Què és Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Bitcoin?

Què és Bitcoin?

Bitcoin és una moneda i sistema de pagament virtual que només existeix a Internet. No hi ha un govern central o una autoritat que pot crear o bitcoins de control o qualsevol transacció Bitcoin. És un sistema de divises i pagaments que és completament de codi obert i el programari pot ser revisada per qualsevol persona. Totes les transaccions es registren pel programari i visible per a qualsevol que descarregui el blockchain.

Tot això pot ser una mica confús al principi, així que anem a fer una ullada més de prop a alguns dels detalls de Bitcoin i veure si podem fer una mica més de sentit a això.

Bitcoin només existeix a Internet?

Correcta! Bitcoins no poden ser preses fora de la Internet i es mantenen a la mà per la despesa. Bitcoin gira entorn del programari de Bitcoin que connecta amb altres equips que executen el programari de Bitcoin. Quan un equip es posa en marxa el programari Bitcoin per primera vegada es descarrega un arxiu anomenat Bitcoin Blockchain.

El Bitcoin Blockchain és essencialment un llibre de comptabilitat que registra cada equilibri Bitcoin així com cada transacció. Quan el Blockchain s'ha descarregat completament, el programari crea un cartera.

Què és una cartera de Bitcoin?

La cartera de Bitcoin té dues parts, i la direcció i una clau privada. L'adreça és una llarga cadena de lletres i números que s'utilitzen per donar a cada usuari Bitcoin una identificació única. Durant l'ús de Bitcoin, que no ha de revelar cap informació personal per obtenir una adreça.

La direcció i la clau privada s'emmagatzemen junts en l'equip i que li permeten passar i rebre bitcoins amb altres persones que estan utilitzant Bitcoin. A causa de que la cartera té una clau privada, només la persona que té aquest arxiu cartera pot gastar bitcoins d'aquest compte.

Quin és el Bitcoin Blockchain?

El Bitcoin Blockchain Bitcoin és el que fa tan únic. Cada Moneder Bitcoin en existència es realitza un seguiment en el Bitcoin Blockchain, així com totes les transaccions mai s'ha fet. Això vol dir que no pot fer una compra o transacció sense tenir prou Bitcoin en el seu compte per complir amb la transacció perquè tots els altres a la xarxa pot veure l'equilibri de tots els altres cartera en existència.

El Bitcoin Bitcoin Blockchain fa que la moneda més transparent de l'existència.

Què és Bitcoin Mineria?

Vostè pot preguntar-se com bitcoins s'emeten sense una empresa central o el govern per emetre'ls. Bitcoins són creats per un procés anomenat mineria. La mineria Bitcoin millor podria explicar-se com un sorteig que té un guanyador i la quantitat d'entrades es determina per la quantitat de persones entren en el sorteig.

En el cas de Bitcoin, la gent utilitza el maquinari que està dissenyat específicament per a operacions matemàtiques, amb l'esperança que una de les solucions és la resposta correcta. Alguns dels nous maquinari de ser alliberat a partir de juny de 2014 són capaços de bilions d'operacions per segon. El programari Bitcoin recompensa automàticament un miner cada 10 minuts i el guanyador es va adjudicar 25 bitcoins.

La mineria és no només sobre l'encunyació de noves bitcoins. La mineria també augmenta la dificultat per interrompre la xarxa. Això crea una xarxa extremadament segura i és essencialment a prova de hackers. Aquest és el procés que permet Bitcoin per treballar sense la centralització o la participació del govern.

...

En resum, Bitcoin està fet de programari que s'executa en milers d'ordinadors a tot el món. S'utilitza el xifrat d'ordinador per protegir la moneda de l'usuari i mantenir totes les transaccions honest. Totes les transaccions i saldos es registren en un llibre de comptabilitat virtual anomenat el Bitcoin Blockchain que tothom té accés. Tot el procés descentralitzat en el que cap persona o entitat pot emetre nous bitcoins o prendre bitcoins d'altres persones de distància.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Un exemple real en viu per al comerç de Bitcoin per copiar

Post Bitcoin

Com minimitzar els Bitcoins a la llar en 5 passos

Post Bitcoin

Oportunitats darbitratge Bitcoin: una breu guia

Post Bitcoin

Per què Bitcoin té valor

Post Bitcoin

Contractes intel·ligents amb Bitcoin

Post Bitcoin

Recordatori amistós sobre la enquesta dinfluents de Bitcoin

Post Bitcoin

Opinió: La meva motivació

Post Bitcoin

Mystery Hotel Brand - The Facts

Post Bitcoin

Google, Yahoo Afegiu els preus de Bitcoin a líndex financer

Post Bitcoin

Millors Vídeos Tècnics sobre com funciona Bitcoin

Post Bitcoin

Llista de països que han prohibit Bitcoin!

Post Bitcoin

Revisió: Els meus intents recurrents per comprar BTC des de 247Exchange