La demografia de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

La demografia de Bitcoin

La demografia de Bitcoin

En primer lloc vull dir que, al meu entendre, les dades necessàries per fer una bona anàlisi de la demografia en Bitcoinis probablement actualment inabastables. En el seu lloc, vaig a confiar en l'evidència anecdòtica per intentar donar una bona estimació d'on ha estat i on podria anar.

Bitcoin no té dades demogràfiques representatius de qualsevol altra economia existent. Al principi va ser hackers i programadors, seguit ràpidament pels llibertaris, que abusen de substàncies, i pel que sembla anarquistes. L'entrada de capital va fer que el preu de Bitcoin per augmentar ràpidament i notablement, de manera que en els jugadors, comerciants i assumeixen riscos. Cada pas del camí, els empresaris també s'han unit per facilitar el creixement i el rastell en grans parts del pastís.

Crec que la fase actual és on més o menys "consumidors cada dia" s'estan unint en proporció als comerciants que estan començant a oferir béns i serveis normals de Bitcoin. Això està causant una altra expansió de la demanda, i en l'últim parell de setmanes, els especuladors han tornat a donar una altra empenta. Cada vegada més Bitcoin és l'aspecte d'una economia que funcioni plenament madura (encara que certament no existeix encara).

Si bé això és tot molt bé, hi ha alguns problemes de creixement que ve (o aquí). Crec que la base tecnològica d'aquest creixement es fixa, sinó com una economia simplement no està jugant bé amb si mateix. Una de les meves majors problemes amb l'economia en aquest moment és també una de les seves virtuts. És a dir, la comunitat. La comunitat es divideix aproximadament en l'espectre llibertari amb valors extrems en ambdós costats de la mateixa. La major ironia és que el fervor política s'interposa en el camí del que permet que l'economia creixi a través de simples principis de lliure mercat. Molts, no tots, bitcoiners tenen una visió tan vívida del que l'economia ha de ser similar que rebutgen altres models.

Crec que la clau aquí és per estimular l'experimentació, mentre que aferrar-se al fet que si no us agrada alguna cosa, simplement no ha de participar.

Per exemple, recordo una discussió en una sala de xat bitcoin sobre el pagament d'impostos sobre la renda BTC. Va haver-hi múltiples participants que creien que seria "destruir tot el que Bitcoin és sinònim de" pagar ells. Em vaig penjar en la frase No s'ha de confondre "significa."; Bitcoin no és una eina política per subvertir els poders fàctics, però un (enginyós) instrument financer.

Anem a prendre la política i la hipèrbole de Bitcoin i deixeu que es converteixi en l'economia que mereix.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Post Bitcoin

Excedit per utilitzar el 3% del benefici de Bitcoin per promoure la consciència de Bitcoin

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC

Post Bitcoin

Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos?

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: impacte de Dell en el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Compreu Bitcoins amb PayPal - Tutorial detallat

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Ara podeu ajudar a la fundació Wikimedia amb les donacions de Bitcoin

Post Bitcoin

Què és Bitcoin?

Post Bitcoin

He de comprar Bitcoins ara?

Post Bitcoin

Per què Bitcoin té valor