Consells ràpids i bruts per comprar Bitcoin amb GBP | Catalan.Lamareschale.org

Consells ràpids i bruts per comprar Bitcoin amb GBP

Consells ràpids i bruts per comprar Bitcoin amb GBP

Buscant treure profit d'alguns bitcoins amb el GBP (lliura esterlina britànica)? Si és així, que hem escrit aquest breu article per ajudar a terme. Hi ha algunes opcions diferents, de manera que anem a introduir algunes de les maneres més fàcils i més populars per convertir lliures a bitcoins.

El GBP és una de les monedes més utilitzades i respectades en el món. La lliura ha existit durant segles i durant l'apogeu de l'Imperi Britànic, que era una de les monedes més poderoses del món. Alguna vegada has escoltat la dita "el sol no es posa en l'Imperi Britànic"? Mentre que en un moment donat en el temps que el sol mai es posava en la lliura tampoc.

I ara, el sol mai es posa en Bitcoin. De Londres a Hong Kong i per tot arreu, Bitcoin s'està convertint en una alternativa important a les monedes tradicionals. De moment, però, pot ser una mica difícil de convertir els seus diners en efectiu en bitcoins. Sovint, vostè ha de transferir diners d'un compte bancari a un intercanvi, i després comprar els seus bitcoins. Això pot trigar diversos dies a completar-se.

No es preocupi, però, li mostrarem com dur a terme el comerç de Bitcoin, GBP a la mà!

Aconseguir local amb bitcoins locals

Quan es tracta de comprar bitcoins amb el GBP, o qualsevol altra moneda per al cas, la millor opció és bitcoins locals. Aquest gran sistema li permet configurar una venda amb els usuaris locals Bitcoin per comprar bitcoins directament. Per descomptat, la compra a persona pot ser una mica complicat, ja que sempre hi ha un risc de ser estafat. Aquí és on entra en joc bitcoins local, ja que proporcionaran una plica per a vostè i el venedor.

També serà capaç de veure la informació d'usuari perfil i assegurar-se que la persona que està comprant té una bona reputació entre la comunitat Bitcoin. Quan trobi el venedor Bitcoin bé, és només una qüestió de GBP comercial per Bitcoin. També pot utilitzar Paypal, Western Union, i altres serveis de pagament, però en general bitcoins local s'utilitza per a les transaccions en efectiu.

En resum, els venedors col·locar els bitcoins en un dipòsit en garantia. Una vegada que lliuri la seva GBP, el venedor pot llavors alliberar els bitcoins. I igual que, tindrà bitcoins a la mà! Bitcoins local és una gran manera d'intercanviar diners en efectiu per bitcoins, així que assegureu-vos de fes un cop d'ull al seu servei. I no es preocupi, els honoraris són mínims!

Anar a un caixer automàtic de Bitcoin

Una altra gran opció és dirigir-se a la màquina de caixer automàtic Bitcoin Robocoin a Londres. Una màquina es troba al carrer 25 Boswell Holborn, Londres i li permetrà convertir ràpida i fàcilment el seu GBP en bitcoins. En el moment de llegir aquest article, pot haver-hi més!

Només inseriu el GBP al caixer automàtic Robocon, i obtindrà un rebut imprès amb una sèrie de nombres en ella. Aquests números són els seus bitcoins. A continuació, pot utilitzar aquest rebut per accedir als seus bitcoins i transferir-los a la seva cartera. Tota la transacció es porta només uns pocs minuts. Vostè pot comprar bitcoins sencera, o porcions més petites. Si té bitcoins, també es pot retirar GBP!

El millor de tot, vostè ni tan sols necessita un compte bancari o preocupació amb la molèstia de les transferències per comprar els seus bitcoins. Oblideu-vos d'esperar durant dies per començar en el comerç de Bitcoin. Amb la màquina de caixer automàtic Robocoin, es pot començar en pocs minuts.

Així que si vostè està buscant treure profit de la seva lliures esterlines per bitcoins, vostè té algunes opcions diferents. Us recomanem que estar sempre cura en dur a terme qualsevol tipus de transacció financera. Mentre es desitja prendre precaucions, però, vostè ha de tenir poc de preocupar.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Fons Coin Fire en Bitcoin Starter!

Post Bitcoin

He dinvertir a Bitcoin el 2018? Aquí hi ha 4 coses que has de saber

Post Bitcoin

OP-ED: Necessitem més professionalitat en el mercat danàlisi de preus de Bitcoin

Post Bitcoin

Open Bazaar Beta 3.0 fa més accessibles els mercats descentralitzats

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

Problemes amb Bitcoin

Post Bitcoin

Relació entre Criptocurrency i Social Media

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Post Bitcoin

Revisió: Els meus intents recurrents per comprar BTC des de 247Exchange

Post Bitcoin

Llista de països que han prohibit Bitcoin!

Post Bitcoin

Com fer créixer els seus bitcoins un 20% anual al pilot automàtic