Heu dacceptar Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Heu dacceptar Bitcoin?

Heu dacceptar Bitcoin?

Cada vegada més empreses estan acceptant Bitcoin, a més de diners en efectiu, crèdit i dèbit. La pregunta és per què? Coneix aquests negocis cosa que no ho fa? Aquest lloc està aquí per donar-li una breu educació sobre Bitcoin i ajudar a prendre la decisió de si Bitcoin és adequat per la seva empresa.

Segueix amb els enllaços a la part dreta de la pàgina, sota de "Si el passatger accepta Bitcoin?"

Anem a anar sobre tots els conceptes bàsics de Bitcoin incloent:

  • Què és Bitcoin?
  • Com funcionen les transaccions Bitcoin?

Una vegada que estem familiaritzats amb Bitcoin, anem a cobrir:

  • Que actualment accepta Bitcoin?
  • Quines són les empreses que accepten Bitcoin dient?

Finalment, parlem de:

  • Per què hauria d'acceptar Bitcoin?
  • Com accepto Bitcoin?

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). Com funcionen les transaccions de Bitcoin?Quan una persona vol fer una transacció, que transmeten que volen alguns dels seus bitcoins es va traslladar a una altra persona o companyies de cartera i en uns pocs segons, tothom està executant el client Bitcoin rep aquest missatge. Podeu enviar el Bitcoin del seu ordinador personal o una aplicació que s'executa en el seu telèfon mòbil per a una compra a persona. Quan Bitcoin acaba de començar, els usuaris haurien d'introduir l'adreça exacta del destinatari i la quantitat exacta de Bitcoin de pagar una quantitat específica de diners. Afortunadament, les coses s'han tornat molt més fàcil. Aquestes són algunes de les maneres en que pot transferir fons.

Utilitzant manualment el client Bitcoin:

El programari Bitcoin que s'executa en els ordinadors dels usuaris de Bitcoin té una pantalla que es pot copiar i enganxar l'adreça del destinatari i escriviu la quantitat de Bitcoin que voleu enviar. És una mica molest per al dia a dia, però és una forma provada i veritable d'usar el Bitcoin.

Ús del Cel·lular:

Per a les compres en persona, haurà d'utilitzar una aplicació de mòbil com Bitcoin Wallet. Això li permet utilitzar la seva càmera mòbils per escanejar un codi QR que conté la quantitat i la direcció proporcionada pel comerciant. Aquestes aplicacions fer tot el treball dur pel client, de manera que només cal escanejar el codi QR automatitzat aprovar la transacció. Es triga només uns segons i és més fàcil de diners en efectiu o crèdit.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 


Com accepto Bitcoin?Hi ha diverses empreses que pot donar servei als seus transaccions Bitcoin. Els llocs web poden afegir un botó de pagament als seus llocs web o instal·lar un plugin de carret de la compra amb un carret de la compra. En persona minorista pot utilitzar els seus telèfons mòbils per a servir com un punt de venda dispositiu. L'enviament de factures per correu electrònic en una brisa.

Amb Coinbase, Bitpay i diversos altres, es pot acceptar el pagament en Bitcoin i l'han convertit immediatament a la moneda de la seva elecció.

Fes un cop d'ull als processadors de pagament Bitcoin per esbrinar quina és la solució que funciona millor per a vostè.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 


Què són les empreses que accepten Bitcoin Say?Hipermercat en línia Liquidacions va començar a acceptar Bitcoin al gener de 2014 i s'enorgulleix a donar suport a la moneda en línia. El Wall Street Journal informa que el president executiu de Overstock.com Patrick Byrne va dir que la companyia espera que Bitcoin vendes per arribar a $ 10 a 15 milions. Byrne també va compartir que Bitcoin ordres eren en general $ 80 més que les ordres típiques.

Mega botiga d'articles electrònics Tiger Direct va començar a acceptar Bitcoin en 2014 i s'ha informat de més de $ 500,000 en vendes Bitcoin. Al juny de 2014, Tiger Direct va ampliar la seva acceptació Bitcoin a Canadà en resposta a les grans vendes i el suport que han rebut de la comunitat Bitcoin. Bitcoin expansió de Tiger Direct serà continuar en un futur pròxim, ja que estan planejant llançar Bitcoin vendes als seus punts de venda.

Lloc avançat de Sean és un refugi per a persones sense llar a Pensacola, Florida, que està finançat principalment per la comunitat Bitcoin. Les comunitats de suport van permetre lloc avançat de Sean per servir a més de 30.000 àpats a 2013 i van pagar la hipoteca del primer any en un santuari sense sostre 9 acres anomenat Satashi Bosc.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Latac de DDOS concentrat deshabilita molts llocs de Bitcoin

Post Bitcoin

Compreu coses a les botigues de Bitcoin

Post Bitcoin

Com comprar Bitcoins a lÍndia: una guia dinici ràpid

Post Bitcoin

Ross Ulbricht és la raó de la seda, una causa per defensar?

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

Ara podeu ajudar a la fundació Wikimedia amb les donacions de Bitcoin

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

24 de març de 2015

Post Bitcoin

Comerç del dia: compra i ven Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més