Què són les aixetes Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què són les aixetes Bitcoin?

Què són les aixetes Bitcoin?

El món de Bitcoin està ple de molts termes que podrien semblar confús a primera vista. "Miners", "blocs", "cadena de bloc", per als no iniciats aquests termes poden semblar confús a primera vista. Una altra eina cada vegada més popular i important és l'anomenat "aixeta bitcoin", que és un lloc web que premia les persones amb bitcoins a canvi de realitzar una tasca senzilla.

En altres paraules, l'usuari se li paga per completar un determinat tipus d'activitat, com la subscripció a un butlletí de notícies, jugar un joc, o la visualització d'anuncis. Llocs web han ofert molts diners en efectiu a canvi de realitzar activitats i tasques, però amb bitcoin el pagament és ràpid, segur, i permet a les dues parts per mantenir un alt nivell d'autonomia.

Després de tot, qui vol compartir la seva informació financera important, com números de comptes bancaris i les adreces de PayPal, amb parts aleatòries? Amb aixetes bitcoin s'arriba a rebre el pagament pels seus esforços alhora que gaudeix de l'anonimat i la seguretat de Bitcoin en si. Per aquesta raó, un nombre creixent de llocs web estan abandonant en efectiu i targetes de crèdit a canvi de Bitcoin.

Hi ha molts tipus diferents d'aixetes bitcoin. Alguns aixetes li recompensa perquè realitzi una activitat d'una sola vegada, de la mateixa manera de proporcionar la seva adreça de correu electrònic. Molts aixetes, però, se li recompensa pels seus esforços continus, com ara jugar un joc o la presa d'enquestes.

Bitcoin aixetes: Et van a guanyar alguns diners, però no pagaran la hipoteca

Anem a deixar una cosa clara abans que cavar més profundament en les aixetes bitcoin: no es va a fer ric. Els pagaments són en general bastant petites i que estan vinculats a les taxes de mercat. Sovint, una aixeta Bitcoin és només va a ser que uns pocs centaus de satoshis. Un Satoshi, per cert, és la més petita denominació utilitzada actualment de Bitcoin i és igual a 0,00000001 BTC.

A més, com més s'estan pagant, més hauràs de treballar per guanyar els seus satoshis. Si acaba de proporcionar una adreça de correu electrònic, és probable que només va a obtenir una petita quantitat de satoshis. Si va a omplir una enquesta de llarg i en profunditat, és probable que la possibilitat de guanyar més.

En qualsevol cas, és molt probable que no guanyarà grans quantitats de diners a través de les aixetes bitcoin, així que no van deixar la seva feina del dia encara. Dit això, amb el temps els diners pot sumar i vostè podria trobar-se el fer d'una quantitat substancial de diners extra sense haver de fer tot el que molta feina.

No sempre s'ha de "treballar" per guanyar bitcoin

Una manera de maximitzar els seus guanys a través de les aixetes Bitcoin és trobar activitats que vostè faria de totes maneres. En altres paraules, es veuen recompensats per ser com ets. En alguns casos, en realitat es pot guanyar bitcoin per jugar jocs en què matar els estrangers i el que té. Si li passa a gaudir d'aquest tipus de jocs, per què no jugar un on li paguen? Per descomptat, vostè ha de passar algun temps veient anuncis, però Internet és plena d'anuncis, de manera que almenys en aquesta ocasió se li pagant a mirar-los.

Quan estàs fent una cosa que faria de totes maneres, vostè no està realment treballant. Estàs fent la seva cosa. Aquests tipus d'aixetes Bitcoin són, possiblement, el millor, encara que el pagament no és la millor.

Després de tot, si vostè està fent una cosa que t'agrada fer, guanyar una mica de diners extra certament no fa mal, oi? D'aquesta manera, encara que no guanya una gran suma de diners dels seus esforços, vostè no estarà perdent el temps, però en comptes de fer alguna cosa que faria de forma gratuïta, simplement perquè ho gaudeix.

A més, Bitcoin ha demostrat ser una de les inversions més fiables del món, constantment guanyant valor. A causa del fet que l'oferta i la producció de la moneda està estretament limitades, bitcoin fins ara ha demostrat ser una de les inversions més resistents a la inflació en el món.

Si vostè guanya $ 100 dòlars per valor de bitcoins aquest any a través de les aixetes, podria molt ben ser val més que mil dòlars o més més endavant en la línia. A causa d'això, guanyar una mica de diners extres a través d'una aixeta Bitcoin podria arribar a ser una molt bona inversió del seu temps i esforç.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Post Bitcoin

Lentament però segurament, Bitcoin sembla estar caient a part - NewStatesman

Post Bitcoin

Com la neutralitat de la xarxa podria afectar Bitcoin

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Coses importants per als nous Bitcoiners

Post Bitcoin

Bad News For Bitcoin: Força de treball dels Estats Units per publicar Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Com pot la moneda digital activar els agricultors a lÀfrica?

Post Bitcoin

Com crear una cartera de paper de Bitcoin segura del 99,9%

Post Bitcoin

Guanya 40 € en Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Fons Coin Fire en Bitcoin Starter!

Post Bitcoin

Com es dirigeix a Mine Dash si sou principiant: una guia per a la mineria Dash amb lAntminer D3

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin