Top 10 aixetes Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Top 10 aixetes Bitcoin

Top 10 aixetes Bitcoin

Hi ha un sens fi d'aixetes bitcoin, però com amb tota la resta, no tots són creats iguals. És per això que anem a la ruptura de les 10 millors aixetes bitcoin per aquí. El paisatge està canviant constantment, de manera que no va a cridar a aquesta llista exhaustiva o concloent, però és probable que no sortirà malament amb aquests aixetes.

Cal advertir que, però, que els pagaments varien els ingressos de publicitat, donat habilitat en certes guanys, i diversos altres factors. Com a tal, els seus guanys poden ser diferents dels resultats descrits en aquest post.

1. Milli - La millor aixeta del voltant :)

Així que sí, estem una mica subjectiu, però Milli no només ofereix alguns dels pagaments més alts disponibles, també pot obtenir la prima d'antiguitat i una comissió de referència bastant decent per atreure més usuaris. Milli també té una secció de comentaris de suport molt actiu on els usuaris poden expressar les seves preocupacions i obtenir suport directe dins de les 24 hores.

2. L'estranger Bitcoin: divertir-se, guanyar diners

Alguns aixetes bitcoin li ofereixen l'oportunitat de guanyar més per hora, però Bitcoin Estrangers ofereix un dels mitjanes més paga per aquí, amb una mitjana d'un pagament a més de 4.300 satoshis per hora. Millor encara, vostè no ha de realitzar cap tasca esgotadora, com omplir enquestes. En el seu lloc, s'arriba a matar els estrangers i se'ls paga per cada mort. Bitcoin estrangers li paga per jugar a un joc, i un que és divertit per a arrencar.

3. Bono Bitcoin

Aquest lloc web és en realitat una col·lecció de prop de 20 diferents aixetes bitcoin. Molts aixetes l'obliguen a esperar una certa quantitat de temps, diguem 10 o 15 minuts, abans de repetir una tasca, però amb aquest lloc simplement pot passar a un nou aixeta. Alguns usuaris poden guanyar 40.000 o més satoshis per hora, de manera que és un dels més alts que paguen les aixetes a la web!

4. BitcoinZebra

Un dels aixetes Bitcoin més antics i respectables per aquí. Tens l'oportunitat de "alimentar la zebra" cada pocs minuts. Se li pot pagar a Faucetbox o per la seva cartera Xapo. També hi ha un programa de referència molt generós per a aquest veterà aixeta.

5. Bitcoinker

Això solia ser una mena d'aixeta doble a BitcoinZebra, però últimament s'ha canviat unes quantes mans i ara es va convertir en una mena d'aixeta doble al nostre propi Milli. Els pagaments són relativament alts, comissió de referència és bo i també reben bonificacions per antiguitat per a l'ús de la clau d'aigua a llarg termini. Molt recomanable.

6. Moneda Robot: convertir-se en el campió, ser ric

Els guanys sàvia, la moneda del robot és una mica més difícil de qualificar, o més exactament, de quantificar. Això es deu al fet que se'ls paga per la destrucció dels robots. A mesura que avenços, a lluitar contra els robots més dures. Si aconsegueix superar el robot més difícil (que no és tasca fàcil) li pagaran a terme 1.000.000 Satoshi. Sí, has llegit nombre correcte: 1 milió.

7. Moneda de les meravelles: bestioles alimenti, a la seva cartera

Amb la moneda de les meravelles que pot guanyar fins a 5.000 satoshis cada vint minuts. Cal advertir que, però, que això representa un pagament màxim en lloc d'una garantia. Bàsicament, vostè alimenta les bestioles digitals de les meravelles i obtenir recompenses a canvi. La manera més regular que alimenti a les bestioles, més els diners que s'obté. També pot bloquejar en alguns bons substancials per a les remissions.

8. Lluna Bitcoin: Fora d'aquest món pagaments

Lluna Bitcoin és un dels aixetes bitcoin més coneguts i respectats a la World Wide Web. Ens fixem en els anuncis, com la majoria de les aixetes bitcoin, però es pot guanyar tant com milers de satoshis per hora. Com es pot imaginar, que els diners realment pot augmentar amb el temps. Millor encara, ha de decidir amb quina freqüència li paguen a terme, el que significa que no ha de deixar que els seus diners es sentin en els seus comptes.

9. Satoshi Ciutat- La ciutat daurada?

Aquest és un altre lloc amb un bo d'alta derivació. Amb Satoshi City que només ha de resoldre un codi d'imatge per reclamar bitcoins (o almenys petits trossos de bitcoins). Per descomptat, algunes persones realment odi el codi d'imatge i prefereixen alimentar bestioles o matar els estrangers, però amb aquest lloc, vostè pot obtenir fins a 400 satoshis cada deu minuts.

10. Satoshi Qüestionari: Posa el teu cervell per poder treballar

Un favorit dels cervellets, Satoshi Quiz és una cosa així com "Qui vol ser milionari" en què s'obté diners en efectiu-diners per respondre a les preguntes correctament. Hi ha un comptador de temps pel que no pot utilitzar Google, o almenys cal ser molt ràpid amb Google, però si vostè és el tipus de persona que gaudeix concursos i reptes de coneixement, que sens dubte haurà de donar-li una oportunitat.

En conclusió: Per estar en la recerca d'oportunitats

Bitcoin està en constant evolució. Potser no hi ha un sector més calent en el món en aquest moment que l'economia Bitcoin. Sense cap dubte, grans nous aixetes bitcoin sorgiran en les pròximes setmanes i mesos, així que assegureu-vos de mantenir un ull obert per a ells i comprovar de nou amb nosaltres per a les actualitzacions!

Notícies relacionades


Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Per què predir les bombolles Bitcoin és inútil

Post Bitcoin

Guia simple de Bitcoin

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Post Bitcoin

Les estafes més grans de la història de Bitcoin

Post Bitcoin

GAWMiners: què és HashCoin, HashBase i HashPool?

Post Bitcoin

Entrevista amb el president de Trucoin, Chris Brunner i vicepresident de màrqueting, Brent James

Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin prosperarà en una economia deficient

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Hack: comprar Bitcoins amb Paypal instantàniament a través del cercle (només EUA)

Post Bitcoin

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!