Contractes comercials de Bitcoin per diferències (CFD) | Catalan.Lamareschale.org

Contractes comercials de Bitcoin per diferències (CFD)

Contractes comercials de Bitcoin per diferències (CFD)

Els futurs són un tipus especial d'inversió d'actius que li permeten invertir en diversos productes. D'or per al bestiar, i tota la resta, els futurs d'ampliar el camp de les oportunitats d'inversió disponibles per a gairebé qualsevol producte de valor. Els futurs són essencials per a la fixació dels preus mundials dels productes bàsics importants, com l'oli, i donar suport als mercats globals complexos, com els mercats dels productes agrícoles.

Quan vostè compra un futur Etereum o Bitcoin, que són bàsicament la signatura d'un contracte per comprar alguna cosa en una data posterior, a un preu determinat. Així que si compres per exemple un futur Etereum de 1000 Etereum manera, en realitat s'està comprant un contracte per al lliurament de 1.000 Etereum símbol, una vegada que el contracte es venç. La majoria dels comerciants, però, venen el seu contracte de futurs abans que es venci i les fitxes es lliuren.

Una forma els operadors poden evitar haver d'acceptar físicament el lliurament d'una mercaderia és a través d'un "Contracte per Diferència." En aquest cas, el comprador i el venedor estan d'acord en pagar la diferència ja que els preus pugen o baixen en efectiu, en lloc de a través del lliurament de física mercaderies. Un contracte de Etereum o Bitcoin de diferència permet a un inversor per aprofitar els beneficis i riscos de les operacions de Bitcoin / Etereum sense haver de posseir físicament la moneda en si.

Tornem al nostre exemple Etereum per veure com funciona això. Anem a suposar que vostè està molt segur que els preus pujaran Etereum en un futur pròxim i que desitja invertir en Etereum. Ara, vostè podria sortir i comprar Etereum, però de vegades pot ser un procés molt complex, ja que la compra d'Etereum no és tan fàcil avui dia.

En lloc de comprar Etereum real, o fins i tot un futur que requeriria el lliurament futura de l'Etereum, vostè podria comprar un contracte per diferència (CFD o en curt). En aquest arranjament, vostè i el venedor del contracte per diferència estaria d'acord per resoldre qualsevol pujada o caiguda dels preus en efectiu a la data del contracte, que és la data en què finalitza el contracte. Per exemple, és possible signar un contracte per diferència amb una important companyia de comerç com ara Plus500for Etereum a preus d'avui, amb el contracte que acaba a les 10 pm (ja que totes les operacions Etereum en Plus500 han d'acabar en aquell moment. En aquest cas, el preu actual de Etereum fixarà el valor a ser objecte de comerç. Mentrestant, va configurar un temps de contracte, en aquest cas diverses hores en el futur, que és el punt en el qual es pagarà cap diferència per al comprador o el venedor.

Si la seva intuïció sobre pujada o caiguda dels preus Etereum resulta ser correcte, i els preus canvien a través d'aquest període de temps, se li pagarà la diferència per l'empresa comercial. D'altra banda, si la seva intuïció resulta ser incorrecta i els preus no van com s'esperava, haurà de pagar la diferència, en aquest cas a l'empresa comercial. D'alguna manera, el comprador i el venedor estan apostant fonamentalment de si o no els preus pujaran o caiguda.

Els contractes per diferències ofereixen els inversors maneres de fer diners a costa dels canvis en els preus Etereum sense la molèstia associada amb la negociació directa Etereum. Com a tal, contractes per diferències són molt populars entre els comerciants i nombroses firmes de corretatge diferents. Tals contractes permeten als inversors per generar guanys fora de les condicions canviants dels mercats mundials com l'oferta i la demanda puja i baixa per als diversos productes.

Cliqueu aquí per veure el comerç de CFD Etereum

Recordeu que quan el comerç de CFD Etereum seva capital és el risc. Trading Etereum CFD és més adequat per als operadors amb experiència.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

OP-ED: lextensió de BitLicense inadequada prova els esforços de la fundació Fruitless

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 17 dagost al 24 dagost

Post Bitcoin

Els investigadors troben que una persona probablement va impulsar Bitcoin de $ 150 a $ 1,000 - Techcrunch

Post Bitcoin

Crowdsourcing Preguntes per a miners de GAW i Josh Garza

Post Bitcoin

El membre del Consell Executiu del Banc Central Europeu és contra Bitcoin

Post Bitcoin

Revisió: Els meus intents recurrents per comprar BTC des de 247Exchange

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

La Reserva Federal veu un futur brillant per Bitcoin

Post Bitcoin

Regles dapostes en línia i regulació de Bitcoin: tres opinions rellevants dexperts de la indústria

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Per què els salaris de Bitcoin són crucials per reduir la volatilitat dels preus

Post Bitcoin

Open Bazaar Beta 3.0 fa més accessibles els mercats descentralitzats