Per què hauria dacceptar Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Per què hauria dacceptar Bitcoin?

Per què hauria dacceptar Bitcoin?

Hi ha diverses raons propietari d'un negoci ha de començar a acceptar Bitcoin. A causa de que no hi ha cap banc central, empresa o govern per controlar i supervisar Bitcoin, no hi ha gent més llargs entre el comprador i el venedor per desviar diners en el camí.

La majoria de les companyies de targetes de crèdit cobren més de 3% de la totalitat d'una transacció en la part superior d'una tarifa de transacció. Amb Bitcoin, no hi ha una tarifa de transacció requerida i si un usuari vol garantir una transferència immediata, que pot pagar una tarifa de transacció minúscul.

No hi ha més tipus de canvi o taxes de diners canviador d'arreu del món. Amb la moneda regular, que hauria d'anar a través dels canviadors de diners per acceptar una moneda estrangera. Amb Bitcoin, no hi ha fronteres. Bitcoins són els mateixos en tot el món.

Transferències no més cars. No més tapes de la quantitat que pot enviar. Amb la moneda regular, una transferència instantània de $ 2500 dòlars nord-americans a la Xina costaria $ 88 a través de Western Union. Amb Bitcoin, és lliure.

No més càrrecs a l'usuari. A causa de que Bitcoin és una moneda descentralitzada, ningú et pot obligar a tornar els diners que s'envia a vostè. Per descomptat que sempre ha de seguir les pràctiques comercials honestes, però sense ser estafat més d'un xec cancel·lat o càrrec a l'usuari.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). Gràcies per fer una pregunta!Gràcies per fer una pregunta sobre 99Bitcoins vostè. He llegit totes les preguntes personalment i tractar de respondre dins de les 24 hores. Mirar cap a fora per a un correu electrònic de 99Bitcoins dient que la seva pregunta ha estat contestada o simplement, torni més tard.

Mentrestant se li redirigeix ​​a la nostra pàgina web en breu. Si no és redireccionat, feu clic en aquest enllaç.

Gràcies de nou!

Ofir

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 


Què és LITECOIN?Litecoin ist der kleine Bruder sozusagen von Bitcoin. Litecoin ähnlich funktioniert Ganz, nur mit einigen wenigen Unterschieden. Litecoin wurde am 7. Octubre 2011 von Charles Lee eingeführt. Dazu Nahm er sich die vor Bitcoin-Software und sie ein änderte bißchen, sodass sie zu einfach schürfen ( "mineria) sind und Transaktion Schneller sind.

Litecoin ist wie auf Bitcoin velocitat

Mit litecoin geht alles Schneller. Transaktionen werden innerhalb Weniger Minuten bestätigt (bei Bitcoin kann das Stunden dauern), braucht man keinen superschnellen ordinador, um zu Litecoins schürfen, sind und és viermal mehr als, Litecoins bitcoins verfügbar (84 Millionen Litecoins vs. 21 Millionen bitcoins).

Bis Ende 2013 wurden ràpida 24 Millionen Litecoins geschürft

Die geschürften Litecoins werden überwiegend bei BTC-Egehandelt, der derzeit größten litecoin-Börse. Auch Vircurex de l'ALS daurades zuverlässige litecoin-Börse. Mit donessin Anweisungenkönnen Sie RSI eigenes Bauen litecoin-Mineria-Gerät. Ein litecoin entspricht derzeit (5. Dezember 2013) 35,50 Dòlar.

Així kaufen Sie Litecoins (PayPal, targeta de crèdit, bar)

Das Problembeim Kauf von bitcoins über PayPal oder auch bei Kreditkarte besteht litecoin, weshalb és keine Direkte Möglichkeit gibt, litecoin über PayPal oder Kreditkartenzu kaufen. Donés Seite erklärt, wie Sie donessis können Problema umgehen, sodass Sie über Eine Altres Börse (VirWoX) Litecoins über PayPal kaufen können.

Wenn Sie Litecoins barra kaufen Sie wollen, Sind wahrscheinlich Besten beraten, Es Mal in einer regionalen Facebook-Gruppe oder zu probieren bitcoins locals benutzen zu.

Litecoin-Seiten

Litecoin.org- Die Portal Oficial litecoin-Seite

Das Portal Oficial litecoin-Fòrum

Litecoin-Wiki

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 


Què és un Bitcoin 2?Aquesta pàgina ha estat actualitzat: Si us plau, visita la Postfor la informació més recent.

Bitcoinis una moneda peer-to-peer. Peer-to-peer vol dir que cap autoritat central emet diners nous o pistes transaccions. Aquestes tasques es gestionen col·lectivament per la xarxa.

Un Bitcoin és la divisa de referència del mercat de Bitcoin. És com la forma en què fan referència a un dòlar o un euro, i igual que les diferents monedes en el món, el Bitcoin cotitza a diferents valors basats principalment en l'especulació, l'oferta i la demanda.

Una de les característiques més atractives de bitcoins és que no són controlats per cap govern. No poden ser inflats o desinflats artificialment. Una autoritat monetària no pot bombar més d'ells al mercat per impulsar l'economia. Bàsicament, hi ha una quantitat fixa de sortir amb el temps i conforme passa el temps la quantitat d'entrar en els descensos del mercat.

La forma en què s'introdueixen en el mercat és un procés anomenat "Mineria". Bàsicament, els ordinadors resolen algoritmes matemàtics per guanyar els bitcoins. Ells són molt complexos i requereixen de molt poder per resoldre la computació. Els més ordinadors que intenten resoldre les equacions, més difícil es converteixen en les equacions per resoldre, almenys que s'obté per la mineria.

Aquí hi ha un vídeo de Ben Swann a Bitcoin:

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Mt. Els creditors de Gox presenten reclamacions amb Kraken, els llocs contraquen el bloqueig de Bitcoin a Rússia i més

Post Bitcoin

OP-ED: lextensió de BitLicense inadequada prova els esforços de la fundació Fruitless

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Top 10 aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

5 Mètodes per comprar Bitcoin amb PayPal instantàniament el 2018

Post Bitcoin

Les estafes més grans de la història de Bitcoin

Post Bitcoin

Qui accepta Bitcoins com a pagament? Llistat dempreses, botigues i botigues

Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Post Bitcoin

Expliqueu un Bitcoin hash per a mi Like Im Five

Post Bitcoin

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox