Què és Peercoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Peercoin?

Què és Peercoin?

Bitcoin és, sens dubte, la moneda més gran i més dolent peer-to-peer electrònic en el mercat. Amb una capitalització de mercat que ja supera els diversos milers de milions, Bitcoin s'ha convertit en un important vehicle d'inversió global i potencial de canvi de divisa. 

No obstant això, no és Bitcoin la moneda P2P exclusivament digital tot al món. Els anomenats "AltCoins" estan emergint per desafiar Bitcoin, amb diversos prometedor per corregir defectes percebuts en si Bitcoin. Un de molt popular és la moneda emergent "peercoin", que promet fer front a alguns dels majors desafiaments de Bitcoin.

Peercoin, que és l'abreviatura de "Peer-to-Peer" de la moneda, és bastant més del que sona. Peercoin va ser creat pel desenvolupador de programari Sunny King, i va ser la primera moneda a utilitzar una combinació de / sistema de prova de treball de prova de participació (més sobre això més endavant). Peercoin ara es creu que és el moneda digital 5thlargest.

A diferència de Bitcoin i altres cryptocurrencies, peercoin no té un límit dur. Alguns s'han preguntat si límit dur de Bitcoin de 21 milions de monedes és simplement massa petit per a funcionar com una moneda global. D'una banda, els preus de Bitcoin podrien pujar massa alt, i pot ser que no hi hagi prou monedes per facilitar realment el comerç mundial. Amb peercoin, noves monedes fluiran constantment en el mercat, però el flux de noves monedes estaran estretament regulats. En l'actualitat hi ha 20,7 milions d'Peercoins al mercat, però aquest nombre seguirà ampliant indefinetly.

En regular el flux de noves monedes en el mercat, peercoin pot ser capaç de preservar el valor i alhora assegurar que la moneda és viable com un facilitador mundial per al comerç. També està dissenyat per assolir finalment una inflació de només l'1%, el que podria fer-lo útil per preservar el valor, que és al seu torn un tret útil per a una moneda de funcionament real.

Peercoin també està dissenyat per ser eficient de l'energia, a diferència de Bitcoin, que actualment està consumint grans quantitats d'electricitat a través del procés de mineria. Com el preu de la mineria s'ha disparat, molts han arribat a qüestionar la viabilitat de la mineria Bitcoin. Si la mineria es torna massa cars, les empreses i els individus poden simples mineres parada de noves monedes. Això, al seu torn, podria tenir efectes perjudicials sobre la viabilitat de la moneda i fer que les persones abandonen.

Peercoin del sistema de prova de participació està dissenyat per protegir contra les forces de monopoli en la producció i explotació. Bitcoin, per contra, corre el risc de convertir-se finalment controlat per unes poques organitzacions mineres amb l'equip i els recursos necessaris per a la mina bitcoins. Això podria crear una situació en la qual els monopolis serien capaços de llançament d'un atac doble despesa, el que essencialment permetre que els diners de monopoli per gastar bitcoins més d'una vegada. El sistema de prova de participació s'ha d'assegurar que les noves monedes es generen amb base en les explotacions i han de fer que sigui difícil de duplicar gastar bitcoins.

Inicialment, peercoin funcionarà a través d'un sistema de prova de treball, com Bitcoin, però amb el temps el sistema de prova de participació assumirà el càrrec de la moneda creix. Això ajudarà a estabilitzar peercoin i créixer en el futur. Com s'ha esmentat, això també protegirà contra qualsevol persona que obtingui massa poder i amenaça amb alta essencialment presa de la moneda.

Dels molts altcoins al mercat, peercoin actualment sembla estar en la millor posició per esdevenir una alternativa realment viable Bitcoin. King va prendre nota de molts dels majors desafiaments que enfronta Bitcoin i va desenvolupar una moneda que sembla tenir els millors elements de Bitcoin i aborda moltes de les deficiències percebudes. Per descomptat, tenint en compte fins a quin punt ha arribat Bitcoin, i l'avantatge de la seva única primera del motor, pot romandre sense resposta.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

16 dabril de 2015

Post Bitcoin

Onyx Ashanti - Nòmada digital, inventor, músic, filòsof i entusiasta de Bitcoin

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari

Post Bitcoin

Xina prohibeix a Bitcoin una altra vegada, amb poc efecte

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Fundraiser Wallet lliurat a Dorian Nakamoto

Post Bitcoin

Lenginyer de Facebook Ben Davenport suneix a un dels nous Bitcoin Startups BitGo

Post Bitcoin

Anem a millorar junts

Post Bitcoin

Com obtenir qualsevol article $ 5 dAmazon o Ebay de forma gratuïta mitjançant Bitcoin