El futur dels diners | Catalan.Lamareschale.org

El futur dels diners

El futur dels diners

Si estem buscant en els llocs correctes, podem veure el futur. Per exemple, fa gairebé dues dècades, algú va veure com l'Internet, amb el seu programari obert i els seus protocols oberts aviat alterar dramàticament el nostre futur. La seva contribució va ser mosaica, que ara coneixem com el navegador Firefox.

El seu nom és Marc Andreessen i amb ell, la Internet va ser una reacció a les xarxes i sistemes tancats i propietaris que existien. Una indústria després d'una altra ha estat completament reinventat com el resultat de la col·laboració en massa utilitzant sistemes oberts. Negocis i tecnologia autor del llibre de Don Tapscott es refereix a quan això succeeix com el reinici d'una indústria.

Aquest article és sobre com la col·laboració massiva i sistemes oberts estan sent portats a un lloc nou per complet. Si vostè està buscant en el que jo estic mirant també podria concloure que això és una cosa que mereix la seva atenció. El que estic veient és Bitcoin. Quan miro Bitcoin veig el reinici dels nostres sistemes de diners.

Què és Bitcoin?

Bitcoin és una moneda digital. És una moneda digital oberta.

Es pot dir oberta perquè està construït amb un programari obert, realitza transaccions a través d'un protocol obert i es comunica peer-to-peer, a través d'Internet. Bitcoin és oberta, d'extrem a extrem.

Aquest és un concepte estrany per als nostres sistemes de diners. En descriure les indústries de serveis bancaris i financers, rares vegades les paraules oberta, universal, gratuïta o venir a la ment.

Bitcoin es defineix per aquestes paraules.

Bitcoin és una reacció a les xarxes monetàries tancat i propietari d'avui i els sistemes que existeixen. Una reacció, una solució, una solució.

Bitcoin i les funcions dels diners

Bitcoin és simplement una combinació de tecnologies provades que quan es munta aquesta manera determinada ofereix molt bé les diferents funcions dels diners. Encara Bitcoin no és la primera moneda digital, és únic, ja que és la primera moneda que es pot descriure usant aquestes paraules: oberta, universal i gratuït.

Una de les funcions dels diners és servir com un mitjà d'intercanvi. Aquesta és la raó principal que encara existeixen monedes digitals. Per Bitcoin, hi ha diversos intercanvis per convertir des de i cap a altres monedes, com el dòlar. No obstant això, encara no Bitcoin és un mitjà d'intercanvi madura en comparació amb les monedes emeses pel govern, per exemple. Com Bitcoin guanys de tracció tot i que arribarà a ser molt millor en la realització d'aquesta funció.

Una altra funció dels diners és dur a terme com un dipòsit de valor. Bitcoins són un bé escàs. La quantitat de Bitcoin moneda que hi ha ara és un nombre relativament petit. Moneda addicional que es produeix es produeix en un horari i a una velocitat coneguda, per defecte. Quan la quantitat de moneda arriba a un límit especificat, s'afegirà cap moneda addicional. Aquesta escassetat és per disseny perquè bitcoins mantindran el seu valor. Bitcoin la moneda per tant pot funcionar molt bé com un dipòsit de valor.

En tercer lloc, els diners ha de ser capaç de funcionar com una unitat de compte. Un cop més, les monedes digitals compleixen amb aquest requisit amb facilitat. Això vol dir que són divisibles i que cadascun dels meus bitcoins val exactament la mateixa quantitat que cada un dels seus.

Enviar i rebre diners

Descric aquestes tres funcions per mostrar per què la sortida d'una peça de programari anomenada Bitcoin pot ser considerat com diners. A continuació, vaig a descriure la mecànica de com Bitcoin s'utilitza realment com diners.

Bitcoin utilitza el terme per referir-se a la cartera on s'emmagatzemen els bitcoins. Si estic executant el programari de Bitcoin en el meu equip llavors tinc una cartera emmagatzemat localment en el disc dur que conté les meves bitcoins. Lloc que podria utilitzar un servei en línia i emmagatzemar els meus bitcoins amb ells.

Si vaig a pagar perquè una certa quantitat, primer donar a mi la direcció Bitcoin en la qual voleu enviar el pagament. A partir del meu equip que després introdueixi l'import, feu clic a Envia, i aquest nombre de bitcoins anar directament de la cartera a aquesta direcció.

Si la seva cartera està a l'ordinador, el programari Bitcoin mostrarà instantàniament el pagament a vostè. No obstant això, pren al voltant d'una hora per a aquesta transacció per esborrar. Vaig a descriure el que vull dir amb el terme per aclarir una mica més tard.

Els diners li vaig enviar fora per una certa quantitat de bitcoins. Aquesta transacció s'allibera a valor nominal, el que significa que si li envio un centenar de bitcoins, rebrà en la seva cartera tots els cent bitcoins. Si hi ha una tarifa de transacció necessària perquè el pagament, això és una cosa que, com a remitent, pagaria.

La raó per la qual podria haver-hi una tarifa es deu al fet que hi ha un cost per processar i emmagatzemar aquestes transaccions. En l'actualitat, però, no hi ha quota que ha de ser pagat al enviar diners i vaig a explicar per què això és una mica més tard també.

En la compra i el reintegrament

Diguem que ara tenen aquests cent bitcoins en la seva cartera. Quant valen?

Bitcoin està destinat a ser universal. Si es troba en els EUA, vostè voldrà saber quines són les seves bitcoins valen en dòlars. Per això, hi ha un intercanviador en línia que proporciona una velocitat a la qual vostè pot convertir els seus bitcoins a dòlars. Utilitzant el tipus de corrent, un Bitcoin és un valor aproximat d'US $ 1000 cada un.

Bitcoin és un projecte molt jove. Va ser llançat per primera vegada fa diversos anys. Només ha estat en els últims dos anys tot i que ha estat rebent atenció a parlar. A causa de la petita grandària de la comunitat, però, la conversió de bitcoins a la majoria de les altres monedes encara pot ser un desafiament. A mesura que la comunitat creix, però, les opcions per convertingto i d'altres monedes està millorant i un efecte de xarxa sembla estar consolidant-se.

Abans que pogués enviar els diners a vostè, el primer que havia d'adquirir bitcoins i per dipositar-los en la cartera. Una manera de que pugui fer això és per comprar bitcoins d'algú que els està venent, a través d'un intercanvi, per exemple. Per guanyar una mica de bitcoins també puc vendre béns o serveis en què el comprador em paga amb bitcoins de la seva cartera.

Si estic de cobrar meus bitcoins mitjançant la conversió a dòlars només per comprar de nou més tard perquè necessito bitcoins per a una altra cosa, llavors jo estic perdent alguna cosa per cent dels meus diners perquè aquestes conversions en general tenen un cost extra. En canvi, si segueixo els meus bitcoins i els utilitzo per pagar les compres que faig, llavors vaig a guardar per no incórrer en les despeses de canvi.

Actualment hi ha diversos llocs on es poden comprar utilitzant bitcoins i Bitcoin ha començat a aparèixer com una opció de pagament disponible amb carret de la compra en línia de programari i just ara està començant a guanyar una mica de tracció per al comerç electrònic.

En la seva major part a continuació, pensa en realitzar transaccions utilitzant bitcoins de la mateixa manera que en l'operació amb un tema de la moneda estrangera.

Hi ha una diferència però. Cadascuna d'aquestes monedes s'emetran amb la cobertura d'un govern. Qui emet bitcoins i com es va donar suport?

Com s'emet moneda Bitcoin

A partir d'ara, hi ha poc més de 15 milions d'bitcoins en existència. El primer va ser emès al gener de 2008, per la qual cosa no fa molt de temps, si ho comparem amb els sistemes de pagament tradicionals. Addicional moneda Bitcoin està actualment emetre cinquanta bitcoins alhora i l'emissió es produeix aproximadament un cop cada deu minuts.

Quan Bitcoin es descriu l'ús del terme parells d'igual a, el que significa és que el processament i emmagatzematge de dades es produeix en els nodes que són distribuïts a través d'Internet de càlcul. Avui dia existeixen diversos milers de nodes que executen Bitcoin es troba en diverses desenes de països. No hi ha cap node mestre. Qualsevol persona pot descarregar el programari de codi obert Bitcoin i configurar-lo funcionar com un node.

El que tots aquests nodes estan fent estan acceptant transaccions i cruixir alguns números. Tots els nodes, a excepció d'un, però, estaran desaprofitant el seu temps. Tots menys un. Cada node està rosegant tractant de convertir-se en la sort que un node passa a ser el primer a endevinar essencialment el nombre correcte.

Que un node que fa la suposició correcta després segella el lot de transaccions que s'havia acumulat i fa un anunci a altres nodes a la xarxa. Com a recompensa per a la realització de que el treball necessari, que el node es dóna una recompensa. Es dóna cinquanta bitcoins. Així és com la moneda Bitcoin obté emetre. Quan s'executi com un node i tenir els seus números de cruixit equip per guanyar el premi, que l'activitat minera es diu.

De mitjana, un cop de sort es produeix aproximadament un cop cada deu minuts. A mesura que més nodes estan en línia i més es produeix la mineria comença a prendre cada vegada menys temps abans que un d'aquests nodes fa la suposició correcta. Periòdicament, el sistema tornarà a calibrar, posant la freqüència de nou a aproximadament un cop cada deu minuts. Tots els bitcoins que han estat i sempre seran emesos són recompenses - cinquanta alhora, cada deu minuts.

Vull fer servir els termes més correctes aquí. Aquest càlcul de nombres que em refereixo? El que l'equip està fent és cridat hash. Un bloc és el terme utilitzat per referir-se a aquest grup de transaccions que es processa. El treball realitzat per cada un dels nodes de la sort és resoldre el bloc. Quan un bloc es va resoldre, es generen els bitcoins addicionals de la recompensa.

L'abast global de Bitcoin

Recordeu, qualsevol persona pot ser un node. Un node pot estar ubicat en qualsevol lloc. Aquesta nova moneda i després es va sembrar a persones de tot el món que la meva. Aquest mètode de sembra Bitcoins és la introducció d'ells a nivell mundial. A nivell mundial, però no de manera uniforme. Heus aquí per què.

Per participar en la mineria bitcoin, el que necessita saber primer sobre ell. La major part de la documentació de Bitcoin està disponible només en anglès. Bitcoin amb prou feines ha registrat al radar fins i tot per a aquells que segueixen els temes tècnics i que obtenen la seva informació en general a partir de fonts d'idioma anglès.

Fins i tot si ho fa aprendre sobre l'existència de Bitcoin, la mineria és una activitat que depèn d'una Internet sempre activa i sense restriccions. Sabem que aquestes dues característiques no són universalment disponibles.

L'import de l'obra hash que el node pot realitzar depèn del seu maquinari. El més ràpid del seu equip, més hash es durà a terme, i més premis es farà creditora. No obstant això, per hash treball, fins i tot els ordinadors més ràpids no són rivals en comparació amb les targetes gràfiques off-the-shelf que intervenen en els sistemes de joc. Aquestes targetes de jugador contenen les GPU que puguin calcular els hashes de diversos centenars de vegades més ràpid que la majoria de les CPU pugui.

Encara que el programari Bitcoinclient clàssic està disponible per a Mac, Windows i Linux, els més eficients en la mineria Bitcoin avui són aquells que executen servidors Linux o Windows dedicat a la mineria amb el programari optimitzat i contenen les variants més cares de les targetes gràfiques.

Així, el perfil dels bitcoins típics de generació de miner seria:

  • El seu idioma principal és l'anglès
  • Capaç de pagar una targeta gràfica o dues cares
  • Capacitat de comprar a un proveïdor de les targetes gràfiques el subministrament es limita actualment
  • Connectat a través de l'accés a Internet fiable i sense restriccions
  • Un conjunt d'habilitats que inclou servidors administradores, especialment basats en Linux estimats, i
  • Capacitat d'invertir una bona quantitat de temps en aquesta tecnologia

Aquests són geeks uber.

Si Bitcoin és ser universal, la seva distribució ha de ser menys accentuat que aquest perfil d'una altra manera de produir. De totes bitcoins que mai s'emetin, el 75% encara no s'han emès però. A més, les persones que desitgin obtenir una participació de canvi Avui pot comprar bitcoins a taxes de mercat a través dels intercanvis.

Les recompenses pel treball de mineria també poden incloure una compensació en forma de taxes de transacció. En algun moment la mida de la recompensa generació bloc caurà a la meitat de cinquanta bitcoins a vint. Anys després, el premi es reduirà a la meitat altra vegada, i seguir fent-ho fins al moment en què tots els VINT-IU MILIONS bitcoins s'han emès.

Una tarifa de transacció en algun moment i després es convertirà en el principal incentiu als miners. Aquest és el mecanisme per garantir que no hi ha un nombre suficient de nodes sempre disponibles. Les taxes de transacció no estan actualment necessari ja que els miners estan disposats a competir només per la recompensa de cinquanta Bitcoin. Atès que el protocol i el programari estan oberts, la competència és probable que mantenir aquestes taxes molt baixes de forma indefinida.

Avui dia la principal limitació d'un miner és el capital necessari per adquirir el maquinari de computació. Demà les limitacions probablement serà la disponibilitat del maquinari i el cost de l'electricitat per executar-lo.

He descrit per què Bitcoin qualifica com diners. He descrit com es creen els bitcoins i algunes de les maneres com s'utilitzen. A continuació m'agradaria dir per què crec que Bitcoin té molt potencial.

Per Bitcoin?

A vegades veureu dues gasolineres just al costat de l'altra, on el signe d'una mostra d'un preu de deu centaus per galó menys que el preu en l'altre. Per descomptat, la raó per la qual això passa és perquè un accepta les transaccions en efectiu o dèbit només i l'altre, el més car, accepta targetes de crèdit per al pagament també. Aquesta diferència de preu reflecteix la tarifa de pagament i la xarxa és suficient que alguns es prenen el seu negoci pel carrer per evitar pagar per un servei que no planegen fer servir significativa.

Els consumidors poden preferir utilitzar bitcoins a pagar per les seves compres en línia si poden rebre un preu més baix que el resultat. Els comerciants poden preferir ser pagat amb bitcoins per diverses raons, així:

  • En primer lloc, Bitcoin ha marginat als costos d'explotació d'una xarxa de pagaments. Avui dia no hi ha càrrecs per a realitzar transaccions a la xarxa. Cap. En un entorn de preus competitius, un comerciant que vol transmetre aquests estalvis per al consumidor pot utilitzar això com un avantatge competitiu.
  • Una altra raó és la compensació i liquidació immediata de Bitcoin. Una transacció Bitcoin esborra després que ha estat confirmat per diversos d'aquests nodes de la xarxa que han generat els blocs. Com a regla general, considerar això com una cosa que només pren al voltant d'una hora. Aquests fons estaran disponibles per al receptor per passar sense més demora.
  • En tercer lloc, i alguns comerciants podrien realment com aquest, pagaments a través de Bitcoin no són reversibles. No hi ha devolucions de càrrecs.

Descrivint Bitcoin tan sols una alternativa més barata o millor als mètodes de pagament actuals no explica el que està succeint realment però.

Mai hi ha hagut abans un tipus de diners res com Bitcoin.

Com una moneda en comparació amb una moneda fiduciària emesa pel govern, Bitcoin no té banc central i no hi ha botó per pressionar que s'infli el subministrament. La quantitat de moneda estoc que hi ha d'haver un Any, dos anys i deu anys fora, es coneix avui dia.

Fins i tot en comparació amb els béns escassos, com l'or, per exemple, una mena de Bitcoin ha existit mai abans. Quan el preu de l'or és alt, com ho veiem avui dia l'activitat minera física s'accelera i augmenta l'oferta d'or. Subministrament de Bitcoin és inelàstica. Sense importar el preu o la demanda, augmenta cinquanta bitcoins cada deu minuts.

Tenir aquests números coneguts per endavant i coneguts públicament vol dir que no hi ha ineficiències a causa de la disparitat de la informació i l'especulació pel que fa a l'oferta de divises.

He descrit per què els consumidors podrien tenir raons per rebre Bitcoin, ¿per què els comerciants podrien tenir raons per rebre Bitcoin, i per què els inversors podrien tenir raó a agradar també.

Privadesa i llibertat

A més, consideri això. Per enviar o rebre bitcoins que no cal registrar el seu nom o qualsevol altra identitat en qualsevol lloc. Podeu enviar i rebre pagaments, utilitzant el programari de client Bitcoin que va des del seu ordinador, en qualsevol lloc que tingui accés a Internet. Com a resultat, l'anonimat, o almenys, pseudònims, és molt probable assolible. És el mateix nivell d'anonimat que podria obtenir en pagar amb diners en efectiu.

Dit això, no és això. Cada transacció començant pel primer de tots, és visible - públicament. El que vol dir que cada transacció té un pedigrí. Cada poc d'aquests diners per a aquesta transacció vi d'algun lloc.

Quan comprar un alguna cosa en línia i l'han enviat a mi, el venedor coneix la direcció Bitcoin que els vaig donar quan vaig fer la meva compra. Aquesta adreça condueix de nou a la direcció Bitcoin on vaig obtenir els fons de. I més enrere d'on aquests fons provenen. I així successivament. Per si mateixes, les transaccions Bitcoin no revelen la seva identitat - però, lligat amb dades externes, com ara l'adreça d'enviament de la meva compra de cafè, l'anonimat per a mi i per a aquells amb els quals el comerç pot no ser necessàriament una garantia en algun moment. Almenys això és un tema que s'està discutint.

Alhora, però, és possible que aquest tipus de tecnologia va frustrar als governs, els bancs i les corporacions a l'enèsima potència. Ja sigui que l'anonimat és un defecte o una funció pot dependre de la seva perspectiva.

Bitcoin fa això. Que varia en funció de la seva perspectiva. Demanar als usuaris el que significa cinc Bitcoin a ells i obtindrà cinc respostes diferents.

Potser aquesta història del meu veí m'ajudarà a explicar-me a mi mateix. Quan solia agafar el tren cap a la feina cada dia em vaig trobar amb un altre viatger que treballava prop d'on jo treballava, i després vaig saber que vivia a poques quadres d'on vivia. El meu viatge podria haver estat més ràpid si jo fos capaç d'unitat en lloc i aprofitar el carril de transport col·lectiu. Em vaig oferir a conduir el meu veí a la feina i viceversa, sense càrrec. Es va negar. Per a ell, sabent que no una unça de la gasolina era cremat per la seva viatge va ser una cosa que era tan important per a ell.

Bitcoin té el mateix efecte en certes persones. Per raons que són tan emocional i personal, ja que són sensibles, Bitcoin agafa a moltes persones.

Aquí tens aquest projecte de programari de computació distribuïda, sense respatller corporatiu, sense pressupost, sense una estructura formal de l'organització, un dels fundadors la identitat és incerta i que proporciona una guia única en ocasions - però, el projecte està creixent a mans plenes.

Per a mi, Bitcoin és la cura per a molts dels afligeix ​​que he vist amb els nostres actuals sistemes de diners.

Si vull començar a acceptar Bitcoin com a forma de pagament, no hi ha cap acord comerciant que necessito omplir, no hi ha verificació de crèdit necessito presentar a, no hi ha període de prova o restriccions que s'apliquen i no ha de tres dies el agafador abans que tingui accés als diners que m'he guanyat.

Quan penso en el que Bitcoin és, també considero el que no ho és. Bitcoin no és el sistema dissenyat pels banquers per garantir que tindrien beneficis per a les generacions futures. Bitcoin no és el sistema dissenyat pels governs per protegir i servir a si mateixos. Bitcoin no és un sistema dissenyat per a generar dades de màrqueting i una font d'ingressos per a alguns estratagema que les grans empreses han fet aparèixer. Bitcoin és la implementació en el programari d'un ideathat ens porta la privacitat i la llibertat.

Els majors fans de Bitcoin són els que caven la tecnologia i aquells que valoren la llibertat. Aquest tipus de persones es troben en tot el món.

Mira aquesta cosa que ells estan creant i vostè també podria creure que el que està veient és el futur.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Heu dacceptar Bitcoin?

Post Bitcoin

Coses importants per als nous Bitcoiners

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

Com obtenir Bitcoins gratuïts amb aixetes Bitcoin que realment paguen

Post Bitcoin

Sentència de presó de Charlie Shrem, popularitat de Bitcoin a Google i molt més

Post Bitcoin

Còpia de My Dirty Little Secrets Bitcoin Giveaway

Post Bitcoin

4 maneres de comprar Bitcoin amb efectiu Wordwide

Post Bitcoin

Formes creatives per augmentar Bitcoin per a la caritat i el recaudador de fons

Post Bitcoin

Bitcoin Value Part 3: Teoria del valor de Bitcoin de Konrad S Graf

Post Bitcoin

The Rise and Rise of Bitcoin, llançat a tot el món, però necessita als espectadors principals

Post Bitcoin

Les estafes més grans de la història de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu