La regulació de les notícies i els caixers automàtics apareixen, mentre que eBay i Google semblen més compatibles amb Bitcoin que mai | Catalan.Lamareschale.org

La regulació de les notícies i els caixers automàtics apareixen, mentre que eBay i Google semblen més compatibles amb Bitcoin que mai

La regulació de les notícies i els caixers automàtics apareixen, mentre que eBay i Google semblen més compatibles amb Bitcoin que mai

Definitivament va ser una setmana plena de novetats reguladores en diferents països i un munt de notícies sobre els caixers automàtics Bitcoin que arriben a les seves noves llars.

No obstant això, una de les majors revelacions de la setmana és, per descomptat, els correus electrònics filtrats que van revelar els experiments de Google pel que fa a la integració de Bitcoin. Segueix sent un gran misteri, però el gegant de la tecnologia ja ha revelat alguna cosa i que podria tenir una bona notícia per a la comunitat en un futur pròxim.

Per ara, és el moment de recordar la notícia més important de la setmana amb Bitcoin de l'examinador ronda setmanal de fins.

FBI autoritzat a vendre gairebé 30.000 bitcoins del bust Ruta de la Seda

L'Oficina Federal d'Investigació s'ha donat llum verda per vendre el 29.655 BTC escombrat dels servidors Ruta de la Seda durant el bust del major mercat il·legal al Dark web.

Les autoritats han estat esperant el vistiplau per liquidar la partida moneda digital des de l'octubre, quan l'operació va ser a baix, i fins i tot van haver de suportar una onada de bromes que van apuntar cartera Bitcoin de l'FBI. No obstant això, ara els federals estan autoritzats a vendre les monedes digitals, actualment un valor de voltant de $ 25 milions.

Article complet

Caritat Donar Directament accepta Bitcoin

La caritat que ofereix un servei de riquesa als més pobres a Kenya i Uganda està acceptant Bitcoin, segons CityAM. Directament donar és un cas únic quan es tracta d'organitzacions benèfiques. Es dóna una transferència de diners en efectiu a un destinatari, esperant per posar el 93 per cent d'una donació a les mans.

L'moneda digital que va viure dues vegades: Coinye està de tornada

vida de Coinye no és fàcil de seguir. Si el altcoin es considera mort la setmana passada, ara aparentment tornat a la vida i té un nou "llar" a Coinyetheco.in.

"Contràriament a l'opinió popular dels mitjans, que no estan morts. Estem treballant dur per aconseguir que algunes noves addicions! ", Es llegeix a la pàgina principal del lloc web.

Article complet

Bitcoin major borsa de Corea posa de 400.000 $

Bitcoin primera posada en marxa de Corea del Sud, Korbit, ha rebut $ 400,000 en finançament inicial d'inversors de Silicon Valley. Korbit - que és també el major intercanvi de Bitcoin de Corea, amb més de 20.000 usuaris registrats - ara és rendible a partir de menys d'un any d'operacions, en els informes Verge.

EBay Regne Unit permet la venda de cryptocurrencies a partir de febrer desena

Un gran canvi està sent ben rebuda pels usuaris d'eBay Regne Unit. Anuncis classificats secció de la plataforma està llançant una moneda virtual categoria exclusiu que li permetrà la venda de tot tipus de moneda digital de 10 de febrer de Bitcoin i litecoin inclosos.

Els classificats són una plataforma gratuïta proporcionada per eBay, on els venedors poden publicar informació sobre un producte i comunicar-se amb els possibles compradors. A partir de febrer, es permetrà a aquests comerciants per vendre BTC i altres altcoins.

Article complet

BitSimple portal de vendes recapta $ 600,000 en Bitcoin llavor rodona

Criptografia tangible ha anunciat la finalització d'una ronda d'inversió $ 600.000 llavors finançat per complet en Bitcoin. D'acord amb Coindesk, la companyia utilitzarà els fons per posar en marxa BitSimple, un nou portal de venda moneda digital que pretén diferenciar-se dels intercanvis Bitcoin tradicionals.

Advertència tema banc central i l'autoritat financera de Bèlgica contra Bitcoin

Si el banc central de Bèlgica estava sentint no oficial positiva sobre Bitcoin fa una setmana, molt ha canviat en uns pocs dies. El Banc Nacional de Bèlgica (NBB) i els serveis financers belgues i Mercats (FSMa) han publicat recentment una declaració conjunta contra Bitcoin.

El missatge adverteix als inversors sobre els perills d'invertir en cryptocurrencies. Les dues autoritats estan preocupats per la creixent popularitat de Bitcoin i subratllen el fet que els diners digital manca d'una regulació o un descuit oficial, un problema estès a carteres digitals i intercanvis.

Article complet

Bit4coin anuncia bones notícies per al 2014

Si vostè va ser una de les persones que van rebre una targeta de regal amb bitcoins a l'interior del Nadal, la següent informació pot interessar-li. Bit4coin, la companyia que va fer aquesta idea en realitat, va créixer significativament al llarg de desembre i ja ha venut més de 1.000 targetes de regal.

Durant aquests primers mesos d'activitat, l'empresa amb seu a Amsterdam estima que el 60 per cent de les targetes venudes van ser comprats i redimit per la mateixa persona, ja que el 40 per cent restant s'ofereix com un regal. Després de les vacances, la companyia està planejant la seva expansió.

En primer lloc, Bit4coin acaba d'afegir dos nous idiomes al servei, holandès i alemany, però l'empresa es compromet a mantenir l'addició de més versions i opcions de pagament localitzada i està desenvolupant aliances amb botigues en línia i socis minoristes, que serà la venda de Bit4coin targetes de regal durant 2014.

Article complet

Canadà és el país amb la majoria dels caixers automàtics Bitcoin malgrat l'opinió del govern

Amb Ottawa ja equipat amb un nou caixer automàtic de Bitcoin, Canadà s'està convertint ràpidament en el país amb la majoria de les màquines moneda digital, encara que el govern acaba de llançar un comunicat dient que Bitcoin no es considera moneda de curs legal al país.

La postura oficial es basa en un correu electrònic enviat pel Departament Financer del país. El missatge explica que "només els bitllets de banc i monedes canadenques són reconeguts com a moneda de curs legal a 'moneda' Canadà. Bitcoin digital no és moneda de curs legal al Canadà".

Article complet

NYC Bitcoin Centre acull el seu primer hackathon

El Bitcoin centre de Nova York va celebrar el seu primer hackathon en l'últim cap de setmana. Com com a centre educatiu per al moneda digital, el centre va organitzar un esdeveniment de desenvolupadors per seguir millorant la tècnicament inclinat sobre el poder dels diners distribuït, Coindesk reportedthis setmana.

Bitcoin no 'prova de caixa' i es considera una mercaderia a Finlàndia

banc central de Finlàndia considera Bitcoin una mercaderia. La notícia va ser revelada per l'autoritat després de la moneda digital, no va complir amb les definicions de la moneda i la forma de pagament electrònic. No obstant això, els països escandinaus no és l'única regió amb novetats reguladores, com Itàlia i Israel han estat recentment parlant (o no) sobre moneda digital.

L'autoritat financera finlandesa afirma que, "en aquest moment, [Bitcoin] que és més comparable a una mercaderia". La informació va ser divulgada per Paeivi Heikkinen, cap de supervisió en el Banc de Finlàndia a Hèlsinki.

Article complet

Primer suís Bitcoin ATM està funcionant temporalment a Zuric

Suïssa és el següent país en la línia per oferir els serveis d'un caixer automàtic de Bitcoin a la seva comunitat moneda digital local. La màquina ja està operant a Zuric, on alguns empresaris estan tractant d'accedir el potencial de la moneda al país.

El caixer automàtic, una unitat Lamassu que només pot convertir euros a BTC, es troba temporalment al passadís del mercat in el viaducte. El dispositiu estarà disponible al lloc fins al final d'aquesta setmana, però podria tornar de forma permanent a la primavera si els resultats són positius.

Article complet

Universitat de Cumbria Regne Unit és de primer a entrar en el món de Bitcoin

La Universitat de Cumbria, amb nou campus i centres repartits per tot el Regne Unit, és la primera universitat pública en el món per acceptar Bitcoin. La institució està prenent els diners digital com el pagament de dos programes de certificació relacionats amb l'estudi de cryptocurrencies.

Amb aquests nous cursos, la universitat és també la primera institució pública d'aquest tipus d'apostar en programes d'aprenentatge relacionats amb els diners digital, però no és la primera a Europa. En 2013, la Universitat de Nicòsia, a Xipre, va anunciar la seva Mestratge en Ciències en digital de divises i també va començar a acceptar Bitcoin.

Article complet

Microsoft va deixar de Tor s'executa automàticament en els sistemes de xarxes de bots infectats

Microsoft ha admès a prevenir de forma remota eina de navegació web anònima Tor s'executi en molts dels sistemes dels seus usuaris en un intent de destruir la xarxa de bots Sefnit. D'acord amb connexió de cable, es refereix a una peça de malware que es va quedar en silenci a l'any 2011 abans d'aparèixer de nou al juny de 2013 a les mans dels pirates informàtics ucraïnesos i i israelians identificats com Escorpí i Dekadent.

Creandum desenvolupa la major base de dades d'empreses Bitcoin

La firma de capital risc nòrdica Creandum ha construït la base de dades més gran i més completa del món dels negocis relacionats amb Bitcoin, dels intercanvis dels processadors de pagament. Segons la plataforma, la base de dades de Bitcoin ja compta amb més de 300 empreses registrades.

L'objectiu és proporcionar una visió general del sistema Bitcoin als empresaris i inversors a la recerca d'informació eficient. Creandum, un important inversor en grans empreses com el servei de música en línia Spotify o l'empresa de solucions de pagament iZettle, també espera que un projecte d'aquest tipus pot animar els nouvinguts per ajudar a desenvolupar la moneda digital i el seu mercat.

Article complet

Dos casinos de Las Vegas accepten Bitcoin, però no a la sala de jocs d'atzar

L'ús de Bitcoin en els casinos digitals no és realment nou. No obstant això, això és: en el món real, dos casinos al centre de Las Vegas, Nevada, estan acceptant diners digital a partir d'aquesta setmana. Un d'ells és el casino més antic de la ciutat, el Golden Gate, que acceptarà moneda digital en la seva recepció de l'hotel, igual que el D Las Vegas.

A més de pagar per les seves habitacions amb diners digital, els clients Bitcoin ambient també podran passar el seu BTC a les botigues de regals i restaurants dins dels dos edificis, amb un total de cinc llocs. Però només això, ja que està prohibit l'ús de bitcoins a terra dels jocs d'atzar.

Article complet

Winnipeg obté el seu primer caixer automàtic de Bitcoin al febrer; Londres podria ser el següent

Si Canadà ja era el país amb el major nombre de caixers automàtics Bitcoin, llavors aquest nombre està a punt de ser encara més gran. Winnipeg, la capital i ciutat més gran de la província de Manitoba, tindrà la seva pròpia màquina el 15 de febrer.

La posada en marxa local de BitTeller planeja llançar el dispositiu durant CoinFest, un esdeveniment internacional que ajuda a educar la gent sobre Bitcoin i promoure la seva creixent economia.

Mentrestant, a Londres encara hi ha tres noves empreses que competeixen per instal·lar la primera màquina Bitcoin de la ciutat. Totes les empreses estan a l'espera per als lliuraments de Robocoin i Lamassu, els dos majors productors de caixers automàtics moneda digital.

Article complet

Marc Andreessen creu que 2014 serà l'any de Bitcoin

Marc Andreessen, co-fundador de la firma de capital risc Andreessen Horowitz, ha lloat les virtuts de Bitcoin en una essaypublished per The New York Times. A la peça, titulada "Per què és important Bitcoin" i citat per Coindesk, Andreessen esbossa el que el va atreure a Bitcoin i planteja alguns punts interessants, juntament amb noves preguntes.

Els plans de Suècia per regular Bitcoin com un actiu

0 Suècia és probable que rebutjar Bitcoin com a moneda legítima. L'economia escandinava més potent té previst confirmar major moneda digital del món com un actiu, comparant-ho amb l'art o joies i sotmetent als impostos Bitcoin.

El país, que va ser suposadament a l'espera d'una directriu europea per avançar en la matèria de regulació, ara implementar un impost sobre els guanys de capital a les transaccions relacionades amb el moneda digital.

Article complet

NYC quiosc tria Bitcoin sobre targetes de crèdit

Un quiosc situat al centre de Nova York està acceptant Bitcoin. El propietari, citat per Coindesk, diu que aquest és el primer quiosc de premsa a la ciutat per prendre la moneda virtual. L'estand de Kay, ubicat al carrer 34 i la segona avinguda, ven un típic quiosc, includingcigarettes, targetes telefòniques de prepagament, revistes i aperitius.

Praga tindrà un caixer automàtic Robocoin de treball a l'abril

1 La companyia txeca Marlyle és el nom darrere de la instal·lació de primer caixer automàtic de Bitcoin de Praga, programat per l'àrea de Smíchov de la ciutat. Les primeres transaccions han d'ocórrer a l'abril, però l'empresa té la intenció d'ampliar la xarxa de caixers més tard amb altres dues màquines i més serveis.

Marlyle va comprar un total de tres dispositius des del productor Robocoin seu a Las Vegas, que haurien de ser els primers a operar a Europa, juntament amb els programats per arribar a Londres en els propers mesos.

Article complet

Intercanvi de correu electrònic suggereix Google podria dir 'sí' a Bitcoin en un futur proper

Google en realitat podria estar planejant una manera d'incorporar Bitcoin en el futur de l'empresa. Almenys, aquesta és la major conclusió que pot ser espremut d'alguns correus electrònics intercanviats entre Jarar Malik, desenvolupador del lloc d'anuncis Bitcoin CoinList.me, i dos representants de la gegant de la tecnologia.

Malik va decidir qüestionar algunes de les companyies més grans al món - Amazon, Apple i Google - per determinar si algun d'ells tenia plans per al moneda digital. Després de manar tots els principals executius del que podia pensar, va decidir baixar les seves expectatives. Fins que el premi gros amb el vicepresident sènior de Google Vic Gundotra, qui va remetre el correu electrònic a un altre representant de l'empresa. La resposta obtinguda per Malik va ser força positiva.

Article complet

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

Lúltima actualització de la meva recerca de guanyar diners amb aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Subhasta de la ruta de seda i limpacte en el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

ShapeShift.IO pren suport moral i ètic contra BitLicense i suspèn el servei a Nova York

Post Bitcoin

Mt. Gox està venent la marca comercial Bitcoin

Post Bitcoin

Primer set de caixers automàtics de Bitcoin a Los Angeles aquesta setmana

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

OP-ED: lextensió de BitLicense inadequada prova els esforços de la fundació Fruitless

Post Bitcoin

Sha reiniciat el recent hack de Bitcoin Mixer, el debat de Darkcoin contra els mescladors de confiança i els mescladors de confiança guanyats

Post Bitcoin

Per què Rand Paul no és capaç de donar suport al valor de Bitcoin amb accions

Post Bitcoin

Desembarcament de Kipochi, Mpesa i Bitcoin a lest dÀfrica

Post Bitcoin

Primer caixers automàtics Bitcoin dEUA instal·lats a Boston, MA i Austin, Texas