Guia simple de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Guia simple de Bitcoin

Guia simple de Bitcoin

Aquesta és una guia senzilla per ajudar a començar amb Bitcoin. Aquesta guia no cobreix tots els detalls tècnics darrere de la cripto-moneda Bitcoin. Hi ha altres articles útils en aquest lloc web que li pot proporcionar totes les respostes tècniques. Bitcoin pot ser utilitzat per fer diverses compres i si t'agrada fer diners en línia que vostè pot optar per pagar en bitcoins. Aquesta senzilla guia està dissenyada per als novells que desitja tenir un fàcil d'usar i segur Bitcoin cartera. Aquí és com:

  • Crear la seva cartera Bitcoin
  • Rep bitcoins
  • Gastar bitcoins

1. Creu seva cartera de Bitcoin. Anar a Coinbase.comand feu clic a "Registrar-se". Assegureu-vos que vostè tria una contrasenya molt forta que conté majúscules i minúscules lletres, nombres i altres caràcters especials. Mantenir la seva contrasenya en un lloc segur.

Després d'iniciar sessió clic a "Comptes" a la barra lateral esquerra i veurà la seva cartera de Bitcoin. Podeu fer clic a "Nova acount" per crear carpetes addicionals. Podeu canviar el nom del seu compte fent clic a "Canviar el nom de fitxer" ( "de xecs" o "estalvis", per exemple).

Ara està tenint una cartera Bitcoin que és una combinació de lletres i números, feu clic a "Obtenir Direcció Bitcoin" per veure la seva Bitcoin Moneder Direcció, que utilitzarà aquesta adreça per rebre bitcoins. És el mateix que quan vostè dóna al seu cap el seu número de compte bancari perquè puguin dipositar el seu xec de pagament en el seu compte. Cap dany pot venir de donar a conèixer la seva Bitcoin Direcció perquè no hi ha cap informació personal adjunta a ella públicament.

2. Rebre bitcoins. La forma en que això es pot fer en funció del país en el qual resideix. Normalment, vostè va a comprar bitcoins utilitzant els serveis d'un E-Intercanviador de divises, enviant els diners a l'intercanviador per comprar bitcoins i una vegada que han rebut el seu pagament se li enviarà els bitcoins menys una quota d'intercanvi petita. Hi ha diversos mètodes de pagament acceptats pels intercanviadors per a la compra de bitcoins, i cada intercanviador li dirà com enviar el pagament. Hi ha diferents intercanviadors que es poden utilitzar, feu clic a herefor una llista d'opcions.

També podria tenir l'oportunitat de trobar algú a la dreta a la seva ciutat que està disposat a vendre bitcoins.

Pot buscar en línia per Bitcoin aixeta i / o bitcoins diàries per rebre alguns bitcoins lliures.

3. Passar bitcoins. Quan es vol enviar bitcoins a algú, feu clic en el seu CoinBase "Compra / Venda" que apareix a la banda esquerra. Introduïu l'adreça Bitcoin que pertany a la persona a qui li està enviant els bitcoins, i enganxar-lo al camp on diu "destinatari" Introduïu la quantitat que voleu enviar i opcional un missatge personal i feu clic a "enviar fons". Haurà de pagar una tarifa de transacció molt petit.

Felicitacions! Ara ets un usuari orgullosos Bitcoin. Benvingut al primer sistema de divises en línia que no està controlat per cap autoritat central, té taxes molt baixes i pot ser gastat en qualsevol lloc del món.

CoinBase s'usa com un exemple, pot buscar en línia per a altres carteres Bitcoin i triar el que t'inspira confiança. També pot optar per descarregar i instal·lar el programari de client Bitcoin i mantenir les seves carteres al seu ordinador.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Mining

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

Guanya un miniplant 100% gratis - Lletecina bitcoïna de mina Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

La nova cartera Bitcoin de Blocktrail ofereix un desenvolupament tecnològic interessant

Post Bitcoin

Cheapair Now accepta Bitcoins per a hotels i vols

Post Bitcoin

La futil recerca de Wall Street Journal per desacreditar Bitcoin

Post Bitcoin

Per què Bitcoin és lesquema Ponzi més gran de la història de la humanitat - Linkedin

Post Bitcoin

Expedia Ara accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Expedia accepta Bitcoin per a reserves dhotels!

Post Bitcoin

Com acceptar Bitcoin amb BitPay

Post Bitcoin

Kyle Alexander i Dylan Symington per class Action Against BF Labs Want A Voice

Post Bitcoin

Sestà registrant a Mt.Gox