preferit, or, plata, petroli o un altre dels productes bàsics", explica l'empresa fundadora a la seva pàgina web. Això vol dir que BitShares actuaran com una forma de garantia per recolzar BitAssets, que al seu torn representa actius reals com l'or, la plata, dòlars o altres monedes.

Cada BitAsset parells BitShares amb un d'aquests altres actius, el valor de cobertura BitShares contra aquest actiu. Això inclou BitUSD (dòlars nord-americans) i BitGold. BitAssets també estaran disponibles per a l'ús de Bitcoin BitBTC, però l'equip no s'aturaran aquí i ja està considerant altres cryptocurrencies.

BitShares seran extrets a una taxa de reducció gradual, arribant a zero en només 12 anys, i la maximització dels beneficis miners des del principi, i tindran valor en el seu propi dret.

I què passa amb la seguretat? "No hi ha punts centrals d'atac. Risc de contrapart s'elimina per tenir garantia / marge / plica sense confiança construïda dins de cada transacció. Les transaccions són atòmiques, tot i ser satisfets tots dos costats a la vegada en una sola operació irreversible. Cada transacció es gestiona per l'auto-comprovació de codi obert imparcial softwareso les mateixes regles s'apliquen a tot el món. Això dóna BitShares immunitat sense precedents als riscos dels emissors insolvents, intermediaris sense escrúpols, reguladors de fatiga aguda, i manipuladors institucionals ", afirma Innovacions Invictus.

Amb la presentació d'aquest nou servei calenta, Atlanta (EUA) serà el centre d'atenció d'octubre 5. Mentrestant, es pot descobrir més a través de paper blanc del projecte.

Via coindesk.com

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Latac de DDOS concentrat deshabilita molts llocs de Bitcoin

Post Bitcoin

Quin serà el paper dels bescanvis Bitcoin en el futur?

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

Bitllet de 2016 de Bitcoin: què és i per què hauria de tenir cura?

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Guanya 40 € en Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

Finalment, una manera senzilla denviar Bitcoin a Facebook

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Microwallet.org Apagant

Post Bitcoin

El lloc de Bitcoin a larribada de laccident econòmic

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners