Què és Ethereum? - El sistema més ambiciós des de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Què és Ethereum? - El sistema més ambiciós des de Bitcoin

Què és Ethereum? - El sistema més ambiciós des de Bitcoin

Ethereumis un dels sistemes futurs "moneda digital 2.0" que crearà una moneda que és alguna cosa més que una moneda. Hi ha diversos sistemes que intenten alguna cosa similar, com NXT

Mastercoin i Contrapart, però la forma en Etereum el desenvolupen fa que sigui bastant únic.

El que té d'especial Etereum?

Etereum, a diferència de les altres monedes 2.0, el desenvolupen des de zero. No es basa en la Bitcoinblockchain en absolut, i l'equip de desenvolupament està prenent la idea de la mineria, i una blockchain, al següent nivell. La major part de les monedes 2.0 estan sent desenvolupats amb la capacitat de crear algun tipus de contracte intel·ligent, o propietats intel·ligents, i Etereum està fent el mateix.

No obstant això, a diferència de les altres monedes 2.0, Etereum no és definir el que els contractes seran capaços de fer, ni es posa cap tipus de límit en la creació de nous usos per al seu sistema. En el seu lloc, Etereum és l'ús de "contractes" com els blocs de construcció de la xarxa, i cada contracte és un programa que pot ser dissenyat però, el desenvolupador de l'aplicació li agradaria. El sistema Etereum bàsica hi és per proporcionar la descentralització, mantenir contractes, i proporcionar transaccions sense esperances, mentre que els contractes són la definició del que els propis transaccions són.

Quines són algunes aplicacions potencials d'aquesta?

Fins ara, els desenvolupadors independents, que treballen a la xarxa de prova, han desenvolupat, o començat a desenvolupar, una àmplia gamma d'aplicacions per omplir el paper "contracte". Alguns són la construcció d'un programa d'emmagatzematge en el núvol distribuïda, que funcionalment actuar com una versió descentralitzada de Dropbox. Altres estan dissenyant noves monedes digitals, que efectivament actuarien com una moneda digital construït a l'interior d'un altre moneda digital. Un creador de la creativitat està construint fins i tot un constructor contracte intel·ligent visual, el que permetria als usuaris sense experiència en programació que tenen la capacitat de dissenyar un contracte funcional intel·ligent, o un programa.

Això és el que fa Etereum tan increïble. La funcionalitat de la xarxa Etereum no està predefinit. Només està limitada per la imaginació dels desenvolupadors que decideixen construir dins d'ella.

Com puc participar?

Etereum encara està sent provat, i així els "èters", que són la moneda bàsica de la xarxa, no es pot guanyar de forma permanent en el moment. Qualsevol èters que es guanyen deixaran d'existir al final del període de prova.

No obstant això, hi ha una creixent comunitat que es forma al voltant Etereum, i l'equip de desenvolupament està animant a qualsevol persona amb capacitat de programació, fins i tot bàsica a participar-hi. Amb la xarxa de prova, els desenvolupadors poden crear i provar aplicacions potencials de la xarxa, i preparar els seus productes per al llançament en viu.

Si no té coneixements de programació, que segueixen sent benvinguts a ajudar a provar les altres aplicacions que s'estan creant, o per unir-se a la discussió sobre el futur de Etereum. A més, en algun moment en el futur proper, hi haurà una pre-venda anunciada, el que permetrà als inversors per pre-compra èters que es distribuiran en breu després que el sistema acabat va en viu.  

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Generació de Bitcoins: Màquines de Mineria Top Ten Bitcoin

Post Bitcoin

Què és Bitcoin, Com utilitzar BTC, Bitcoin a USD?

Post Bitcoin

La guia de principiant completa per fer diners amb les aixetes de Bitcoin

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Capital One Contractant a Bitcoin Researchers

Post Bitcoin

Ross Ulbricht és la raó de la seda, una causa per defensar?

Post Bitcoin

Estem regalant 2 còpies de My Dirty Little Bitcoin Secrets (valor de $ 27)

Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

Dos homes de Florida sels acusen dintercanviar Bitcoin il·legal

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors